Geralt bojuje s príšerami aj vo Witcher Kings

Totálna konverzia mení Crussader Kings 2 na svet tvrdých zaklínačov, nebezpečných beštií a krásnych čarodejok, základným kameňom však zostala šľachta a politika.

pridal roberto 23.6.2014 o 14:59 pod hry
Geralt bojuje s príšerami aj vo Witcher Kings

HRY > NOVINKY >

The Witcher 3: Wild Hunt bol jednou z najočakávanejších hier roku 2014, bohužiaľ sa z nej ale neskôr vykľula jedna z najočakávanejších hier roka 2015. Priaznivcom Geraltovho sveta sa tak neponúka veľa alternatív. Kto sa nechce opäť vracať k prvej ani druhej hre ani znova oprášiť staré knižky, mohol by dať prednosť modu The Witcher Kings. Totálna konverzia Crusader Kings 2 mení stredovekú Európu a blízke okolie na kráľovstvá, ktorými sa v hrách a knihách túlal Gerard z Rivie a bokom samozrejme nezostalo ani Nilfaardske cisárstvo.

Andrzej Sapkowsky vo svojom diele vytvoril celý svet plný dávnych krívd, krutých panovníkov, ambicióznych politikov, zrád, machinácií, špiónov a bojov o moc a hlavne  Assassins of Kings od CD Projekt Red s týmto svetom pracoval ďalej. A práve do obdobia druhého herného Witchera je zasadený aj tento mod, stvorený fanúšikmi oboch hier a samozrejme aj Sapkowskeho románov a poviedok.

Geralt bojuje s príšerami aj vo Witcher Kings

Jedným z agentov bude aj Geralt z Rivie, ktorého v hre nájdeme ako agenta, starajúceho sa o ochranu obyvateľstva pred všakovakými netvormi. Hra však nie je o Geraltovi, ktorý je od prírody dobrodruh a po vykonaní svojej práce sa rád nechá najať nejakým iným kráľom či šľachticom ďaleko na severe, východe, juhu či západe. Ako klasickí agenti sa uplatnia mágovia, čarodejnice i druidi a ako vidíme na jednom z obrázkov, autori zašli ešte o krok ďalej a do mocenských hier zapojili aj neľudí.

Vo fantasy prevedení náročnej stratégie môžete na svoj panovnícky dvor pozývať čarodejov, či posielať svoje deti do škôl mágie.Tým sa z nich ale na pár rokov stanú de facto vydedenci a do vašich služieb sa vrátia iba v prípade úspešného dokončenia štúdia. Čarodejov potom môžete posielať do veží, ktoré svojmu regiónu poskytujú špeciálne výhody.

Geralt bojuje s príšerami aj vo Witcher Kings

Mod Witcher Kings si môžete stiahnuť na TW Center. Síce ešte neobsahuje všetko, čo by do neho chceli autori vložiť, ale už je plne hrateľný a fanúšikom celého univerza, nie len Geralta, ponúka možnosť podstatne si skrátiť niekoľko mesačné čakanie.





Geralt bojuje s príšerami aj vo Witcher Kings  Geralt bojuje s príšerami aj vo Witcher Kings  Geralt bojuje s príšerami aj vo Witcher Kings
Páči sa mi!

Zaradené pod: Zaklinac, Witcher, mod






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19969)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk