HLEDÁ SE NEMO

HLEDÁ SE NEMO

8.5

Dojmy

Spolu s animovaným filmom sa ku nám dostáva aj hra Hledá sa Nemo, takže deti ktorým sa rozprávka páčila sa majú naozaj na čo tešiť. Hra ich ponorí do podmorského sveta a zavedie do života malého Nema, malej oranžovo bielej ryby, ktorá bola ulovená potápačom a odvlečená preč a rovnako aj do života jeho otca Marlina, ktorý po ňom usilovne pátra a snaží sa ho zachrániť.

Hra je jednoduchá adventúra s logickými a akčnými prvkami obohatená o množstvo scén vystrihnutých s filmu. Štýlom a jednoduchosťou sa zdá byť určená pre deti tak od 6 rokov, prakticky žiadne potrebné texty na čítanie, žiadne menu, a celé je to nadabované do češtiny takže stačí len počúvať a klikať. Adventúrové prvky sú veľmi ľahké a prakticky sa budete len rozprávať s ostatými rybami a hľadať rôzne veci. Medzi to sa ešte vloží aj séria minihier, od akčných, cez logické až po pamäťové. Budete musieť sa napríklad v správnom poradí preskákať po medúzach, zapamätať si poradie tónov, vyhýbať sa v morskom prúde rôznym rybám, prilákavať svietacu rybu aby ste prečítali nápis, alebo rýchlo klikať na rôzne bubliny. Príbeh hry sa niekedy odkloňuje od filmu a pridáva do neho nové prvky. Napríklad s Nemom budete musieť zozbierať od všetkých obyvateľov akvária totemy, alebo s Merlinom a Dory budete hľadať zatúlanú rybu ktorá ušla žralokovi.  

Grafika v hre je prispôsobená na pomalšie počítače a teda žiadna 3D grafika len všetko predrenderované ako pozadia tak aj animácie rýb. Medzi hernými časťami si užijete aj animácie priamo z filmu čo znamená okolo 10 dlhších scén preložených do češtiny, takže si aspoň časť filmu môžete užiť doma skôr ako príde na DVD. Dabing síce nemá priamo filmovú kvalitu, ale je dobrý a na hru postačí.

Celkovo pekná hra síce starších hráčov neosloví, ale pre deti je ako stvorená a myslím že ju  poväčšinou zvládnu aj bez pomoci rodičov. Povedal by som že to ešte mohlo byť o kus rozsiahlejšie a úlohy mohli byť aj viac úrovňové, ale pre mladých hráčov to postačí. Čo sa týka dĺžky, celá hra sa dá prejsť za hodinu až dve.

Hledá se Nemo
Hledá se Nemo
Hledá se Nemo

Hledá se Nemo
Hledá se Nemo
Hledá se Nemo

Hledá se Nemo
Hledá se Nemo
Hledá se Nemo


napísal saver 10.12.2003
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
8.5
Ohodnotiť
HLEDÁ SE NEMO


Hledá se Nemo

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk