Časová os Gears of War univerza

Epic priblížil časovú os Gears of War. Od začiatku vojen až po koniec.

pridal saver 15.9.2011 o 8:57 pod hry
Časová os Gears of War univerza

HRY > NOVINKY >

Epic priblížil časovú os Gears of War. Od začiatku vojen až po koniec, ktorý nás čaká v Gears of War 3.

80 rokov pred dňom vzostúpenia (Emergence day) - začala dlhotrvajúca vojna medzi COG a UIR armádami o zdroje energie - Pendulum Wars.

17 rokov pred
 - Adam Fenix, zbraňový fyzik odchádza z armády. Jeho snom je vytvoriť orbitálne zbrane, ktoré by zastavili vojnu.

9 rokov pred 
- Adamova žena, Elain Fenixová, sa stratila v podzemných jaskyniach Jacinta. Adam sa musel sám postarať o ich syna Marcusa.

4 roky pred 
- Marcus Fenix sa napriek želaniu svojho otca prihlásil do COG armády, spolu s ním vstúpil aj jeho priateľ z detstva Carlos Santiago.

3 roky pred
 - Carlosov brat Dominic vstupuje do armády.

2 roky pred
 - UIR je blízko vytvorenia vlastného systému satelitných zbraní. Oddiel vedený Hoffmanom má sabotovať UIR vývojovú stanicu a získali údaje o výskume. Carlos Santiago a Helena Stroud (matka Anye Stroudovej) sú zabití. Horrman, Marcus a Dom sú vyznamenaní. Získané údaje využil Adam Fenix na vytvorenie orbitálnych laserov, čo donútilo UIR zasadnúť za rokovací stôl.

1 rok pred dňom E
 - mier.

0  deň E - zvnútra planéty bez varovania a bez motívu vystupuje doteraz neznáma horda Locustov. Súčasne útočí na všetky mesta planéty Sera a zabije štvrtinu obyvateľstva. Začala sa 15-ročná vojna o prežitie.

1 rok po - COG vojaci sa stiahli do mesta Ephyra, mesta na gigantickej granitovej platni, v ktorej si Locusti nedokážu vytvoriť svoje tunely. Nový predseda COG vojsk Richard Prescott nariadil zničiť všetky mestá planéty orbitálnou zbraňou Hammer of Dawn.

Napriek povinnej evakuácii len málo z ľudí sa dokázalo dostať do Ephyra, milióny zomreli v mestách pod útokom Hammer of Dawn lúčov.

2 rok po - Napriek úvodným nádejam sa Locusti vracajú v ešte väčších počtoch. Prežití ľudia v mestách vytvárajú gangy, nazývajú sa Stranded, v COG vojakoch vidia nepriateľov.

10 rokov po - Locusti útočia na mesto Ephyra. Marcus Fenix sa rozhodne ignorovať rozkazy Hoffmana a vydáva sa zachrániť svojho otca. Otec je pri útoku zasypaný v ruinách sídla Fenixovcov. Mesto padlo. Marcus čelí trestu smrti za opustenie svojho postu. Dostane trest 40 rokov v Slabe, najbrutálnejšom väzení Jacinta.

14 rokov po (začiatok Gears of War 1) - Locusti útočia na Slab a Dom Santiago zachraňuje Marcusa. Ten sa pridáva sa k COG jednotke. Po rozsiahlych bojoch COG jednotky detonujú Light Mass bombu Adama Fenixa v tuneloch pod zemou.

Gears of War 2 - Locustov to nezastavilo a o pár týždňov sa vrátili, útočia na COG baštu - Jacinto. Prescott plánuje pomocou tunelov zaútočiť na pevnosť Locustov pri meste, situácia sa otočí a Locusti začnú útok na mesto.

Pri boji COG vojaci zisťujú, že Locusti boli donútení vyjsť na povrch pre boj s ďalšou podzemnou rasou - Lambentmi. Marcus Fenix nachádza vo velení Locustov záznamy od svojho otca s návodom ako zatopiť tunely Locustov. Nadchádza evakuácia Jacinta a útok s Hammer of Dawn na mesto v snahe vytopiť Locustov.

Niekoľko utečencov z COG následne likviduje pozostatky Locustov, plávajú na lodi a našli útočisko na vulkanickom ostrove Vectes. Lokálne obyvateľstvo žilo síce mimo vojny, ale boli pod útokom pirátov Stranded skupiny. Spojením sa COG a UIR vojsk dokážu zatlačiť pirátov a začínajú budovať novú civilizáciu.

15 rokov po (Gears of War 3) - Lambenti obkľúčili Vectes, ničia lode a potopili poslednú vrtnú vežu na palivo. Predseda Presscot je nájdený a má so sebou zakódovaný disk, ktorého obsah nechce prezradiť veliteľovi Hoffmanovi.

Gear of War 3 vychádza 20. septembra na Xbox360.





Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Epic Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 20. september 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19565)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk