Kooperácia a boje v Ryse priblížené

Gladiátor aréna v Ryse titule ponuke ako mod pre jedného hráča, tak aj kooperačnú hru.

pridal saver 20.8.2013 o 14:52 pod hry
Kooperácia a boje v Ryse priblížené

HRY > NOVINKY >

Gladiátor aréna v Ryse: Son of Rome titule ponúkne ako mod pre jedného hráča, tak aj kooperačnú hru.  Môžete sa tak s priateľmi vydať do boja proti neustále sa meniacej horde nepriateľov.

Gladiator mod

V mode si budete môcť vytvoriť vlastného hrdinu, vybrať brnenia, zbrane, štíty a aj elixíry. Elixíry budú odomkýňané cez víťazstvá v bojoch a vylepšujú váš focus, XP, reakcie davu a aj zdravie. Majú dočasné efekty a okrem vylepšenia zdravia umožnia aj instant killy.

Arény ponúknu dynamické prostredia, kde rôzne elementy vysúvajúce sa z podlahy vytvoria rôzne kulisy. Napríklad sa vysunú stĺpy, jamy, objavia s celé pevnosti, ruiny a aj námorné boje.

Ryse umožní hráčom vytvoriť aj vlastné challenge a arény, kde si sami vyberiete elementy do prostredia, nepriateľov a následne si to môžete zahrať s priateľmi a zapisovať svoje výsledky do rebríčka.

Gladiátor aréna bude v základnej podobe obsahovať 11 máp plus ďalšie pre Day One objednávateľov. Z nich na Gamescom výstave Crytek predstavuje mapy - Coutryard - otvorené prostredie ukazujúce dynamickú povahu Colossea s neustále pribúdajúcimi nástrahami ako ohnivými jamami, smrtiacimi pascami a aj katapultami. Druhou bude Stronghold - ktorý predvedie kompletne zmenené prostredia pretvárajúce boj medzi Rimanmi a barbarmi v Germánii.

Boje

Spolu s multiplayerom Crytek priblížil aj bojový systém v Ryse, ktoré ponúka hlboký viacvrstvový bojový systém, postavený na načasovaní úderov a obrany a nakoniec exekúcii. Rôzne typy exekúcii budú postupne odomkýňané a spolu ich bude cez 100. Niektoré si vyžadujú aj správne lokácie ako stenu, a niektoré viacerých nepriateľov okolo vás. K tomu v kooperácii môžete vytvoriť aj kombo exekúcie.

K boju patria aj Perky, ktoré umožnia hráčovi vybrať si aké odmeny chce získať ak trafí exekučné načasovania. Môžete si vybrať z vyššieho zranenia nepriateľov, XP, zdravia  alebo focusu. Napríklad keď máte dostatok Focusu, môžete spomaliť nepriateľov okolo seba.  V kooperácii si hráč vyberá perk pred zápasom ale môže čerpať aj s perku kolegu ak je blízko pri ňom.

Spolu s tým súvisí aj Combo Counter a Execution Tiers, kde každý zásah bez toho, aby ste boli zranený zvyšuje kombo, ktoré ak dosiahne určitú úroveň vylepší vaše exekúcie.

Nakoniec Crytek predstavuje aj zbrane na diaľku, kde okrem meča budete mať k dispozícii napríklad oštep, alebo veľké kuše.

Nakoniec je online aj nový Ryse komiks na stránke xbox.com/ryse/comic.





Kooperácia a boje v Ryse priblížené  Kooperácia a boje v Ryse priblížené
Kooperácia a boje v Ryse priblížené  Kooperácia a boje v Ryse priblížené
Kooperácia a boje v Ryse priblížené
Páči sa mi!






Xbox One
PC

Vývoj: Microsoft / Crytek
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 27. november 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19820)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk