Halo 4 príbeh priblížený

Frank O’Connor z 343 Studios znovu trochu priblížil príbeh Master Chiefa v štvrtej časti Halo.

pridal saver 3.12.2011 o 14:42 pod hry
Halo 4 príbeh priblížený

HRY > NOVINKY >

Frank O’Connor z 343 Studios znovu trochu priblížil príbeh Master Chiefa v štvrtej časti Halo. Hra vyjde budúci rok a ponúkne začiatok novej trilógie.

Autori sa budú tentoraz koncentrovať na rasu Forerunnerov, na ktorú boli v úvodnej trilógii len odkazy. Rovnako pribudne viac tajomstiev a záhad, výraznejšou postavou sa stane Cortana, ktorá je znovu v nebezpečenstve. Nie preto, že by ju niekto ukradol, ale blíži sa koniec jej životnosti, ktorú už autori naznačili na konci Halo 3. Vtedy ju však zaplavilo toľko dát ako nikdy žiadnu inú AI pred ňou a čo je najhoršie, že umelé inteligencie nevypovedajú činnosť, ale naopak popritom ako ich obvody začnú odchádzať, ich funkcia sa prepne do zúrivého a útočného stavu. Nazbierané dáta jej mód len umocnia. Ako to Corana zvládne, uvidíme už priamo v hre.

Popri zmene stavu Cortany dostane aj úpravy Master Chief, ktorého brnenie dostane rôzne radikálne modifikácie, prepojené s príbehom ako aj s tým, že vo vesmíre strávil dlhý čas. Autori v Halo 4 nerozpovedia, kde k ním prišiel a čo sa všetko dialo na ceste vesmírom, ale zjavne svet Forerunnerov nebola jeho prvá zastávka odkedy letí vesmírom. To si nechajú na inokedy. Teraz budú rozprávať príbeh nového sveta Sigma 7, uprostred planéty, ktorý podobne ako iné bol vytvorený na to, aby odolal výbuchu Halo prstencov, ktoré mali zničiť Flood pred 100 tisíc rokmi.

Samotná hrateľnosť sa zatiaľ neposmína, ale autorom ide o to, aby sa to "hralo ako Halo" a teda v samotnom štýle čakajme len malé úpravy, ktorými chcú dosiahnuť, aby hra vyzerala čerstvo a inak. Chcú však udržať sandboxový nádych prostredí, nenútiť hráčov do bojov, ale nechať im možnosť vyberať si ich.

Master Chief však na planéte nebude sám, ešte pred ním tam dorazili UNSC jednotky, ktoré ho v boji zásobia novými zbraňami aj novým warthogom, ktorý bol predstavený vo Forze 4. A sú tam aj Covenanti, ktorým doteraz nikto nepovedal, že vojna už skončila.





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Xbox 360
PC
Xbox Series X|S

Vývoj: Microsoft / 343 Industries
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 6. november 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (7)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk