HARDVÉROVÉ NOVINKY

Filter na platformy a štýly
Huawei P30 Pro - mobil s parádnou kamerou
44

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Huawei P30 Pro - mobil s parádnou kamerou

pridané 21.6.2019 pod hry

P30 Pro pokračuje v parádne P sérii firmy Huawei a teraz znovu s kvalitným foťákom a teraz aj 10-násobným hybridným zoomom.

Asus ROG Zephyrus GX701GX - tenké herné monštrum
32

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ROG Zephyrus GX701GX - tenké herné monštrum

pridané 14.6.2019 pod hry

Výkon RTX2080 s pridaným i7 procesorom v tenkom balení? To je Asus ROG Zephyrus.

Creative Outlier Air
19

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Creative Outlier Air

pridané 12.6.2019 pod hry

Creative prichádza s úplne novým radom svojich produktov, do ktorého patria aj malé bezdrôtové in-ear slúchadlá. Tie sľubujú kvalitný zvuk a veľmi dlhú výdrž. Ako u nás obstáli?

Samsung QLED 65'' Q85R
57

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung QLED 65'' Q85R

pridané 7.6.2019 pod hry

Pozreli sme sa na takmer najvyšší model tohtoročnej QLED série od Samsungu.

My Arcade Pixel Player
5

HARDVÉROVÁ RECENZIA: My Arcade Pixel Player

pridané 6.6.2019 pod hry

Retro je v kurze, no ak radšej hrávate na cestách ako doma pred TV, doteraz nebolo z čoho vyberať. My Arcade to chce zmeniť svojím handheldom.

MSI Optix Mag321 -  veľký 144Hz monitor
44

HARDVÉROVÁ RECENZIA: MSI Optix Mag321 - veľký 144Hz monitor

pridané 3.6.2019 pod hry

Ak vám je 27 palcov málo a chcete niečo väčšie, MSI má pre vás decentné riešenie v Optix Mag 32 monitore.

Elgato HD60 S
3

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Elgato HD60 S

pridané 31.5.2019 pod hry

Do rúk sa nám dostala nahrávacia karta od firmy Elgato, ktorá je určená ako pre nahrávanie, tak aj priame streamovanie. V čom je však výnimočná oproti konkurencie?

Corsair K83 Wireless Entertainment Keyboard
6

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair K83 Wireless Entertainment Keyboard

pridané 28.5.2019 pod hry

Táto klávesnica v sebe skrýva viac, ako by ste na prvý pohľad čakali. Môžete ju používať s PC, konzolami, TV a ďalšími zariadeniami v domácnosti.

Corsair Glaive RGB Pro & Ironclaw RGB Wireless
26

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair Glaive RGB Pro & Ironclaw RGB Wireless

pridané 24.5.2019 pod hry

Do rúk sa nám dostali dve hi-end herné myšky od firmy Corsair, ktoré oslovia vyhotovením, no to najdôležitejšie sa skrýva v ich vnútri. K tomu sme pridali aj podložku.

Samsung Galaxy Watch Active - jednoduchšie, ale zaujímavé hodinky
23

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy Watch Active - jednoduchšie, ale zaujímavé hodinky

pridané 17.5.2019 pod hry

Chcete menšie smart hodinky pre aktívnych ľudí? Samsung pripravil Galaxy Watch Active. Pôsobivé hodinky, v ktorých sa vzdal masívneho dizajnu a išiel po jednoduchosti.

Samsung QLED 55'' Q60 TV
119

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung QLED 55'' Q60 TV

pridané 10.5.2019 pod hry

Samsung pustil do predaja QLED 2019 sériu TV a my sme sa pozreli na najnižší a najdostupnejší model z tejto série - Q60.

Sennheiser Handmic Digital
1

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Sennheiser Handmic Digital

pridané 10.5.2019 pod hry

V teste sme sa pozreli na dynamický kardioidný mikrofón pre PC a mobilné platformy, ktorý vznikol v spolupráci Sennheiseru s Apogee. Potvrdili značky povesť svojej kvality?

HyperX Predator DDR4 RGB 3200 MHz
42

HARDVÉROVÁ RECENZIA: HyperX Predator DDR4 RGB 3200 MHz

pridané 7.5.2019 pod hry

Ak chcete kvalitné pamäte a máte slabosť na farebné osvetlenie, Kingston vám ponúka slušnú voľbu s RGB a doživotnou zárukou.

Samsung Galaxy A50 - zaujímavá ponuka v strednej triede
39

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy A50 - zaujímavá ponuka v strednej triede

pridané 3.5.2019 pod hry

Samsung sa snaží tlačiť na konkurenciu v strednej triede a v A50 verzii ponúka zaujímavý mobil spájajúci kvalitný displej, senzor odtlačkov v displeji a aj tri kamery.

Razer Phone 2
12

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Razer Phone 2

pridané 26.4.2019 pod hry

Spravili sme si analýzu druhej generácie herného smartfónu so 120 Hz displejom a stereo reproduktormi.

Lenovo Legion Y740 - tichý a výkonný notebook
51

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Lenovo Legion Y740 - tichý a výkonný notebook

pridané 12.4.2019 pod hry

Lenovo pekne vylepšuje svoju herne ladenú sériu zariadení pod Legion označením a nový Legion Y740 notebook to aj ukazuje. Lenovo v ňom spája i7 a RTX grafiku.

SteelSeries Arctis 5
24

HARDVÉROVÁ RECENZIA: SteelSeries Arctis 5

pridané 29.3.2019 pod hry

SteelSeries prináša nový herný headset, ktorý sa predvádza kvalitným mikrofónom i podporou DTS. Zároveň však ide o vylepšenú edíciu toho, čo sme tu už mali. Aká je teda realita?

Samsung Galaxy S10 plus
84

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy S10 plus

pridané 22.3.2019 pod hry

Samsung znovu posunul svoju Galaxy sériu o krok vpred. Nová S10 séria prichádza vylepšená po každej stránke. Vedie ju S10 plus.

Asus ROG Strix GL704GV s RTX grafikou
80

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ROG Strix GL704GV s RTX grafikou

pridané 15.3.2019 pod hry

Nová generácia grafických kariet s raytracingom prichádza aj do notebookov a pozrime sa ako funguje spojenie i7 a RTX2060 v Asus ROG notebooku.

Asus ROG Phone - najlepší herný mobil
85

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ROG Phone - najlepší herný mobil

pridané 1.3.2019 pod hry

Ak hľadáte mobil s čo najlepšími hernými funkciami, je to práve ASUS ROG Phone.

Corsair Dominator Platinum RGB
17

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair Dominator Platinum RGB

pridané 21.2.2019 pod hry

Corsair na trh priniesol svoje nové pamäte doplnené RGB podsvietením a ešte za horúca sme si ich otestovali.

Corsair Harpoon RGB Wireless & MM350 XL
9

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair Harpoon RGB Wireless & MM350 XL

pridané 8.2.2019 pod hry

Corsair sa s novou hernou myškou sústredí najmä na predstavenie novej technológie bezdrôtového pripojenia s odozvou menšou ako 1 ms. Ako mu to vyšlo?

Atari Flashback 9 Boom!
9

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Atari Flashback 9 Boom!

pridané 28.1.2019 pod hry

Zase Atari a zase retro mini konzola. Tejto sa ale oplatí venovať pozornosť, lebo na rozdiel od ostatných okrem bohatej ponuky hier ponúka aj kvalitné vyhotovenie a možnosti.

Samsung Galaxy A9
9

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy A9

pridané 25.1.2019 pod hry

Štyri kamery, pôsobivý dizajn, ale len stredný výkon - to je Samsung Galaxy A9.

Samsung Galaxy A7
33

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy A7

pridané 22.1.2019 pod hry

Samsung popri S sérii rozširuje aj svoju strednú A sériu mobilov, kde postupne pridal nový A7, A9 a najnovšie aj A8s. Pozrime sa teraz na A7 verziu.

Bandai Namco Flashback Blast!
11

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Bandai Namco Flashback Blast!

pridané 18.1.2019 pod hry

Ak by ste chceli nejakú retro konzolu, no nepotrebujete pod TV ďalšiu krabičku a navyše nechcete vysoliť veľa peňazí, toto by mohlo byť riešenie.

Spartan Gear Cyclops - štýlová mechanická klávesnica
11

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Spartan Gear Cyclops - štýlová mechanická klávesnica

pridané 18.1.2019 pod hry

Mechanické klávesnice sú čoraz populárnejšie a stále sa dostávajú do nižších cenových kategórii. Spartan klávesnica stiahla cenovku na 40 eur.

Steelseries Rival 710
3

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Steelseries Rival 710

pridané 16.1.2019 pod hry

Pozrime sa bližšie na vylepšenú netradičnú myš Rival 700 vo svojej 710 verzii. Aké je to pracovať s myšou, displejom a vibráciami?

Razer Mamba HyperFlux vs Logitech PowerPlay vs Corsair MM1000Qi & DarkCore
13

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Razer Mamba HyperFlux vs Logitech PowerPlay vs Corsair MM1000Qi & DarkCore

pridané 11.1.2019 pod hry

Vyskúšali sme rôzne kombinácie bezdrôtovej myši s dobíjateľnou podložkou. Prezradíme vám, aké výhody a nevýhody prinášajú jednotlivé riešenia.

OnePlus 6T
65

HARDVÉROVÁ RECENZIA: OnePlus 6T

pridané 10.1.2019 pod hry

Vynovená vlajková loď One Plus s menším výrezom a väčšou batériou má svoje kvality a tento smartfón určite stojí za zváženie.

VIAC
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk