Tiberium detailnejšie

pridal saver 31.1.2008 o 10:37 pod hry
HRY > NOVINKY >

IGN sa detailnejšie pozrelo na Tiberium a prinieslo ako gameplay videá, tak obrázky a samozrejme aj pár informácií. Takže teraz už naisto vieme, že hra pobeží na Unreal engine 3, ktorý umožní hre vytvoriť pôsobivé scenérie, aj keď ako sme sa presvedčili trochu prázdnejšie a menej detailnejšie. Ale na jednom z obrázkov si už môžete všimnúť aj podzemné moria tibéria pripomínajúce jaskyne so zlatou lávou v Gears of War.

Samotná hrateľnosť bude založená na taktike a akcii, presnejšie bude vašou úlohou viesť svoj tím, oslobodzovať tibériové veže, čistiť pristávacie plochy od nepriateľov a následne si objednávať jeden zo štyroch typov jednotiek. Dostanete dva typy vojakov, jeden silný proti pozemným jednotkám, druhý silný proti vzdušným jednotkám, môžete si objednať Titan mecha, alebo vzdušnú podporu. Všetko má svoje silné a slabé stránky a vyberať si budete musieť podľa typu nepriateľov a aktuálnej misie. Rozkazy jednotkám môžete zadávať priamo z fps pohľadu, alebo sa prepnúť do taktickej mapy, kde nadefinujete konkrétnejšie úlohy.  Ale Richardo Vega, hlavná postava hry, nebude odkázaná len na podporu svojich vojakov, má so sebou transformovateľnú GD10 pušku, jet pac a samozrejme sa bude vedieť kryť a takticky odstreľovať nepriateľov pred sebou.

Multiplayer bude založený na vedení AI tímu a obsadzovaní tibériových ložísk, ktoré vám zaistia body na objednávanie ďalších posíl. K tomu budú mať mapy aj ďalšie capure pointy, ktoré vám namiesto jednotiek umožnia ovládať orbitálne zbrane.

Zo zaujímavých vecí článok spomína vydania na rok 2009, čo je zaujímavé keďže sa autori od ohlásenia vyjadrovali o jesennom dátume tohto roku.  Možno by rok 2009 bol priateľnejší, keďže hlavne grafike by ešte bolo treba zapracovať. Gameplay ukážka sa objavila v malom  videu tu





Tiberium detailnejšie Tiberium detailnejšie Tiberium detailnejšie Tiberium detailnejšie Tiberium detailnejšie Tiberium detailnejšie Tiberium detailnejšie Tiberium detailnejšie Tiberium detailnejšie
Tiberium detailnejšie  Tiberium detailnejšie  Tiberium detailnejšie
Tiberium detailnejšie  Tiberium detailnejšie  Tiberium detailnejšie
Tiberium detailnejšie  Tiberium detailnejšie  Tiberium detailnejšie
Tiberium detailnejšie
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






na
PC

Vývoj: EA / EA
Štýl: Akcia / Taktická
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (5)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20316)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk