Postavy v Mortal Kombat X predstavené

Poďme si bližšie predstaviť bojovníkov v pripravovanom pokračovaní série Mortal Kombat

pridal play3man 11.3.2015 o 22:12 pod hry
Postavy v Mortal Kombat X predstavené

HRY > NOVINKY >

Už budúci mesiac sa budeme môcť zahrať na amatérskych chirurgov v pripravovanom pokračovaní Mortal Kombat série s podtitulom X. Vysoko-očakávané pokračovanie sa vôbec po prvýkrát ukáže aj na nových konzolách, no o zábavu nebudú ochudobnení ani majitelia starých konzol a PC. Mortal Kombat X sa dostane do obchodov už 14. apríla, takže by bolo načase si trochu predstaviť prítomné postavy.

Mileena - Vo svojej nevlastnej dcére videla nedostatok vernosti. Shao Kahn objednal u Shang Tsunga jej náhradnú dcéru , ktorá bude dosť dobrá na to, aby mohla byť jej dedičkou. Spojením Tarkatanovej DNA s Kitanovou vznikla hybridná Mileena - krvilačná a podlá tak ako Tarkatan, no s vlastným bojovým umením a držaním tela podobným Edenianom.

Postavy v Mortal Kombat X predstavené

Johnny Cage - Hrdina z Hollywoodu, ktorý sa rozhodol prísť na prvý Mortal Kombat turnaj kvôli túžbe po sláve. Raiden poznamenal, že tento arogantný a zhovorčivý Cage bol hrdina... no možno o tom ešte nevie. A Raiden mal pravdu - Johnnyho schopnosti neboli iba umelými špeciálnymi efektami a teda hrali hlavnú úlohu pri víťazstve EarthRealm.

Postavy v Mortal Kombat X predstavené

Cassie Cage - Dcéra Johnnyho Cagea a Sonye Blade. Cassie je cieľavedomá a prchká po svojej mame, no na druhú stranu zdedila bystrosť po otcovi.

Postavy v Mortal Kombat X predstavené

D'Vorah - Pochádza z rasy menom Kytinn, ktorá sa rozprestiera na ostrove Amyek. Od prírody je ich rasa solidárna, čo znamenalo, že ich zmysel pre obranu bol na bode mrazu. Tým pádom bola ich ríša veľmi ľahko dobitá, čo viedlo k spojeniu s ríšou Outworld, ktorú založil Shao Kahn. D'Vorahova lojalita a neobvyklé črty, vzhľadom na jeho rasu, ho však nakoniec doviedli k rýchlemu politickému rastu.

Postavy v Mortal Kombat X predstavené

Ferra/Torr - Dvojitá osobnosť známa pod týmito menami je poriadnou záhadou aj pre ich najbližších známych. Šepká sa, že Torr a Ferra boli kedysi obyvateľmi Outworld, chytení a trvalo spojení do jedného pomocou diabolského zaklínača Shanga Tsung.

Postavy v Mortal Kombat X predstavené

Kotal Khan - Kotal Khan bol mladý chlapec v ríše bojovníkov Osh-Tekk - v čase, keď boli spojení s ríšou Outworld. V jeho mladom veku obdivoval cisára ríše Outworld, no skrýval pred ním tajomstvo portálu Osh-Tekk do EarthRealm. Po tom, ako bol Shao Kahn zabitý v súboji v EarthRealm, Kotal slúžil jeho dedičke Mileene. Čo ale netrvalo dlho. Kotal sa ju totiž rozhodol zvrhnúť z trónu a chopil sa vlády namiesto nej.

Postavy v Mortal Kombat X predstavené

Kano - člen Black Dragon, skupiny medzinárodných obchodníkov so zbraňami. Sonya a Jax, v spolupráci so špeciálnymi jednotkami, sa ich snažili zastaviť už po desaťročia, no bez úspechu. V minulosti bol dodávateľom hi-tech zbraní pre armádu Shao Kahna a jeho Outworld, no taktiež spolupracoval s Shinnokom a s Quan Chi z NetherRealm.

Postavy v Mortal Kombat X predstavené

Raiden - boh hromov a ochranca EarthRealm. Pred tisícročiami porazil, spolu s Elder Gods, Shinnoka, ktorý túžil po nadvláde nad ríšou. Taktiež zmaril pokus Outworldskej ríše obsadiť a spojiť sa s ErathRealm. Každopádne, Raiden za to zaplatil veľkou cenou, kedže množstvo jeho kamarátov prišlo v boji o život. Raidenova sila prešla opäť skúškou počas toho, ako armáda NetherRealm zaútočila na vojnou oslabenú ríšu EarthRealm.

Postavy v Mortal Kombat X predstavené

Scorpion - Hanzo Hasashi bol členom assassinského klanu Shirai-Ryu do vtedy, kým nebola jeho rodina zavraždená Sub-Zerom. Hanzovu dušu získal zaklínač z NetherRealm - Quan Chi, ktorý ho vzkriesil z mŕtvych pod menom Scorpion a dal mu tak šancu pomstiť svoju rodinu.

Postavy v Mortal Kombat X predstavené

Sub-Zero - Kuai Liang a jeho starší brat Bi-Han slúžili verne klanu assassinov, Lin Kuei, až do prvého turnaja Mortal Kombat. No a práve počas neho Scorpion zavraždil Bi-Hana (kódové meno mal Sub-Zero). Kuai Liang prevzal prezývku svojho brata a rozhodol sa ísť do ríše Outworld s cieľom nájsť jeho vraha.

Postavy v Mortal Kombat X predstavené





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19539)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk