PIKOŠKY HERNÉHO BIZNISU

PIKOŠKY HERNÉHO BIZNISU

Zákulisie svetového GameBizu

Článok

V pravidelnom magazíne vám opäť prinášame porciu tých najnovších zákulisných informácií zo svetového Game bizu. Opäť čakajte šokujúce informácie a odhalenia, emócie, slzy, ale aj trpké osudy priemerných milionárov. Mapovanie tých najutajovanejších správ a prešľapy herných vývojárov začínajú práve teraz a vy musíte byť pri tom!

Pikošky herného biznisu
Prvý záber z Terminator Vs Bioshock.
O tom, že existuje nová služba GameCrush sme vás už informovali. Ide o platenú službu, kde si môžete za nekresťanské peniaze zahrať pár minút so sexi babou multiplayer. Služba mala taký neskutočný úspech u nadržaných hráčov, že ju tak zahltili, až skolabovala. Čo by vás však mohlo zaujímať viac je, že aj Sector sa rozhodol vstúpiť do tohto kolotoča, no zobral to z opačného konca. Už koncom apríla Sector rozbieha službu Sextor online, kde si virtuálne môžu zahrať všetky gamersky založené sexi dievčatá s redaktormi. V prvej fáze budú pre nedočkavé hráčky nachystané dva sex symboly Sectoru - Fendi a je2ry. Portál sa však neskôr plánuje zamerať aj na menšiny. Gayov bude obsluhovať Andrei, sadomasochistov zasa Spacejunker. Teenageri a flameri si tu tiež nájdu svoj kútik pre lynčovanie. Na výpomoc sa už z radu čitateľov prihlásili žumpár a Reptile, ktorých môžete slovne inzultovať, virtuálne opľuť alebo postriekať inými telesnými tekutinami. V prípade, že by sa im to nepáčilo, vám Sector vráti peniaze.

Pikošky herného biznisu
Film bude pravdepodobne obsahovať sexuálne scény.
Na dohľad je opäť ďalší film podľa hry. Niektorí už si zvykli na sériu Alien Vs Predátor alebo crossover Fredy Vs Jason, no tentoraz je to ešte väčšia pecka. Terminator VS Bioshock. Ako prezrádza IMDB, tak dej by sa mal odohrávať v postapokalyptickej budúcnosti roku 2039, kedy Skynet vyhladil kompletne ľudskú populáciu na Zemi, no zabudol na tých pod vodou. Rapture City tak zažije inváziu T800 a v hlavnej úlohe sa mal predstaviť trocha starnúci guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger, no na poslednú chvíľku vraj od zmluvy odstúpil. Vraj mu prišla vízia podmorského mesta s genetickými polostrojmi ako blbosť. Teraz musia autori v scenári vyriešiť otázku ako samotný skelet T800 dopláva do Rapture bez toho, aby nezhrdzavel.

Veľkého Tatka si mal zahrať nestarnúci Jackie Chan a mali sme sa tak tešiť na jeho akrobatické eskapády. Po tom ako sa dozvedel, že oblek váži stotridsať kilogramov, si však ponuku rozmyslel a odporučil Chucka Norrisa. Ten sa ale momentálne venuje natáčaniu osemnástej série Walker Texas Geronto Rangera a jeho účasť je tak neistá. Z natáčania už stihli uniknúť prvé zábery súboja Big Daddyho a T800, druhý záber naznačuje, že film bude mať erotický podtón a bude pravdepodobne označený známkou 18+ (v Európe 12+).

Pikošky herného biznisu
Lara, ako si ju predstavujú japonci.
Super úspešný projekt Traktor Zetor, kde ste sa starali o farmu, orali a sadili bude mať nasledovníka. Okrem flóry pribudne aj fauna a budete sa starať o prasce, kravy a sliepky. Pravidelným kydaním hnoja zvýšite ich produkciu a nazbieraný hnoj môžete použiť na poli alebo dokonca predávať v online aukciách. Za utŕžené Zetor Pointy potom môžete dokupovať nové modely traktorov, kravínov a kurníkov. Po dokončení autori nebudú oddychovať a chcú sa vrhnúť na hru s pracovným názvom Exkrementátor. Vraj budete začínať na dedinskej farme so zbieraním kozích bobkov a kuračincov, no postupne sa prepracujete až do veľkého mesta, kde budete zbierať exkrementy po psoch slávnych ľudí. Rôzne majú byť aj techniky zbierania a výbava. Od holých rúk sa postupne vypracujete až k igelitovému sáčiku, či lopatke a pre tých najhorlivejších by mal byť k dispozícii aj ultimátny stroj ShitSucker 2000. Autori odkazujú, že ak si myslíte, že hra bude stáť za h...o, tak nie ste ďaleko od pravdy.

Pikošky herného biznisu
Miniatúrne DSi SS.
Lara Croft
sa chystá vtrhnúť v novom dieli primárne na japonský trh, kde až do teraz predajné rekordy nelámala. Ubisoft sa to však chystá zmeniť. Podriadil sa predstavám Japoncov, ktorým sa Lara zdá príliš európska. Prsia sa im zdajú príliš malé, oči príliš guľaté a tiež je vraj priveľmi oblečená. Nám sa podarilo získať prvý nákres japonskej Lary a tiež popis nových zbraní. Lara dostane do vienka duálne katany, šurikeny, nunčaky a tiež zatiaľ nič nehovoriace Golden Rain a Bukake Storm, ktoré si odhlasovali potenciálni kupci na japonskej stránke Ubisoftu. Za jej úhlavných nepriateľov si zasa odhlasovali Godzilu, Megamana a Billa Gatesa.

Spolu s predchádzajúcou správou úzko súvisí aj ďalšia novinka Ubisoftu, kedy sa chystajú nasadiť inovovaný model protipirátskej ochrany Uplay aj na PS3. Sony im povolilo tento krok aj vzhľadom na to, že ďalší trinásť ročný wannabe hacker údajne prelomil ochranu PS3, o čom informoval na svojom blogu. Sony nechce ponechať nič náhode a služba TripleU, čo je skratka pre Upay-Upray-Ufail, bude dostupná práve v novom Tomb Raiderovi.

Technické novinky

Pikošky herného biznisu
Prototyp DSi XXL.
Nintendo nemá stále dosť a po fenomenálnom úspechu Nintendo DSi XL, ktorý je oproti bežnému DSku takmer o tretinu väčší, má na vianočný trh v pláne pripraviť dve nové verzie. Prvá sa dostala už aj do rúk niektorým novinárom a ide o myšlienkového nasledovníka GameBoya Micro. Nový DSi SS (SuperSmall) je taký maličký, že si ho môžete zavesiť na kľúče a nosiť ho teraz naozaj všade. Displeje budú napájané hodinkovou batériou V362 a ich rozlíšenie bude polovičné. Grafika sa má downscalovať, ale aj napriek tomu sľubujú autori rovnakú hrateľnosť.

Na opačnom póle stojí Nintendo DSi XXL. Unikol zatiaľ len jeden pre-alpha snímok, no napriek tomu si môžete utvoriť predstavu, aké monštrum to bude. Veľké LCD displeje budú fungovať na dvanásť dobíjateľných AA batérií. Ďalšie špecifikácie nie sú známe.

Pikošky herného biznisu
Hacker jasne uvádza, že hackol PS3. Sony sa chytá každej slamky.
Stará známa potravinárska firma Wifon, bez ktorej by neprežili tisíce chudobnejších študentov na internáte a milióny ázijských prisťahovalcov v ilegalite, sa rozhodla vstúpiť do sveta elektroniky. Ich nový produkt má priamo konkurovať Applu a ponesie názov Wi Fon (čítaj Vájfoun). Ich výroba by sa mala začať v rekonštruovanej továrni na kartón v Číne, kde sa vyrábali prísady do týchto chutných polievok. Wifon sa hrdí, že každý telefón bude originál, ručne zmontovaný skrutka po skrutke a poskytne pracovné príležitosti až tisícke čínskych detí. Wi Fon sa bude bundlovať s desiatimi slížovými polievkami a čakať vraj máme aj nové príchute ako mango, maracuja, prasačia hlava, či husacie paprčky.


napísal fendi 1.4.2010
Páči sa mi!
PIKOŠKY HERNÉHO BIZNISU


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19993)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk