HARDVÉROVÉ NOVINKY

Filter na platformy a štýly
Logitech updatol svoju G910 Orion Spark klávesnicu na Orion Spectrum
26

Logitech updatol svoju G910 Orion Spark klávesnicu na Orion Spectrum

pridané 10.8.2016 pod hardvér

Jedna z najlepších Logitech klávesníc G910 dostala novú verziu s vylepšeniami

Asus ROG G752 VY
95

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ROG G752 VY

pridané 26.7.2016 pod hry

Pozreli sme sa na 17-palcový notebook od Asusu s vymaxovanými parametrami, ktorý ponúka kompromis medzi prenosnosťou notebookov a rýchlosťou desktopov.

Dojmy z Microsoft HoloLens
23

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Dojmy z Microsoft HoloLens

pridané 8.7.2016 pod hry

Vyskúšali sme si rozšírenú realitu s headsetom Microsoft HoloLens a pozreli aj na to, aký má potenciál a ako sa uplatní vo svete videohier.

Aký je HyperX CloudX headset pre Xbox One ?
11

Aký je HyperX CloudX headset pre Xbox One ?

pridané 5.7.2016 pod hardvér

Kingston pridal do svojej HyperX Cloud série headsetov novú verziu, nazval ju CloudX a smeruje ju na Xbox One hráčov.

HTC Vive - Dojmy z finálnej verzie
26

HARDVÉROVÁ RECENZIA: HTC Vive - Dojmy z finálnej verzie

pridané 1.6.2016 pod hry

Už aj Valve a HTC na trh hodili svoju novú virtuálnu hračku. My sme s ňou strávili celú noc, aby sme vám prezradili, či stojí zážitok z virtuálnej reality v podaní HTC Vive za to.

Acer Predator 8
22

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Acer Predator 8

pridané 27.5.2016 pod hry

Pozreli sme sa na ďalšie Predator zariadenie z hernej série Aceru. Tentoraz je to Android tablet - Predator 8.

Creative Sound BlasterX P5, H3, G5
44

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Creative Sound BlasterX P5, H3, G5

pridané 6.5.2016 pod hry

Vyskúšali sme si trojicu audio príslušenstva od firmy Creative - multifunkčnú hernú zvukovú kartu, herné slúchadlá a klasické „štuple“. Ako v našom teste obstáli?

Logitech G900 Chaos Spectrum
55

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G900 Chaos Spectrum

pridané 22.4.2016 pod hry

Už máte dosť káblov a chcete sa odstrihnúť? Ale zároveň sa bojíte, že by sa vám stále vybíjala batéria a mali by ste pomalú odozvu? Logitech G900 vaše problémy vyrieši.

Lynx Grunex ExtremeGamer 2016
79

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Lynx Grunex ExtremeGamer 2016

pridané 17.4.2016 pod hry

PC s ideálnou hernou konfiguráciou a zároveň parádnou cenou - to je LYNX Grunex ExtremeGamer 2016. Čo presne môžete očakávať?

Aká je Steelseries myš Rival 700?
41

Aká je Steelseries myš Rival 700?

pridané 13.4.2016 pod hardvér

Steelseries nedávno predstavil svoju doteraz najlepšiu myš Rival 700. Pozrime sa na ňu bližšie.

Ktorú mechanickú Cherry MX klávesnicu od Logitechu zobrať? G610 ORION Red alebo Brown?
80

Ktorú mechanickú Cherry MX klávesnicu od Logitechu zobrať? G610 ORION Red alebo Brown?

pridané 9.4.2016 pod hardvér

Porovnali sme si obe nové Logitech Cherry MX klávesnice - G610 ORION Brown a ORION Red.

Aký je ADATA HD650X externý harddisk? Oplatí sa pre Xbox One?
12

Aký je ADATA HD650X externý harddisk? Oplatí sa pre Xbox One?

pridané 24.3.2016 pod hardvér

ADATA minulý mesiac vypustila do predaja 2TB externý harddisk ADATA HD650X špeciálne určený pre Xbox One alebo Xbox360.

Thrustmaster T150 Force Feedback
40

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Thrustmaster T150 Force Feedback

pridané 11.3.2016 pod hry

Thrustmaster najmä na konzolový trh prichádza s novým a cenovo dostupným volantom, ktorým chce hráčov osloviť ešte predtým, než sa naplno rozbehne pretekárska sezóna.

Aká je klávesnica Steelseries Apex 350?
61

Aká je klávesnica Steelseries Apex 350?

pridané 6.3.2016 pod hardvér

Ponuka Steelseries zariadení sa pekne rozrastá a dnes sa pozrieme na ich klávesnicu Apex 350.

Acer Predator 15
53

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Acer Predator 15

pridané 16.2.2016 pod hry

Bližšie sme sa pozreli ako funguje na Acer Predator 15 notebook s i7 procesorom a GTX 980M grafickým čipom.

Aký je herný headset Plantronics RIG FLEX?
13

Aký je herný headset Plantronics RIG FLEX?

pridané 14.2.2016 pod hardvér

Pozreli sme sa na to, čo nám ponúka nový herný headset od Plantronics

Logitech G933 Artemis Spectrum
61

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G933 Artemis Spectrum

pridané 29.1.2016 pod hry

Podarilo sa nového hernému 7.1 headsetu od Logitechu napraviť hriechy minulosti?

Aká je myš SteelSeries Rival 100?
54

Aká je myš SteelSeries Rival 100?

pridané 31.12.2015 pod hardvér

Chcete lacnú ale kvalitnú hernú myš? SteelSeries má pre vás Rival 100.

Creative Sound BlasterX H5
46

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Creative Sound BlasterX H5

pridané 28.12.2015 pod hry

Herné stereo slúchadlá s mikrofónom sľubujú kvalitné spracovanie a čistý zvuk pre čo najlepší zážitok z hier, hudby, ale aj filmov. Ako obstáli v ostrom teste?

Xbox One Elite Controller
102

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Xbox One Elite Controller

pridané 18.12.2015 pod hry

Pozreli sme sa na to, či má zmysel investovať do nového elitného ovládača pre Xbox One a PC, ktorý prináša niekoľko šikovných vylepšení.

Nvidia Shield tablet K1
48

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Nvidia Shield tablet K1

pridané 4.12.2015 pod hry

NVIDIA znovu naštartovala svoj Shield tablet, teraz s nižšou cenou, ale stále vysokým výkonom. Ak teda hľadáte kvalitný herný tablet, Shield je presne to, čo chcete.

Xrocker Poleposition
54

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Xrocker Poleposition

pridané 23.10.2015 pod hry

Herná stolička od Xrocker sľubuje lepší zážitok nielen pri hraní hier, ale aj pozeraní filmov či počúvaní hudby. Posedeli sme si a pozreli sa na ňu zblízka.

Logitech G920
34

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G920

pridané 16.10.2015 pod hry

Po PS4 Logitech priniesol variáciu svojej novinky aj na Xbox One, kde chce apelovať na hráčov novej Forzy a ďalších simulátorov. Má G920 čo ponúknuť?

Logitech G29
52

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G29

pridané 18.9.2015 pod hry

Populárny volant Logitech G27 sa po rokoch dočkal svojho právoplatného nástupcu. Ako sa s ním jazdí? Podarilo sa mu naplniť vysoké očakávania?

TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition
13

HARDVÉROVÁ RECENZIA: TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition

pridané 6.7.2015 pod hry

Ešte pred príchodom pretekárskych noviniek od Logitechu sme sa pozreli na jeden z najzaujímavejších volantov pre Xbox One. Užili sme si divokú jazdu.

VIAC
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk