Modern Warfare 2 v detailnom porovnaní

Digital Foundry sa pozreli na Modern Warfare 2 a porovnali obe konzolové verzie. Ako efekty, tak aj framerate.

pridal saver 15.11.2009 o 14:06 pod hry
Modern Warfare 2 v detailnom porovnaní

HRY > NOVINKY >

Digital Foundry sa pozreli na Modern Warfare 2 a porovnali obe konzolové verzie. Ako efekty, tak aj framerate. Podrobne rozpísali jednotlivé efekty funkcie v každej verzii na troch stranách, kde sa dozvieme, že oproti PS3 verzii má Xbox360 na okrajoch nezarovnané tiene, ale na druhej strane má Xbox360 miestami kvalitnejšie textúry, efekty sú niektoré lepšie na PS3, niektoré na Xbox360, rýchlejšie streamovanie textúr má Xbox360, keďže PS3 načítava z Blurayu, často vidieť ich doťahovanie. Xbox360 ma kvalitnejšie anisotropické filtrovanie textúr, využíva aj bloom pri odrazoch svetla na rôznych miestach. Xbox360 má miestami aj o 10 fps lepší framerate, PS3 verzia klesá aj k 30 fps. Obe verzie fungujú v rovnakom subHD 1024x600 rozlíšení. Celkovo lepšie končí Xbox360 verzia.

PC verziu radšej neporovnávajú, tú si dokážete bez problémov zahrať v 1680x1050 v 60 fps s výrazne lepšími textúrami, kde sa objavia poriadne detaily a umelecká dokonalosť scenérií. Vysoký framerate nie je problém dosiahnuť ani na slabších PC, keďže Infinity sa orientuje na geometrickú jednoduchosť prostredí a nenáročnosť použitých efektov, ktoré dokážu pekne vylepšiť kvalitné textúry. Vzhľadom na to, že AI je minimálna, nezaťažuje procesor a ten sa viac môže venovať spracovaniu grafiku a spúšťaniu skriptov.

Hra mimochodom nasleduje Halo 3 a prekohala ho v najväčšom launchi v histórii. Počas launchu totiž predala a zarobila viac ako hociktorý film, kniha, muzika alebo hra doteraz. Presnejšie to bolo 310 miliónov dolárov za prvých 24 hodín. Pre porovnanie Halo 3 malo 170 miliónov dolárov.

Možno by tie peniaze mohli nabudúce využiť a hru pred vydaním dopracovať, napríklad dokončiť multiplayer v PC verzii a pridať dedikované servre, zohnať pár programátorov, ktorí vedia spraviť hru aspoň v 720p na konzolách, najať si firmu na pridanie prestrihových scén, ktoré by vyrozprávali príbeh a nemuseli by sme hádať, čo sa vlastne v pozadí deje a možno pár ďalších moderov, ktorí by za dva roky spravili viac ako desať máp a rozšírili kampaň aspoň na 10 hodín. COD: Modern Warfare 3 sa blíži. Tým, ktorí už dohrali dvojku, môžeme povedať aj podtitul - Renegade Edition.





Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, cod






PC
PS3
Xbox 360
DS
Xbox One BC

Vývoj: Activision / Infinity Ward
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. november 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk