Galactic Civilizations III sa predstavuje

Zhrnutie informácií o treťom dieli 4x vesmírnych ťahoviek.

pridal roberto 2.1.2014 o 12:46 pod hry
Galactic Civilizations III sa predstavuje

HRY > NOVINKY >

Galactic Civilizations sériu tvoria 4x vesmírne stratégie (prieskum, expanzia, ťažba zdrojov, odstránenie protivníkov) odohrávajúce sa v 23. storočí. Tvorcovia série Stardock už nejakú dobu intenzívne pripravujú tretí diel série a za ten čas sa s hráčmi podelili o niekoľko základných informácií.

  • Stardock hru pripravuje už dlhšiu dobu a stihol pripraviť jej vlastný engine. Niekoľko hráčov určite nepoteší prekvapivá správa, že titul je vyvíjaný iba pre 64-bitové systémy Windows 7 a 8 a iba pre grafické karty s podporou DirectX 10 alebo 11 a autori zo svojich požiadaviek nemienia ani do budúcna zľaviť (aj keď by nikdy nemali hovoriť nikdy).
     
  • GC III ale aspoň nebude obsahovať žiadne protipirátske ochrany a nebude vyžadovať ani pripojenie k internetu. V prípade, že ale internet bude k dispozícií, hra sa môže pokúsiť pripojiť k Metaverse a posilniť mechanizmy učenia AI a analýzy hráčovej stratégie. Táto možnosť bude taktiež voliteľná.
     
  • Galactic Civilizations III si udrží ťahový režim a vesmír budeme preskúmávať po hexagonových políčkach. Do samotných stretov vesmírnych flotíl budeme môcť tentokrát vstupovať a mierne zvýšiť či znížiť svoje šance na úspech.
     
  • Príbeh kampane sa odohráva 10 rokov po udalostiach GC II: Twilight of the Arnor. Pre tých, ktorým sa predchádzajúci diel vyhol, je na úvod pripravené zhrnutie hlavných udalostí a predstavenie univerza. Hra by okrem dizajnu celého sveta, vrátane hráčom navrhnutých lodí, mala byť vylepšená prakticky po všetkých stránkach, od sofistikovanejšej diplomacie, cez možnosti na strategickej mape až po rôzne anomálie. Momentálne sa pracuje s ôsmimi frakciami: Terran, Drengin, Altarian, Thalan, Yor, Iconian, Iridium, a Krynn a pripravuje sa niekoľko menších frakcií (Korath sa vrátil k Drenginskému Impériu).
     
  • Už pri vydaní by hra mala obsahovať editor s rozsiahlymi možnosťami.
     
  • K dispozícií bude aj multiplayer, o ktorom zatiaľ vieme iba toľko, že bude podporovať asynchrónne ťahy, aby hráči nestrávili zbytočne veľa času čakaním jeden na druhého. Naproti tomu sa režimu hot seat s najvyššou pravdepodobnosťou nedočkáme vôbec.

Hra sa bude predávať za $49.99, ale je tu možnosť pripojiť sa k Founder Programu (obdoba Early Access) a hru si takto zaobstarať za $39.99. Do tretice môže z peňaženky vytiahnúť celých $99.99, ak ste si istý, že táto hra je presne to, na čo ste roky čakali. Okrem prístupu k alfe a bete a samozrejme základnej hry už pri jej vydaní, si takto predplatíte všetky expanzie a kompletný DLC obsah, ktorý v budúcnosti k hre potencionálne vyjde.

GC III by ešte pred vydaním mali prejsť verejným beta testom.





Galactic Civilizations III sa predstavuje  Galactic Civilizations III sa predstavuje  Galactic Civilizations III sa predstavuje
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18390)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk