Killzone 2 - peklo na Helghane

pridal spacejunker 23.7.2008 o 17:10 pod hry
HRY > NOVINKY >

Vždy, keď sa objaví nová sada obrázkov z netrpezlivo očakávanej FPS Killzone 2, preletia nám hlavou udalosti predchodcu, čo nám pripomína, aby sme sa zdržali komentáru na umenie holanďanov z Guerrilla vyfarbiť scénu tisícimi odtieňmi šedi a radšej sa pozrieť na príbehovú stránku hry. Prečo sa Helghasti tak urputne snažia brániť svoju domovinu a prečo ISA podniká útok na planéte nepriateľa?

Krátko po prvých krokoch ľudstva vo vesmíre, sa začína hromadná kolonizácia blízkych hviezd. Kolónie rastú ako huby po daždi pod krídlami Interplanetary Strategic Alliance (ISA), ale radostné obdobie netrvá večne. Na planéte Helghan sú kolonisti vystavení nebezpečnému prostrediu, preživších mení v ukrutných bolestiach na silnejších a agresívnejších jedincov. Tieto novozískané vlastnosti v nich vyburcujú v prvom rade nenávisť voči aliancii, ktorá ich sem poslala. Vodcovstva Helghastov sa chopí nemilosrdný Scolar Visari, spoločne sa otáčajú chrbtom k ISA a podnikajú prvý útok.

Ako prvá si to odnesie kolónia Vekta, na ktorej je podniknutý blitzkrieg. Štvorčlenná vojenská jednotka ISA pod velením Jana Templara kolóniu po urputných bojoch nakoniec zachráni a zabráni k odovzdaniu obranného systému krúžiaceho na orbite Vekty do rúk nepriateľov. Vinníci sú potrestaní, Helghasti vyhnaní. No s porážkou si zobrali aj niekoľko nukleárnych zbraní z výskumných laboratórií. Velenie ISA sa po tomto konflikte rozhodne zatočiť s vojenských režimom na Helghane, rozhodne sa zatknúť a verejné odsúdiť za zločiny Visariho. Chce to však viac ako len túžbu po pomste.

Legionár Tomas „Sev" Sevchenko slúži na palube vojnového krížnika ISA New Sun, ktorému velí teraz už legendárny Templar. New Sun má iba jeden cieľ, zabrať hlavné mesto Helghanu a zabezpečiť zatknutie Visariho. Keď krížnik dosiahne k hraniciam svojho cieľa, ocitne sa pod divokou paľbou. Helghasti sa za obdobie strávené na povrchu Helghanu dokázali naučiť manipulovať s počasím a využívať energiu bleskov, ktoré tak často planétu oblizujú. Prvá várka výsadkových modulov počas invázie padne za obeť kanónu Arc, ktorý metá blesky. Zvyšok výsadku je odklonený ďalej od centra. Sily ISA a výhoda prekvapenia sa tak stráca v roztrúsených jednotkách a mení sa na krvavý boj o prežitie.

Hráč sa zhostí seržanta Seva už na palube New Sun, kde sa podrobí tréningu. Druhá úroveň vás presunie rovno do zúriaceho boja na pláži rieky Corinth (odtiaľ všetky doposiaľ publikované obrázky). Presne z tohto miesta sa budete spolu so zvyškom Alfa jednotky (kam patrí aj Rico Velasquez, Dante Garza a Shawn Natko) snažiť lokalizovať a spojiť so zvyškom výsadku a potom podniknúť samovražedný útok na srdce hlavného mesta. Helghasti však čakajú a na takúto akciu pripravení...

Peklo na Helghane vypukne vo februári 2009.





Killzone 2 - peklo na Helghane Killzone 2 - peklo na Helghane Killzone 2 - peklo na Helghane Killzone 2 - peklo na Helghane Killzone 2 - peklo na Helghane Killzone 2 - peklo na Helghane Killzone 2 - peklo na Helghane
Páči sa mi!






PS3

Vývoj: SCEE / Guerrilla Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. február 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19845)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk