Guitar Hero III vs Rock Band

pridal spacejunker 23.11.2007 o 18:46 pod hry
HRY > NOVINKY >

V zámorí na poli hudobných hier prebieha súboj firiem Harmonix a RedOctane, ktoré kedysi dali svetu fenomén Guitar Hero a teraz každá nasleduje svoju vlastnú cestu ideálnej párty hry. Druhá menovaná pod hlavičkou Activision vydala Guitar Hero III: Legends of Rock (priemer hodnotení Xbox360 verzie 86 %) a vydavateľ môže za takýto prírastok do portfólia len ďakovať. Obrovským tržbám sa však tešia aj kapely Slipknot, DragonForce, The Strokes, Sonic Youth a Sleeping, ktorým závratne stúpol predaj albumov.

Prvé platené balíčky songov ku GH3 sa objavili krátko po vydaní a od včera je k dispozícii úplne zadarmo Halo 3 Theme Song (MJOLNIR mix), na ktorom sa podieľal aj gitarový mág Steve Vai.

Na druhej strane rockeri z kapely Romantics sú nespokojní s cover verziou ich lámača prstov What I Like About You z datadisku Rocks The 80's a žalujú Harmonix a RedOctane. Najväčším faux pas je Wii verzia GH3, ktorá produkuje MONO zvuk! Activision sa snaží tento problém promptne vyriešiť.

Oveľa ambicióznejší projekt - simulátor kapely Rock Band - od Harmonix, MTV a EA si nás získal prakticky okamžite. Ale ani on sa nevyhol chybám. Rock Band sa predáva iba v kompletnom balení za 170 dolárov a na to, aby ste skompletovali celú kapelu, potrebujete ešte druhú gitaru. Kým Xbox360 verzia bez problémov funguje aj s ovládačom X-Plorer, PS3 verzia odmieta spolupracovať s bezdrôtovou gitarou LesPaul z balenia Guitar Hero III.

Rock Band sa okrem tejto kozmetickej chyby potýka s obrovským dopytom, chýbajúcimi paličkami v balení a vysokou poruchovosťou nástrojov. V recenziách si však Rock Band nevedie špatne, GameSpy v 11-stranovom referáte udelil známku 5/5, GameSpot triezvejších 9/10 a IGN 9,4/10. Vyčítaná je uvádzacia cena a nemožnosť hrať kampaň online.

Na európske turné vyrazí Rock Band začiatkom budúceho roka.





Guitar Hero III vs Rock Band
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk