Demá prichádzajúcich hier

Všetky demá z posledného obdobia, ktoré vyšli pre PC, Xbox, PS3 i 3DS. Nájdite svojho favorita.

pridal spacejunker 19.1.2012 o 8:13 pod hry
Demá prichádzajúcich hier

HRY > NOVINKY >

V posledných dňoch sa objavilo toľko herných ukážok, že o suchom januári nemôže byť ani reč. Všetky predchádzajú finálne verzie, ktoré sa v najbližších týždňoch dostanú do obchodov. Čím sa môžete namlsať už teraz? 

Asura's Wrath - na pomedzí akcie a bojovky, kde namiesto nacvičených komb umlčíte quick time eventy mačkaním tlačítok. Skutočná lahôdka z Japonska, ktorá posúva epiku do úplne novej dimenzie. Demo je k dispozícii na PSN a XBL.

Cooking Mama 4 - najúspešnejšia hra o varení a príprave jedál sa dočkala už štvrtého plnhodnotného dielu, ktorý je tentoraz aj 3D. Už len pridať vône a čoskoro sa aj najeme. Sťahujte z Nintendo eShopu na 3DS.

EA Sports Grand Slam Tennis 2 - Novak Djokovič a Rafael Nadal sa postavia proti sebe na zelenom trávniku Wimbledonu. Po novom už môžete loptičku odpaľovať plne analogmi. Demo nájdete na PSN a XBL. 

Final Fantasy XIII-2 - vraví sa o nej ako jednej z posledných JRPG, v japonskom Famitsu získala maximálne hodnotenie a fanúšikovia prijímajú aj demo na základe nalinajkovaného predchodcu toto pokračovanie opatrne. Za demo na PSN a XBL nezaplatíte nič.

Kingdoms of Amalur: Reckoning - po Skyrime je výlet do lentilkového fantasy sveta pomerne detinský, za to však plný netradičných prkov. Akčná RPG sa nehrá na classy a boj je tak rýchly, že sa vám zatočí aj hlava. Demo nájdete na PSN, XBL, Origin aj Steam. Nezabudnite, že hraním dema si odomknete predmety do Mass Effect 3!

Resident Evil: Revelations – aj Nintendo už začína na kanále eShop vydávať hrateľné ukážky. Že s nemŕtvymi nie je sranda, sa môžete presvedčiť na obrovskej lodi v koži Jill Valentine. 

Sonic Generations - v nie práve najlepšom dieli série vydanom pri príležitosti 20. narodenín Sonica sa môžu už prebehnúť aj majitelia PC. Demo nájdete na Steame.  

Starhawk - dva módy, dve mapy a akcia s možnosťou stavať budovy za vzácnu energiu Rift. Multiplayerová beta je zatiaľ k dispozícii iba pre členov PS Plus. Od 22. februára bude dostupná pre všetkých.

The Darkness II - od utorka je k dispozícii demo pre Gold členov na XBL. Pre všetkých bude uvoľnené 24. januára a o deň neskôr sa s Jackiem Estacadom a temnotou zoznámia aj majitelia PS3.

Prichádzajúce demá:

Mass Effect 3 - je príliš veľké, aby sme ho opomenuli, i keď si ho ešte nemôžete zahrať. Jedna sólo a jedna co-op misia čaká na kapitána Sheparda 14. februára v deme pre PC, PS3 i Xbox360.

Syndicate - a ešte jedno demo, ktoré dávame do pozornosti. Agenti syndikátov skrížia zbrane v časovo obmedzenom co-op deme. Obsahovať bude jednu z deviatich misií. Jeho premiéra zatiaľ nebola stanovená, má to však byť do konca januára.





Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, nintendo, mass effect, xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20253)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk