Yakuza 3 dojmy z dema

pridal spacejunker 23.2.2009 o 13:23 pod hry
HRY > NOVINKY >

Koncom tohto týždňa sa začne predávať v Japonsku skutočné next-gen pokračovanie série Yakuza, ktorá to na západe má čoraz ťažšie. Kto je dosť šikovný na to, aby si vytvoril na PSN japonské konto, môže si stiahnuť trial verziu s dvomi mimoriadne tuhými súbojmi. Demo Yakuza 3 vás opäť zoznámi s hrdinom predošlých hier Kazuma-sanom, v ktorého šatníku už niekoľko rokov dominuje sivý oblek a karmínová košeľa s disko límcami.

Kazuma sa v deme prechádza večerným Tokiom, keď pred jeho obľúbeným podnikom StarDust vidí, ako členovia yakuzy vyhadzujú zákazníkov na ulicu. Veľa času na prieskum okolia nie je, hrdinu svrbia päste a jediná cesta vpred znamená vstúpiť do klubu. Majitelia Kazuki a Yuya sú konfrontovaní nahnevanou skupinkou, medzi ktorou stojí kopec 10 000 JPY bankoviek. Kazuma rýchlo do hádky vstupuje, prebehne blesková výmena názorov a zo zadného vchodu na tanečný parket docupitá poriadna posila.

Ak ste už predtým hrali niektorý z dielov Yakuza, súbojový systém vám prejde do krvi behom prvých pár sekúnd. Ľahký a silný úder, blok a grab zostali zachované, čo sa zmenilo, je rozšírenie pohybov o ťahy z wrestlingu. Ťažkopádne kopy, vykrúcanie údov, lámanie krčných stavcov, lakte pristávajúce na tvári si všimnete hlavne pri super finišoch a quick time eventoch. Keď je najsilnejší zo skupinky na kolenách, Kazuma môže vytrvalým mačkaním R2 nabiť svoj kombo meter a potom vybrať cestu, akou ho chcete zmasakrovať. Po ňom je to už len otázka správneho načasovania mačkania tlačítok.

Ďalšou zaujímavosťou sú zbrane namapované priamo na D-pad. Hneď od začiatku má Kazuma v inventári boxer, nunchaky a dlhú palicu. Prostredie je po novom posiate množstvom objektov, určených na roztrieskanie, súboje sú oveľa početnejšie a povedal by som, že aj ťažšie (na rozdiel od čajíčkov v Yakuza 2). Konečne je už možné napadnúť protivníka, ktorý sa zberá na vlastné alebo ho dokončiť super kombom priamo na zemi.

Napriek tomu, že Yakuza 3 je už v poradí druhým dielom pre PS3, trpí stále zvláštnym syndrómom nemých postáv počas menej dôležitých cutscén ako vo väčšine JRPG. Táto séria by si zaslúžila kompletný dabing aj tých úplne najzbytočnejších dialógov. SEGA investovala výkonové rezervy do detailnejšie spracovaného mesta, zaplnenia ulíc chodcami a čo je najlepšie, konečne má hráč úplnú kontrolu nad kamerou a zmizli takmer všetky loadingy.

Osud Ryu Ga Gotoku 3, alebo Yakuza 3, má plne v rukách SEGA, dúfajme, že táto pouličná beat'em up skombinovaná s akčnou adventúrou nebude po japonskej premiére meškať dva roky ako predchodca.

SEGA plánuje podporiť predajnosť aj osem týždňovou kampaňou celkovo zahŕňajúcou 29 sťahovateľných balíčkov, ktoré pridajú do hry nové predmety a misie úplne zadarmo!





Yakuza 3 dojmy z dema Yakuza 3 dojmy z dema Yakuza 3 dojmy z dema Yakuza 3 dojmy z dema Yakuza 3 dojmy z dema Yakuza 3 dojmy z dema Yakuza 3 dojmy z dema Yakuza 3 dojmy z dema Yakuza 3 dojmy z dema
Yakuza 3 dojmy z dema  Yakuza 3 dojmy z dema  Yakuza 3 dojmy z dema
Yakuza 3 dojmy z dema  Yakuza 3 dojmy z dema  Yakuza 3 dojmy z dema
Yakuza 3 dojmy z dema  Yakuza 3 dojmy z dema  Yakuza 3 dojmy z dema
Yakuza 3 dojmy z dema  Yakuza 3 dojmy z dema  Yakuza 3 dojmy z dema
Páči sa mi!






PS3

Vývoj: SEGA / SEGA
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 12. marec 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk