DOWNTOWN RUN

DOWNTOWN RUN

Dojmy

Ubisoft priniesol ľahkú nenáročnú racingovku Downtown Run. Hra vás zavedie do niekoľkých metropol sveta cez ktoré budete pretekať. Nečakajte však záležitosť ako Midtown Madness, hra bude len taká arkádovka na štýl konzol. Teda nebudete sa môcť voľne pohybovať po meste a vaše pôsobenie v mestách sa obmedzí na ohraničené okruhy. Okrem toho nečakajte ani žiadnu simulačnú stránku, žiadne búračky pokrivené plechy a podobne, len čisté naháňanie sa s arkádovým podtónom a niekoľkými typmi upgradov, ktoré môžete zbierať po ceste.

V hre máte možnosť signleplayeru a multiplayeru. V single si zahráte klasické Quick Race, Time Trial, ďalej je tu Chase, teda naháňanie sa s policajtmi, Bet Race kde si sa stavíte že budete prvý, Countdown jazdíte na checkpointy, Sudden Death s musíte dávať pozor na nabúrania a ničiace upgrady protivníkov a LastMan standing tam vyhráva ten kto prežije najdlhšie. Vo všetkých typoch tratí si musíte dávať pozor na zničenie vášho auta, ktoré vidíte len podľa pásika zničenia, nemôžete si to kontrolovať podľa demolácie karoséria ani podľa dymenia auta, pretože niečo také tu nie je.

Čo sa týka tratí dostanete sa do najväčších miest sveta ako Londýn, Rím, Lisabod Moskva, New Yourk, Montreal a podobné v ktorých budete jazdiť na 24 tratiach. Trate sú jednoduché a nedá sa z nich zísť a nemajú ani žiadne skratky alebo obchádzky. Väčšinou sú to len jednoduché skoro okruhové trate, s pekne vylešteným povrchom, bez nejakých dier alebo prevýšení. Áut bude 14 a sú celkom pekne namodelované, od malého VW chrobáka po pár výhrách prejdete na Peugeoty, Renaulty, Audi, dostanete aj Saab, Ford, MG alebo Misubushi.  Ovládanie áut je celkom pekne spravené a aj dynamika na ceste sa mi páčila. Škoda že autá sa ovládajú veľmi podobne a rozdiely badať akurát v rýchlosti.

Prvé nezvyčajné čo na tratiach zbadáte budú povaľujúce sa kocky, ktoré budete môcť zobrať a pridajú vám nejaký powerup. Budú to buď veci posiľňujúce vaše auto alebo škodiace ostatným, teda buď vás to zrýchli, opraví, alebo naopak vás to nejako opije a vymení sa vám ovládanie kde otočenie volantom doľava bude auto točiť vpravo. Ďalej sú tu bomby na nepriateľov, klince, olejové škvrny atď.

Graficky je hra pekná, aspoň s pohľadu na vozidlá, okolie je už slabšie a väčšinou zistíte že ste v tom ktorom meste len pre niektorý z ich monumentov. Inak vidíte len nič nehovoriace domy s menej kvalitnými textúrami, niekoľko ľudí okolo, ale prakticky nič čo by viac dotváralo atmosféru mesta. K rýchlosti asi nebudete mať výhrady tam by to malo ísť ja na pomalších procesoroch a kartách. Myslím že okolo 700mhz a GF2 mx by malo stačiť.

Celkovo to je taká priemerná arkádová racingovka. Veľmi nedoporučujem, ak niečo také chcete tak radšej najnovšie Need for Speed.

Downtown Run
Downtown Run
Downtown Run


Downtown Run
Downtown Run
Downtown Run

   

   



napísal saver 8.4.2003
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
DOWNTOWN RUN


Downtown Run

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
| Downtown Run shoty 27.3.2003
| Downtown Run 15.2.2003
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (6)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20986)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk