Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Novinky

Novinky z herného sveta na PC, konzoly, handheldy a mobily.
Článok: Logitech - joysticky
6 pridané 21.12.2004
PC
PS2
Vznáša sa vám hlava v oblakoch a v batohu máte vždy pribalenú príručku aviatiky? Mali by ste zaostriť na test joystickov a netradičných ovládačov pre konzolu PS2.
Článok: Logitech - Gamepady
21 pridané 20.12.2004
PC
PS2
V našich laboratóriách sme podrobili dôkladným testom všetky herné zariadenia od spoločnosti Logitech. Ktorý gamepad, joystick a volant je ideálny? Odpovede hľadajte v sérii článkov.
Článok: N-gage
8 pridané 11.2.2004
Konečne som si zohnal lepší mobil a je ním Nokia N-Gage, takže si o ňom poďme trochu popísať. Ak ste o N-Gage ešte nepočuli, je niečo ako spojenie mobilu, mp3 prehrávača, rádia a hernej konzoly v jednom.
Článok: X-Box
9 pridané 8.1.2001
Máme tu krátke preview na X-Box, novú prichádzajúcu konzolu od Microsoftu. Je tam zozbieraných aj pár shotov z hier a aj shoty konzoly.
Článok: Playstation 2 first look
3 pridané 15.12.2000
Tak tu máme prvé dojmy z Playstation 2. V Japonsku už vyšla konzola pred pár mesiacmi, no do európy a USA sa dostáva až teraz.. momentálne kôli problémom z výrobou na slovensku nájdete len pár kusov a momentálna cena sa pohybuje okolo 25 990 Sk... ...
Článok: Lenoxx Discman MP3
7 pridané 5.9.2000
Konečne som nedávno dostal do rúk MP3 Discman, a musím povedať že sa mi to celkom pačilo. Ináč aby ste vedeli nemám žiadny CDman ani nič iné doma takže som nemohol porovnávať... určite by bol MP3man lepší
Článok: Nintendo Gamecube
3 pridané 24.8.2000
Aj Nintendo sa hodlá zapojiť do konzolového boja ktorý momentálne rozpútalo Sony a Microsoft... Nintendo pripravuje konzolu podobných parametrov a vyjdenie je plánované na čas vyjdenia Xboxu
Článok: Celeron 2 566E
0 pridané 1.8.2000
Už dlhšie som sa chystal na vyskúšanie tohoto noveho radu Inteláckych procesorov. Jednými sú zatracované, o iných zase počúvame neuveriteľné hodnoty frekvencií na ktorých tieto procesory ochotne pracujú. Kde je pravda ? No ja by som povedal ze asi niekde ...
Článok: SOYO 6BA+ IV
0 pridané 29.5.2000
Tu je recenzia na dosku SOYO 6BA+ IV. Mainboard postavený na čipsete Intel BX440 ktorý všetci poznáte ako asi to najlepšie čo od Intelu vzniklo, nebudem sa teda príliš o ňom rozpisovať. Doska podporuje oficiálne procesory Pentium III do 600 megahertzov ...
Článok: Voodoo 5
0 pridané 1.5.2000
Preview nového, dosť očakávaného čipu od 3Dfx Interactive. Týmto čipom sa 3Dfx chce vrátiť na výslnie grafických kariet. Do Voodoo 5 pribudli nové funkcie, zvýšil sa výkon....či ale dosiahne na GeForce a hlavne GeForce 2 ?
Článok: GeForce 2
0 pridané 29.4.2000
Tu je malá preview na novú kartu od Nvidie... screenshoty z hier vyzerajú super, uvidíme však aká bude cena.
Článok: PIII 550E Coppermine FCPGA
16 pridané 26.4.2000
A tu je ďalšia recenzia od nášho nového prispievateľa Grizzliho, ktorý mimochodom robí aj v rádiu tatry, tak ho možno niekto aj poznáte. Teraz tu je recenzia na momentálne najvýhodnejší (cena/výkon) procesor od Intelu P3 550, a poteší že je aj dobre ...
Článok: ABIT BF6
0 pridané 25.4.2000
Tak tu máme recenziu jednu z posledných dosiek od Abitu... Abit je momentálne asi najlepšie hodnotený výrobca dosiek ak nemáte Abitku a plánujete nejakú dosku kupovať určite si kúpte niečo od Abitu.
Článok: Gigabyte G400
pridané 5.2.2000
Recenzia zaujímavej karty s produkcie firmy Gigabyte. Má mnoho predností ale aj pár záporov. Za malú cenu ponúka schopnosti a výkon eipu G400 ale bohužial, funguje len pri podporovaných mainboardoch.
Článok: Budnúcnos? Dualheadu
pridané 3.2.2000
Malá úvaha o budúcnosti Dualheadu, ei sa to zaene rozmáha?, alebo to ostane len pre pár náhodných používate3ov ktorý majú doma viac monitorov a jeden poeítae... A pozormýšlame aj o možnosti využitia v hrách
searchbutton
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#100


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
uTorrent má bezpečnostnú chybu
pokus ako vylakat z dobrych starsich verzii? &#128...
Ako je to s patchmi pre Kingdom Come: Deliver...
tys tlou pravdepodobne nehral ani na yt. na nej ys...
Ako je to s patchmi pre Kingdom Come: Deliver...
jestlipak vis, co je na te hre vyjimecneho?
Ako sa Kingdom Come zmenil oproti bete na PC?...
genialita teto hry spociva v necem uplne jinem nez...
Prezentačné materiály pre Samsung Galaxy S9 a...
ja minuloročný vždy posuvam ďalej do rodiny. mne s...
Ako sa Kingdom Come zmenil oproti bete na PC?...
kecy v kleci, cely engine predelali pro sve potreb...
Rocket League - DC Super Heroes DLC Trailer
do tejto hry pravidelne vývojári pridávajú rôzne e...
uTorrent má bezpečnostnú chybu
qbittorrent, micro dojebkali už dávno :))
Call of Duty filmu sa pravdepodobne chopí rež...
nooo v tomto máš možno aj pravdu. ale ani sa netoč...
Call of Duty filmu sa pravdepodobne chopí rež...
neviem jak ty, ale ja som teda uz dlho nevidel fak...
Monster Hunter: World
to delam, ale uz s tim prave neni spojena vybava. ...
Rocket League - DC Super Heroes DLC Trailer
zaujímavé, že mikrotransakcie sú tu komentované ta...
uTorrent má bezpečnostnú chybu
používam transmission a neriešim reklamné softy, i...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2018 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk