Overlord sa vracia a rozširuje svoje pôsobisko

pridal uni 14.8.2008 o 10:48 pod hry
HRY > NOVINKY >

Overlord bola fascinujúca vecička, kde tvorcovia veľmi dobre skĺbili akčný žáner so stratégiou. Hráč sa ujal úlohy temného vládcu, ktorý ovládal rôznofarebné príšerky, pomocou ktorých bojoval proti nepriateľom. Preto poteší, že hra s originálnym konceptom a svojským humorom bude mať pokračovanie. Majitelia PC, Xbox 360 a PS3 sa môžu tešiť na titul Overlord II a tí, čo majú Wii sa s Overlordom vybláznia v hre Overlord: Dark Legend. Svojho temného pána bude mať už aj DS, kde sa objaví Overlord: Minions.

Dvojka sľubuje veľmi zaujímavé doplnky. Príšerky budú môcť jazdiť na vlkoch či iných beštiách a používať obliehacie zbrane, ktorými pokojne zbúrajú domy a obydlia. Hráč si ich môže pomenovať, takže k nim bude mať bližší vzťah a keď zahynú, môže si svojich favoritov oživiť na cintoríne. Tvorcovia si vzali k srdcu výčitku, že Overlord nie je dostatočne zlý a v pokračovaní postavili pred hráča voľby, ako sa zachovať v špecifických situáciách a podľa toho bude rozlíšené zákonné alebo chaotické zlo. Opäť nebude chýbať humor, ktorý zabŕdne aj do politickej sféry, k čomu sa nepriateľské impérium v duchu skorumpovanej Rímskej ríše ideálne hodí. Medzi novými lokalitami bude aj severská krajina Nordburg.

V interview pre portál Eurogamer rozoberali tvorcovia aj ďalšie záležitosti. Napríklad sa vyjadrili k tomu, že niektorí ľudia hovoria o tom, že myšlienka hry Overlord nie je pôvodná, ale prevzatá z titulu Pikmin. Vývojári nepopierajú vplyv danej hry, taktiež hovoria aj o elementoch, ktoré boli viditeľné v Sacrifice. Lenže celkový systém fungovania v Overlordovi je výrazne odlišný a svojský, takže kto označuje Overlorda za klon, mal by prehodnotiť svoje vyjadrenie.

Overlord II pre PC, Xbox 360 a PS3 sa očakáva budúci rok. V tomto termíne sa objaví aj Overlord: Dark Legend pre Wii a Overlord: Minions pre DS.





Overlord sa vracia a rozširuje svoje pôsobisko Overlord sa vracia a rozširuje svoje pôsobisko Overlord sa vracia a rozširuje svoje pôsobisko Overlord sa vracia a rozširuje svoje pôsobisko Overlord sa vracia a rozširuje svoje pôsobisko Overlord sa vracia a rozširuje svoje pôsobisko Overlord sa vracia a rozširuje svoje pôsobisko
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC
PS3
Xbox 360
Xbox One BC

Vývoj: Codemasters / Triumph Studios
Štýl: Akcia / Realtime stratégia
Dátum vydania:  jún 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19928)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk