Galactic Civilization III napreduje, vyjde v apríli

Beta 4 predviedla real-time pohľad na vesmírne boje.

pridal roberto 16.2.2015 o 11:32 pod hry
Galactic Civilization III napreduje, vyjde v apríli

HRY > NOVINKY >

Stardock sa pomaly pripravuje na vydanie Galactic Civilization III, nasledovníka obľúbenej vesmírnej ťahovej stratégie Galactic Civilization II. Hra by mala vyjsť v apríli tohto roka, ale medzi early access tituly sa dostala už v marci 2014. Vďaka tomu vieme, že hra skutočne kráča v šľapajách svojho predchodcu a jednotlivé mechaniky a hrateľnosť prešli skôr evolúciou než revolúciou. Zachovaný zostane aj tzv. battle viewer - real-time zobrazenie vesmírnych bojov. Výsledok boja závisí od zloženia flotily, zbraní, typov štítov a ďalších faktorov a hráč do neho priamo nevstupuje. Môže si ho však pozrieť, čo využije predovšetkým pri epickejších a dôležitejších súbojoch.

Nová verzia odhalila aj vylepšený systém ideológií. Vládca hviezdneho impéria môže byť láskavý, pragmatický alebo zlý a zákerný a každá z týchto ciest sprístupní odlišné výhody. Dobrácky vládca môže na svoju stranu automaticky získať všetky planéty a vesmírne stanice nachádzajúce sa v jeho sfére vplyvu, pragmatista môže byť skvelým diplomatom a krutovládca zasa môže postaviť impérium na otrokoch, vojenskej sile a zastrašovaní malých (nehrateľných) civilizácií.

Galactic Civilization III napreduje, vyjde v apríli

Vlastné výhody a nevýhody samozrejme dostanú aj jednotlivé rasy - Terran Alliance, Drengin Empire, Yor Singularity, Altarian Resistance, Thalan Contingency, Iconian Refuge, Krynn Syndicate a časom môžu pribudnúť ďalšie. Vylepšená bola aj planetárna výstavba. Budovy sa už nemôžu len tak ľubovoľne rozhadzovať po celej planéte, respektíve môžu, ale hráč tým príde o zaujímavé bonusy plynúce z umiestnenia budov na správny terén a do susedstva budov určitého typu. Továrňam napríklad veľmi pomôže, ak majú v okolí pracovné tábory. Úpravy sa dočkal aj tech tree, ktorý je prehľadnejší než v predchádzajúcom dieli a hráči si tentokrát zahrajú aj v multiplayeri.

Galactic Civilization III napreduje, vyjde v apríli





Galactic Civilization III napreduje, vyjde v apríli  Galactic Civilization III napreduje, vyjde v apríli  Galactic Civilization III napreduje, vyjde v apríli
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20718)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk