DESPERADOS DEMO

DESPERADOS DEMO

Dojmy

Desperados: Wanted Dead or Alive, vyzerá na ďalšiu bombastickú taktickú stratégiu ala Commandos. Akurát som hral Star Trek: Away Team  tiež taktickú akciu, no musím povedať že Desperados je aspon dva krát lepšia.

V Desperados sa dostanete do úlohy Johna Coopera, lovca ľudí za peniaze ktorý teraz ide po najhoršej bande na Divokom západe. Samozrejme budete mať na to aj svoju partiu, a v nej budete vy John najrýchlejší pištolník divokého západu, plus ak dôjdu náboje pomáha vám váš nôž. Kate hazardnú hráčku a zvodkyňu. Doc McCoya doktora ktorý lieči váš tým, plus otvára zámky. Sancheza, mexického banditu narába z ťažkými zbraňami. Mia Yung, čínska lady, používa svoju opicu na odvádzanie pozornosti nepriateľov. A nakoniec máte Sama odborníka na výbušniny.

Grafika v hre je geniálna, super prepracované terény, dobové mestečká, a aj kopa rôznych renderovaných postáv. Na rozdiel od Star Treku, toto môžete hrať od rozlíšenia 640x480 až po 1024x768. Ale myslím že na túto hru je optimálne 800x600, tam sú ešte postavy tak akurátne veľké, a máte aj dobrý rozhľad.

Čo sa týka taktiky je to presne ako v Commandos, môžete používať tiché a hlučné zbrane, odnášať a skrývať mŕtvoly nepriateľov, liečiť svojich ľudí, odstrelovať na dialku sniperkov, ukladať nálože a hlavne si musíte dávať pozor, aby ste nevyvoali u nepriateľa poplach lebo máte hneď na krku zo 20 banditov.  ( v star treku napr nie je odnášanie mŕvol, a ani nejaký všeobecný poplach, ale zase sú tam vnútorné priestory budov)

No už sa teším kedy to vyjde (očakávame to do konca mesiaca). Zatial si zahrám ten jeden level v deme kde musíte vybieliť od banditov celé mestečko, oslobodiť šerifa a pômocť aj Kate s ich šéfom.

Desperados Demo
Desperados Demo
Desperados Demo

Desperados Demo
Desperados Demo
Desperados Demo

Desperados Demo
Desperados Demo


napísal saver 16.3.2001
Páči sa mi!
DESPERADOS DEMO


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (1)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20626)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk