Gitarové legendy po tretíkrát

pridal spacejunker 27.8.2007 o 13:43 pod hry
HRY > NOVINKY >

Mal to byť dopredu prehraný súboj. Kadencia dvoch gitaristov proti sile celej rockovej kapely?  Activision nehádže flintu do žita, ale hrdo sa stavia prichádzajúcej tsunami z dielní Harmonix. Guitar Hero III: Legends of Rock rozhodne nie je slabučkým prídavkom ako Rocks the 80s, ale plnohodnotným pokračovaním fenomenálnej série, ktorá vystrelila hudobné akcie do vesmíru. Skejťáci z Neversoftu odviedli veľmi dobrú prácu, Legends of Rock nielen že vyzerá ako úspešní predchodcovia, ale rovnako dobre sa aj hrá.

Autori zostali verní uletenému štýlu grafiky, v hre zostali aj starí známi muzikanti, dokonca sa nezmenila ani herná mechanika. Ani nebol dôvod meniť ju. Neversoft však prispel svojou dávkou inovácií a tak HUD ukazuje počet odohraných nôt bez prerušenia a nafúkla sa ponuka multiplayeru, ktorý padol za obeť ako prvý. Moja spoločníčka ma však ubezpečovala, že s gitarou v ruke nie je až taká zručná a tak sa volil exhibičný herný režim. Nasledoval výber obtiažnosti (easy pre ňu, hard pre mňa) a potom už len Rock You Like a Hurricane od Scorpions.

Herný zážitok pokazila absencia oficiálnych ovládačov Guitar Hero III. Všetky stojany boli vybavené gitarami X-Plorer, ktoré na rozdiel od ovládačov Gibson SG (PS2) majú na krčku gitary tlačítka nahustené. Prehmaty sú bežné, ale v prípade X-Plorera aj bolestivé. Tlačítka sú viac zapustené do tela a ostrý výstupok (oddeľujúci akordy) na hmatníku bolí.

Ťažisko Guitar Hero III bude ležať hlavne v soundtracku, kde sa objaví cca 70 nových skladieb, vrátane peciek od Red Hot Chilli Peppers, Beastie Boys, Metallica, Kiss, Iron Maiden a The Rolling Stones, a v hernom režime Battle, kde sa ukáže, kto vie lepšie strúhať na plastovej gitarke akordy. Star power sa v kompetitívnom móde mení na zákerný power-up, ktorý vášmu protivníkovi môže prestrihnúť strunu, alebo zrkadlovo otočiť notovú osnovu. Zábava pri hraní dosahuje úplne tak iný rozmer. Snažíte sa hrať čo najčistejšie iba za jedným účelom, čo najviac a tak často, ako sa len dá, kaziť radosť súperovi z hrania na gitare.





Gitarové legendy po tretíkrát Gitarové legendy po tretíkrát Gitarové legendy po tretíkrát Gitarové legendy po tretíkrát Gitarové legendy po tretíkrát Gitarové legendy po tretíkrát Gitarové legendy po tretíkrát
Páči sa mi!






PS2
PC
PS3
Xbox 360
Wii

Vývoj: RedOctane/Activision / Neversoft
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19955)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk