Splinter Cell s teasingom ruskej agentúry

Pozrime sa bližšie na nový teasing na Splinte Cell stránke.

pridal saver 3.12.2009 o 11:56 pod hry
Splinter Cell s teasingom ruskej agentúry

HRY > NOVINKY >

Pozrime sa bližšie na nový teasing na Splinter Cell stránke, ktorú už pred týždňom 'hackla' ruská agentúra Raven a ukazuje tam tajné dokumenty. Ide o ruskú špionážnu agentúru presne v štýle Third Echelonu, prakticky konkurenciu, ktorú Echelon kontaktuje pri svojich obchodoch. Momentálne Echelon monitoruje dodanie prototypu zbrane, ktorá môže ohroziť stabilitu regiónu a chce ruskú pomoc.

Stránka prezentuje aj postavu Daniel Robert Sloane Cuaresa, ktorý pracuje pre NSA a prezradil im niekoľko teroristických plánov, a odhalil vodcov Grass Liberation Front. Pre kritizovanie byrokracie ho zaradili do brutálneho tréningu pre Third Echelon. O 18 mesiacov neskôr je známy pod kódovým menom Archer.

Ďalšia postava je ruský agent Michale A. Loskov, ktorý po smrti rodičov rukami teroristov žil na ulici a v 18-tich rokoch vstúpil do armády. Nadšený armádnou kultúrou a brutalitou si rýchlo vypracoval cestu do špeciálnej jednotky prenasledujúcej čečenské odbojové jednotky a Wahhabi ozbrojencov v Groznom. Bol zajatý a musel sledovať ako popravili jeho jednotku. Zachránila ho až špeciálna jednotka agentúry, ktorá ho zobrala do svojich radov a dala mu meno Kestrel.

Tretia postava je Thomas Reed, šéf Third Echelonu. Počas štúdia na Air Force akadémie sa dostal do styku s kybernetickou vojnou, kde bol požiadaný, aby získal informácie o potencionálnych teroristických útokoch proti USA. Doteraz nie je známe, ako sa tak rýchlo dostal na tak vysoké miesto.

Ďalšia informácia sa týka súkromnej vojenskej spoločnosti Black Arrow, ktorá povstala zo zrušenej Displace International, aby ju neskôr kúpil americký obchodník Lucius Gallardo. Pred odkúpením odstránil pravidlo zabraňujúce operovať jednotkám aj v US. K tomu bola na stránke predstavená aj nová zbraň SR-2M.

Teraz je otázne, aké bude prepojenie agentúr a týchto postáv so Samom Fisherom. Sam má momentálne vlastnú cestu a ide za svojou pomstou, ale neznamená to, že nebude ochraňovať svoju rodnú hrudu. Nie je jasné, kto mu bude zadávať úlohy a dodávať informácie, ale je možné, že Sloane alebo Loskov bude jeho kooperačný parťák. V každom prípade Ubisoft tentoraz pripravil veľmi zvláštny teasing, ktorý sa niekomu nechce prekladať z ruštiny, jeho účinnosť na bežných užívateľov je takmer nulová a celkovo je to dosť nezaujímavé. Predchádzajúce dva teasingy boli výrazne lepšie spracované.





Splinter Cell s teasingom ruskej agentúry  Splinter Cell s teasingom ruskej agentúry  Splinter Cell s teasingom ruskej agentúry
Splinter Cell s teasingom ruskej agentúry  Splinter Cell s teasingom ruskej agentúry
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Xbox 360
PC

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. apríl 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19931)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk