Prototype z vás vysaje DNA

pridal Rišo 30.8.2007 o 15:00 pod hry
HRY > NOVINKY >

New York aka "Veľké jablko" je asi prekliaty bohmi. Inakšie si nevieme vysvetliť, prečo si ho vyberajú všetky monštrá v známom vesmíre ako miesto svojho posledného odpočinku, prípadne ako potencionálne hniezdo. King Kong, Godzilla a mnoho ďalších oblúd však tvorili len predvoj pred celou armádou potvor, ktoré v najnovšej hre od Radical Entertainment doslova zaplavili toto hektické veľkomesto.

Na Games Convention sme mali možnosť zúčastniť sa prezentácie tejto hry v podaní jej tvorcov, ktorí nás asi hodinu nadšene bombardovali všetkými možnými informáciami o možnostiach tejto gamesy. A že je sa na čo tešiť! Hra prakticky nepozná obmedzenia. V úlohe hlavného (anti)hrdinu, geniálneho vedca Alexa Mercera, hľadáte pôvodcu mimoriadne nebezpečnej nákazy, ktorá mení ľudí na beštie prahnúce po čerstvom mäse. Ale ani on nie je úplne vo svojej koži a to doslova. Stal sa totiž rovnako obeťou pokusu, ktorý z neho spravil nadľudskú bytosť, ktorá dokáže absorbovať DNA akéhokoľvek človeka a v okamihu ho zmeniť na vybranú obeť aj s jej schopnosťami a vedomosťami. Iste si viete predstaviť tie nekonečné možnosti, ktoré v prípade dobrého zvládnutia námetu hra môže ponúknuť.

Prototype sa dá prirovnať ku kombinácii Crackdownu a Spider-Mana. New York je tu po okraj zaplnený autonómne reagujúcimi obyvateľmi, ktorí sa neustále snažia utekať pred mutantmi, ktorým zase na päty šliape armáda. V praxi to vyzerá tak, že kdekoľvek v meste môže vypuknúť konflikt, ktorý sa rozrastie na väčšiu oblasť, alebo naopak sám od seba zanikne. Nie je potrebné sa však pri takýchto stretoch zúčastniť, lebo cestu za splnením vašich úloh (a teda odhalením pôvodcu vírusu) si môžete zvoliť naozaj akú chcete.

Na tento účel vám skvele poslúžia vaše nové schopnosti. Akéhokoľvek človeka v hre môžete (dosť brutálnym štýlom) použiť ako zdroj DNA, takže napríklad ak stojíte pred vojenskými barikádami a potajomky sa preplazíte až k nejakej vyššej šarži, napríklad generálovi, každý vás musí po transformácii poslúchať a môžete vydávať povely na útok, napríklad aj letecký. Zaujímavé sú aj vaše fyzické a bojové schopnosti, pomocou ktorých môžete šplhať po mrakodrapoch, skákať na helikoptéry, alebo prebodávať nepriateľov zaborením ruky do betónu, pričom o pár metrov ďalej ju vystrčíte ako ostrú zbraň. Obrovské skoky pôsobia spočiatku rušivo, ale keď zbadáte nadupané schopnosti nepriateľov, tak budete blahorečiť tvorcov za ich prehnanú fantáziu.

Možností je naozaj veľa a keď sa ešte vývojári pohrajú s grafikou a ovládaním, tak sa môže jednať o potencionálny hit. Táto hra vás naozaj v ničom neobmedzuje a každý hráč si môže zvoliť svoju unikátnu cestu za odhalením pravdy o smrtiacom víruse. To je zatiaľ z nakazeného mesta všetko.





Prototype z vás vysaje DNA Prototype z vás vysaje DNA Prototype z vás vysaje DNA
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Sierra / Radical Entertainment
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. jún 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19528)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk