Množstvo nových informácií o hre The Tomorrow Children

Q-Games včera po prvýkrát ukázalo približne pol hodinu z ich pripravovanej hry The Tomorrow Children so sovietskym nádychom.

pridal play3man 26.10.2014 o 12:57 pod hry
Množstvo nových informácií o hre The Tomorrow Children

HRY > NOVINKY >

Sony počas svojej tohtoročnej konferencie na Gamescome odhalilo novú hru od tvorcov PixelJunk série - štúdia Q-Games, s názvom The Tomorrow Children. V hre sa dostaneme do otvoreného sveta štylizovaného do éry Sovietskeho zväzu s dávkou sci-fi prvkov a jediným cieľom - pracovať.

Kedže sme však toho moc z hry ešte nevideli, autori sa na čele s prezidentom štúdia, Dylanom Cuthbertom, rozhodli nastreamovať cez Twitch približne pol hodinu záberov s vlastným komentárom. Vďaka tomu sme sa teda dozvedeli aj niekoľko nových informácii, ktoré neskôr ešte rozšírili na NeoGAFe, čo nakoniec zhrnul server Dualshockers. Najviac sa pýšia technológiou nasvietenia, ktorú podľa ich slov začnú využívať aj ďalší vývojári, kde bude výsledok ešte lepší. Dokonca by sme mali vidieť určitú variáciu tejto technológie aj v očakávanom Uncharted 4: A Thief's End od Naughty Dogu. V skratke ide o takzvaný Voxel Cone Tracing, vďaka čomu je nasvietenie plne volumetrické. Autori to porovnávali s hrami ako Killzone alebo inFamous, ktoré používali rovnako kvalitné technológie, no nikdy nešlo o tak dynamický svet, aký má práve The Tomorrow Children.

Zhrnutie ďalších informácií:

- Q-Games zvažuje, že sa budú môcť priatelia v hre vidieť neustále. Napríklad keď ste na ostrove alebo na niečom čo ste vytvorili, budete môcť vidieť stopy ostatných klonov ako išli okolo vás.
- Technológia Voxel Cone pracuje aj s odrazmi predmetov, ktoré sú mimo "obrazovky".
- Foto režim by mohol prísť vo forme Lomo kamier, aké boli niekedy predávané na čiernom trhu
- V štúdiu ešte stále nepreskúmali limit veľkosti miest. Niektoré ostrovy sú však "skutočne masívne". Dokonca ani na včerajšom streame nemohli poriadne preskúmať celý ostrov, kedže je tam množstvo pokladov a príšer, na ktoré jednoducho nebol čas.
- Bežne hráte vždy v rovnakom, teda vo vašom meste. Ak by ste však predsa len chceli ísť do ostatných miest, môžete sa tam dostať cez úplatok alebo tiež kúpou lístkov v stanici metra. Ak sa odhlásite z hry v druhom meste, po ďalšom prihlásení budete späť vo vašom.
- Mestá majú určený limit pre počet turistov. Pri návšteve môžete nazbierané suroviny zobrať so sebou do svojho mesta, čiže takýmto spôsobom je možné "okrádať" druhé mestá.
- Hra obsahuje hneď niekoľko rôznych druhov príšer, no po vydaní majú v pláne ich počet ešte zvýšiť. Vylepšovanie hry o ďalších obsah však bude prebiehať všeobecne po všetkých stránkach.
- V alpha deme sú pravidlá pre stavanie miest trochu odlišné ako budú v plnej hre. Čiže v alphe majú mestá "levely", no v plnej hre za každý získaný kryštál budete musieť hlasovať, aká ďalšia budova bude postavená.
- Existujú menšie "budovy" ako steny, turret veže alebo svetlá. Takéto veci môžu byť craftované na pracovnom stole. Stôl je síce len jeden, no ak vám nebude stačiť, dá sa hlasovať za to, aby ste mali aj druhý.
- Ak sú dôležité budovy zničené ešte pred tým než sa stihnú opraviť, môžete postaviť nové pomocou hlasovacieho systému. Čím je mesto väčšie a začnete súperiť s ďalšími mestami v "motherland" štatistikách, začnete priťahovať viac nepriateľov - hlavne tých väčších.
- Zvýšením populácie mesta sa odomknú nové predmety na craftovanie a taktiež budovy, pre ktoré bude možné hlasovať.
- Raz za niekoľko dní je možné hlasovať za starostu, ktorý môže zlepšiť mesto pre všetkých - napríklad niekto môže zapnúť, aby všetci pracovali o 20% rýchlejšie počas toho, ako je on alebo ona pri moci.
- Cuthbert ubezpečuje, že v hre bude možné pomenovať svoje mestá za úplatky a to aj napriek tomu, že by to niektorých hráčov mohlo hnevať.

Zábery z The Tomorrow Children začínajú približne od 31. minúty





Páči sa mi!






PS4

Vývoj: SCE Europe / Q-Games
Štýl: MMO
Dátum vydania: 6. september 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk