Chcete malú ale pôsobivú vesmírnu stratégiu? Chcete Contact Vector

RTS aj TBS režimy, flotily bojujúce o záchranu niekoľkých svetov, neúnavní nepriatelia, zničenie alebo záchrana ľudského druhu a to všetko v slušivom grafickom kabátiku.

pridal roberto 7.5.2014 o 13:59 pod hry
Chcete malú ale pôsobivú vesmírnu stratégiu? Chcete Contact Vector

HRY > NOVINKY >

Stephen Moorhouse sa na KickStarter vrátil so svojou malou, ale zato veľmi pekne vyzerajúcou stratégiou Contact Vector. Hra nesie označenie RTS, ale mala by sa hrať skôr "šachovým" štýlom, kde o víťazstve a prehre rozhodne hlavne pozícia a formácia vašich medzihviezdnych korábov. Hru teda bude možné v ktoromkoľvek momente zastaviť a rozdať lodiam príslušné rozkazy.

O hre zistíte ešte viac z interaktívneho tech dema. Vzhliadom na skorú fázu vývoja nedostanete plnú kontrolu nad flotilou, ale môžete si aspoň zalietať pomedzi bojujúce lode a kochať sa všetkými tými raketami a chaosom. Titul sa zameriava na hru jedného hráča, ale medzi dodatočnými cieľmi KickStarter kampane nájdeme aj multiplayer režimy. Moorhouse mimochodom netrpí prehnanou skromnosťou a pýta si £85 000 ako základný cieľ. Ale bodaj by mu to vyšlo a hra bola naozaj aspoň tak zábavná, ako sa javí byť traileri.

Základom budú súboje na náhodne generovaných mapách. Dôležité výrobné aj obranné štruktúry už budú pripravené na mieste a vašou úlohu tak bude predovšetkým zvoliť správnu stratégiu a sústrediť sa na situáciu na bojisku.

Chcete malú ale pôsobivú vesmírnu stratégiu? Chcete Contact Vector

Lode sa podľa veľkosti rozdelia do 6 tried a ponesú so sebou dva základne typy zbraní. Bezpečnejšie je využívanie rakiet. Tie majú veľmi dlhý dolet a umožnia vám držať si nepriateľa pekne od tela, avšak väčšinu z nich dokáže nepriateľská loď vykryť. Energetické zbrane majú v porovnaní s raketami extrémne krátky dosah, ale v boji na krátku vzdialenosť dokážu nepriateľskú loď roztrhať na kúsky v priebehu pár sekúnd. Na bojisko sa dostanú aj lacné bezpilotné lode, slúžiace ako špecialisti na prieskum, elektronickú vojnu či proste ako krmivo pre súperove rakety a priestor dostanú aj stealth taktiky.





Chcete malú ale pôsobivú vesmírnu stratégiu? Chcete Contact Vector  Chcete malú ale pôsobivú vesmírnu stratégiu? Chcete Contact Vector
Chcete malú ale pôsobivú vesmírnu stratégiu? Chcete Contact Vector
Páči sa mi!






Chcete malú ale pôsobivú vesmírnu stratégiu? Chcete Contact Vector
PC

Vývoj: Stephen Moorhouse / Stephen Moorhouse
Štýl: Stratégia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk