Guitar Hero III ide rocku po krku

pridal spacejunker 24.5.2007 o 13:51 pod hry
HRY > NOVINKY >

Dobytie herného trhu plastovými gitarami a hrdinami rocku netrvalo dlho. Stačila na to premiéra hry Guitar Hero a každý hovoril o tom, ako koncertoval s tými najväčšími hviezdami na festivaloch. Po nemenej úspešnom prídavku v podobe druhého dielu sa cesty kreatívneho tímu Harmonix a výrobcu plastových ovládačov RedOctane rozišli. Niekoľko miliónovými akvizíciami boli obe spoločnosti pohltené hernými a mediálnymi gigantmi. Kým Harmonix zakladá rockovú kapelu a má ambície poslať Guitar Hero do dôchodku, RedOctane v spolupráci s Neversoft (autori série Tony Hawk) sa snažia vylepšiť, čo sa dá v Guitar Hero III.

Trojka sľubuje len tie najväčšie rockové vypalovačky a to od známych, ale aj nezávislých labelov (aj v pôvodnom znení), na ktoré sme boli v predchodcoch zvyknutí. Medzi inými sa na soundtracku Guitar Hero III objavia tieto songy: Paint It Black (od The Rolling Stones), Cherub Rock (od Smashing Pumpkins), Sabotage (od Beastie Boys), The Metal (od Tenacious D), My Name is Jonas (od Weezer), Knights of Cydonia (od Muse), Rock And Roll All Nite (od Kiss), School's Out (od Alice Cooper), Slow Ride (od Fog Hat), Cult of Personality (od Living Colour) a Barracuda (od Heart).

Skladby sa budú rozširovať aj sťahovateľným obsahom exkluzívnym pre každú platformu (PS2 sa nepočíta). Autori sa sústredia hlavne na rozšírenie online multiplayeru a rôzne herné režimy, vrátane súboja s bossmi. Guitar Hero III bude dodávaný s novými bezdrôtovými gitarami v dvoch prevedeniach. Majitelia PS3, Xbox360 a Wii budú pred obrazovkou skákať s modelom Gibson Les Paul (dizajn je nedotknutý takmer 50 rokov), k PS2 verzii bude pribalený model Gibson Kramer. Tradičné nálepky zdobiace nejednu plastovú gitarku tentoraz nahradia vymeniteľné kryty a zmení sa zafarbenie tlačítok.

Koniec tohto roka sa bude niesť v znamení rockovej muziky a všetky herné platformy sa budú otriasať pod paľbami rýchlych gitarových sól. Nebude to iba špeciálna edícia Guitar Hero Rocks the 80's pre PS2, Guitar Hero III pre PS2, PS3, Xbox360 a Wii, ale hlavne originálny Rock Band pre PS3 a Xbox360, ktorý zabaví rovno celú kapelu.





Guitar Hero III ide rocku po krku
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PS2
PC
PS3
Xbox 360
Wii

Vývoj: RedOctane/Activision / Neversoft
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19603)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk