EA je v zisku, Need For Speed sa vráti tento rok, Battlefield 5 príde budúci

EA potvrdilo, že tento rok uvidíme nové pokračovanie série Need For Speed, nie len mobilnú hru z tejto série

pridal matus_ace 28.1.2015 o 9:48 pod hry
EA je v zisku, Need For Speed sa vráti tento rok, Battlefield 5 príde budúci

HRY > NOVINKY >

EA sumarizuje posledný štvrťrok 2014 a pri tej príležitosti sa s verejnosťou podelili aj o informácie ohľadne svojich plánov na rok 2015. Za tretí štvrťrok roku finančného 2015 bol ich čistý príjem na úrovni $1.13 miliardy, čo predstavuje slušný nárast oproti $808 miliónom za rovnaké obdobie rok predtým. Čistý zisk bol 150 miliónov dolárov. Za prvých 9 mesiacov finančného roka bol ich čistý príjem $3.3 miliardy a príjem $142 miliardy, čo je slušný pokrok oproti strate rok predtým. Navyše sú doteraz v zisku takmer 500 miliónov dolárov. Je to pre firmu zásadný obrat oproti predchádzajúcemu roku kedy boli permanentne v strate. Vyzerá, že v EA sa už situácia obrátila v hrách a financie to nasledujú. Priniesli EA Access službu, kvalitné Dragon Age, slušný Titanfall, odložili Battlefield Hardline aby sa vyhli nedorobenému titulu.

Zo zaujímavostí nextgen tržby malo EA na 427 miliónoch dolárov, ktoré stúpli o 1600% keďže minulý rok ešte boli minimálne, oldgen bol na 306 miliónoch dolárov, čo bol pokles o 28 percent, PC malo 218 miliónov so stúpnutím o 4% a mobily 160 miliónov, kde tržby stúpli o 26%. O 34% stúpli aj ich príjmy z digitálu. 

Tento rok sa od nich dočkáme dvojice veľkých značiek. Už dávnejšie sme vedeli, že séria Need For Speed, ktorá vychádzala každoročne viac ako dekádu, si dá v roku 2014 pauzu. Teraz len potvrdili, že tento rok môžeme očakávať novú hru zo série a nemysleli tým mobilnú Need For Speed: No Limits, ktorá vychádza už čoskoro. Taktiež potvrdili, že Star Wars: Battlefront od DICE príde ešte pred Vianocami a bude previazaný s novou filmovou časťou. Viac informácií o hre sa dočkáme na jar, keď bude vonku viac informácií o filme. Či príde tento rok aj nový Mirrors Edge je zatiaľ otázne.

CEO EA Andrew Wilson taktiež potvrdil, že Battlefield 5 je stále na pláne na posledný štvrťrok 2016. Tým pádom bude rozdiel medzi hlavnými časťami teraz 3 roky a už čoskoro nám pauzu vyplní policajný Hardline. Taktiež priblížil aj vydanie novej PGA Tour hry. Tá bola ohlásená v lete a jej vydanie sme čakali ešte v tomto štvrťroku, no EA sa rozhodla hru odložiť na ďalší, pričom Wilson hovorí, že by mala byť vonku do konca júna.





EA je v zisku, Need For Speed sa vráti tento rok, Battlefield 5 príde budúci  EA je v zisku, Need For Speed sa vráti tento rok, Battlefield 5 príde budúci  EA je v zisku, Need For Speed sa vráti tento rok, Battlefield 5 príde budúci
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19590)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk