HARDVÉROVÉ NOVINKY

Filter na platformy a štýly
HyperX Alloy FPS
38

HARDVÉROVÁ RECENZIA: HyperX Alloy FPS

pridané 6.3.2017 pod hry

Je HyperX Alloy FPS tá pravá klávesnica pre profesionálov, ktorí sa zameriavaju na akcie z pohľadu prvej osoby? Vyskúšali sme jej možnosti.

Nintendo Switch
91

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Nintendo Switch

pridané 3.3.2017 pod hardvér

Nintendo posledné roky pripravovalo svoju malú revolúciu, v ktorej chce skĺbiť tradičné konzolové hranie s hraním na cestách. Nintendo Switch je vonku, ako zabodovalo?

Sound BlasterX Katana - herný soundbar
53

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Sound BlasterX Katana - herný soundbar

pridané 24.2.2017 pod hry

Sound Blaster séria sa rozrástla o nový audio produkt s názvom Katana. Je pomenovaný po japonskom meči a má aj náležitý vzhľad.

Herná myš Roccat Kova
77

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Herná myš Roccat Kova

pridané 10.2.2017 pod hry

Dobrá myš je základným predpokladom na pohodlné hranie na PC. Roccat ponúka praktickú hernú myšku, ktorá dobre sedí v ruke a má dostatok programovateľných tlačidiel.

Roccat Cross
64

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Roccat Cross

pridané 3.2.2017 pod hry

Roccat nám sľuboval štúdiovú kvalitu zvuku v dostupnom hernom stereo headsete. Podarilo sa mu splniť sľub? Oplatí sa investícia?

Roccat Sova MK a Roccat Suora FX
43

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Roccat Sova MK a Roccat Suora FX

pridané 25.1.2017 pod hry

Roccat myslí na hráčov v obývačkách aj za monitorom. Pozreli sme sa na dve klávesnicové novinky, ktoré majú vyhovieť v akýchkoľvek podmienkach a poskytujú slušné možnosti.

Sega Mega Drive Classic Game Console
45

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Sega Mega Drive Classic Game Console

pridané 19.12.2016 pod hry

Po Nintende nám svoju miniatúrnu retro konzolu priniesla aj Sega. Prináša niekoľko výhod, no v iných veciach oproti konkurentovi zaostáva.

Creative BlasterX Kratos S3 a H7
26

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Creative BlasterX Kratos S3 a H7

pridané 2.12.2016 pod hry

Otestovali sme aktuálne produkty Creative v podobe sady reproduktorov strednej triedy a herné slúchadlá z vyššieho radu. V oboch prípadoch očakávajte kvalitný zvuk.

Nintendo Classic Mini: NES
23

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Nintendo Classic Mini: NES

pridané 28.11.2016 pod hry

Po najvýkonnejšej konzole súčasnosti sa pozrieme aj na najmenej výkonnú novinku, ktorá však ponúka obrovskú porciu zábavy a úchvatný návrat do minulosti.

PlayStation 4 Pro
173

HARDVÉROVÁ RECENZIA: PlayStation 4 Pro

pridané 25.11.2016 pod hry

Sony chodila s PS4 do posilňovne, kde konzola posledné mesiace naberala silu. Teraz sa nám predstavuje s novou tvárou ako PS4 Pro. Čo hráčom prináša?

Aký je headset HyperX Cloud Stinger?
3

Aký je headset HyperX Cloud Stinger?

pridané 30.10.2016 pod hardvér

HyperX sa v Cloud Stinger headsete snaží ponúknuť kvalitu za nízku cenu.

PlayStation VR
43

HARDVÉROVÁ RECENZIA: PlayStation VR

pridané 18.10.2016 pod hry

VR mánia je už v plnom prúde a svoju technológiu virtuálnej reality nám konečne predstavila aj Sony. Ako obstála v silnej konkurencii?

HP Omen 15
60

HARDVÉROVÁ RECENZIA: HP Omen 15

pridané 23.9.2016 pod hry

HP nedávno spustilo svoju hernú Omen sériu a máme tu z nej jeden z notebookov, ktorý je prekvapivo slušný a mohol by dobre poslúžiť na prácu aj hry.

Aká je nová Logitech G Pro myš?
21

Aká je nová Logitech G Pro myš?

pridané 4.9.2016 pod hardvér

Vyskúšali sme novú G Pro hernú myš od Logitechu.

Aký je G231 Prodigy gaming headset?
20

Aký je G231 Prodigy gaming headset?

pridané 3.9.2016 pod hardvér

Logitech otvoril novú podsériu herných zariadení nazvanú Prodigy a my tu z nej máme G231 headset.

Logitech predstavil bielu verziu svojho wireless headsetu G933 Artemis Spectrum
13

Logitech predstavil bielu verziu svojho wireless headsetu G933 Artemis Spectrum

pridané 29.8.2016 pod hardvér

Logitech počas Gamescomu predstavil aj nový headset Logitech G933 Artemis Spectrum Snow, snehobielu verziu svojho kvalitného 933 headsetu so 7.1 zvukom a wireless pripojením

Xbox One S - test
59

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Xbox One S - test

pridané 12.8.2016 pod hry

Xbox One S, menšia verzia Xbox One, práve vychádza a ukazuje, ako by za ideálnych podmienok mohla konzola vyzerať už pri svojom prvom vydaní.

Logitech updatol svoju G910 Orion Spark klávesnicu na Orion Spectrum
26

Logitech updatol svoju G910 Orion Spark klávesnicu na Orion Spectrum

pridané 10.8.2016 pod hardvér

Jedna z najlepších Logitech klávesníc G910 dostala novú verziu s vylepšeniami

Asus ROG G752 VY
95

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ROG G752 VY

pridané 26.7.2016 pod hry

Pozreli sme sa na 17-palcový notebook od Asusu s vymaxovanými parametrami, ktorý ponúka kompromis medzi prenosnosťou notebookov a rýchlosťou desktopov.

Dojmy z Microsoft HoloLens
23

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Dojmy z Microsoft HoloLens

pridané 8.7.2016 pod hry

Vyskúšali sme si rozšírenú realitu s headsetom Microsoft HoloLens a pozreli aj na to, aký má potenciál a ako sa uplatní vo svete videohier.

Aký je HyperX CloudX headset pre Xbox One ?
11

Aký je HyperX CloudX headset pre Xbox One ?

pridané 5.7.2016 pod hardvér

Kingston pridal do svojej HyperX Cloud série headsetov novú verziu, nazval ju CloudX a smeruje ju na Xbox One hráčov.

HTC Vive - Dojmy z finálnej verzie
26

HARDVÉROVÁ RECENZIA: HTC Vive - Dojmy z finálnej verzie

pridané 1.6.2016 pod hry

Už aj Valve a HTC na trh hodili svoju novú virtuálnu hračku. My sme s ňou strávili celú noc, aby sme vám prezradili, či stojí zážitok z virtuálnej reality v podaní HTC Vive za to.

Acer Predator 8
22

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Acer Predator 8

pridané 27.5.2016 pod hry

Pozreli sme sa na ďalšie Predator zariadenie z hernej série Aceru. Tentoraz je to Android tablet - Predator 8.

Creative Sound BlasterX P5, H3, G5
44

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Creative Sound BlasterX P5, H3, G5

pridané 6.5.2016 pod hry

Vyskúšali sme si trojicu audio príslušenstva od firmy Creative - multifunkčnú hernú zvukovú kartu, herné slúchadlá a klasické „štuple“. Ako v našom teste obstáli?

Logitech G900 Chaos Spectrum
55

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G900 Chaos Spectrum

pridané 22.4.2016 pod hry

Už máte dosť káblov a chcete sa odstrihnúť? Ale zároveň sa bojíte, že by sa vám stále vybíjala batéria a mali by ste pomalú odozvu? Logitech G900 vaše problémy vyrieši.

Lynx Grunex ExtremeGamer 2016
79

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Lynx Grunex ExtremeGamer 2016

pridané 17.4.2016 pod hry

PC s ideálnou hernou konfiguráciou a zároveň parádnou cenou - to je LYNX Grunex ExtremeGamer 2016. Čo presne môžete očakávať?

Aká je Steelseries myš Rival 700?
41

Aká je Steelseries myš Rival 700?

pridané 13.4.2016 pod hardvér

Steelseries nedávno predstavil svoju doteraz najlepšiu myš Rival 700. Pozrime sa na ňu bližšie.

Ktorú mechanickú Cherry MX klávesnicu od Logitechu zobrať? G610 ORION Red alebo Brown?
80

Ktorú mechanickú Cherry MX klávesnicu od Logitechu zobrať? G610 ORION Red alebo Brown?

pridané 9.4.2016 pod hardvér

Porovnali sme si obe nové Logitech Cherry MX klávesnice - G610 ORION Brown a ORION Red.

Aký je ADATA HD650X externý harddisk? Oplatí sa pre Xbox One?
12

Aký je ADATA HD650X externý harddisk? Oplatí sa pre Xbox One?

pridané 24.3.2016 pod hardvér

ADATA minulý mesiac vypustila do predaja 2TB externý harddisk ADATA HD650X špeciálne určený pre Xbox One alebo Xbox360.

Thrustmaster T150 Force Feedback
40

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Thrustmaster T150 Force Feedback

pridané 11.3.2016 pod hry

Thrustmaster najmä na konzolový trh prichádza s novým a cenovo dostupným volantom, ktorým chce hráčov osloviť ešte predtým, než sa naplno rozbehne pretekárska sezóna.

VIAC
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk