Vstúpime do Singularity?

IGN spolu s autormi z Ravenu trochu viac priblížili svoj nový FPS projekt Singularity. Dokáže nás manipulácia s časom a hmotou dostatočne zaujať?

pridal saver 28.6.2009 o 20:46 pod hry
Vstúpime do Singularity?

HRY > NOVINKY >

IGN spolu s autormi z Ravenu trochu viac priblížili svoj nový FPS projekt Singularity. Dokáže nás manipulácia s časom a hmotou dostatočne zaujať? Jeseň sa blíži a poďme sa na to pozrieť bližšie vo videách.

Príbehom nás hra zavedie do Ruska, kde sa vy ako agent snažíte zistiť, čo sa deje v bývalom Stalinovom výskumnom centre. Niečo sa tam aktivovalo a to niečo vás vtiahne do svojich útrob, ukáže vám záhadnú látku E99, prístroj manipulujúci s časom a horor, ktorý môže spôsobiť. Príbeh vyzerá zaujímavo, rovnako rôzne časové línie a prostredia môžu zaujať. Dôležitá bude ale samotná hrateľnosť a prepracovanie titulu, čo u posledných kúskoch o Ravenu vyzerá rozporuplne. Tento rok navyše prinášajú hneď tri tituly a to Wolverine, ktorý už vyšiel a skončil v lepšom priemere, prichádza Wolfenstein, ktorý vyzerá ako z roku 2005 a nakoniec toto, ich vlastný projekt. do ktorého dúfajme obetujú najviac úsilia a dotlačia to do vysokej kvality.

Základným elementom hry je hlavne manipulácia a to nie len s časom, ale aj priestorom - prakticky budete využívať dve časové funkcie - Age a Revert a dve priestorové - Stasis a Impulse. Časovo budete môcť napríklad nechať v momente omladnúť (revert) alebo zostarnúť (age) nepriateľov, spráchnivieť mosty, alebo aj omladnúť staré boxy s muníciou. Druhý typ manipulácie je s priestorom a tam ide o štandardné presúvanie predmetou (stasis) s možnosťou hádzania ich kam len chcete (impulse). Napríklad budete môcť chytiť raketu z raketometu a poslať ju späť nepriateľovi. K tomu samozrejme nechýba celové zastavenie času okolo vás, spomalenie ho, alebo pretočenie späť. Celé toto budú dotvárať netradičné prostredia, o prepracovanie ktorých sa postará Unreal Engine 3.

Z nepriateľov stretneme vojakov z roku 1950, bojujúcich starými zbraňami a taktizujúcich vo väčších skupinkách, vojakov z roku 2010 najatých na vašu likvidáciu a ochranu ostrova. Bojujú v menších skupinách s modernými zbraňami. Okrem nich tu bude aj rasaZeks cestujúca v čase a Hive, malé monštrá (ala Flood z Halo) vzniknuté z látky E99.

Otázkou zostáva, či nám autori ponúknu netradičné prostredie na štýl Bioshocku a interaktivitu Half Life 2, alebo skončia len niekde v polovici. Z videí to zatiaľ vyzerá nádejne.





Vstúpime do Singularity?  Vstúpime do Singularity?  Vstúpime do Singularity?
Vstúpime do Singularity?  Vstúpime do Singularity?  Vstúpime do Singularity?
Vstúpime do Singularity?  Vstúpime do Singularity?  Vstúpime do Singularity?
Páči sa mi!

Zaradené pod: half life, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Activision / Raven
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. jún 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19932)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk