Týždenník - Need for Speed a Witcher 3 expanzia

Tento týždeň sa niesol športami, ale aj Xbox bundlami a víkendovým NFS beta testom.

pridal saver 4.10.2015 o 22:03 pod hry
Týždenník - Need for Speed a Witcher 3 expanzia

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol športami, ale aj Xbox bundlami a víkendovým NFS beta testom. Ten ukázal veľký postup EA vpred v tejto značke a zároveň návrat k Underground štýlu. Jediná škoda je nútené online pripojenie, ktoré dúfajme, už vo finálnej verzii nebude robiť problémy. Okrem toho tento týždeň autori predstavili 12 nových vozidiel.  K tomu EA spustil aj nové mobilné free 2 play NFS No Limits, ktoré podobne ako veľké NFS zavedie hráčov do undergroudu. Osobne mi to však ASUS tablet napriek ešte dostatočným rezervám vo výkone spustil vo veľmi slabom nastavení grafiky a rozlíšení, tu je škoda, že autori nezapracovali nastavenia. Lebo pixelované peklo sa jednoducho nedá hrať.

Z iných zaujímavostí sme si zhrnuli predaje hier na Steame za september, ktoré sú znovu vysoké a to 28 miliónov kusov s tým, že Valve malo čistý zisk okolo 100 miliónov dolárov. Samozrejme, Half Life 3 nespravia, lebo ... načo, keď môže mať ďalšie milióny z multiplayeroviek a to bez väčšej roboty. Iný prístup má CD Projekt a napriek tomu, že vlastní GOG, robí štandardné hry a akurát sme tu mali hromadu obrázkov a informácií z Witcher 3: Hearts of Stone expanzie, ktorá vyjde už tento mesiac a nechýbal jej ani trailer.

Týždeň nám doplnil aj zaujímavé ohlásenie rozšírenia GT6, ktoré konečne dostáva editor tratí, aj keď dva roky po vydaní a zrejme aj po funuse hry. Uvidíme, kedy Polyphony ohlási GT7 alebo aspoň jeho prológ. Podobne dosť dlho po vydaní dostáva nové rozšírenie aj Euro Truck Simulator 2, ktorý teraz pridáva len drobnosti a to bonusy do kabíny ako vlajky, kocky atď. Šoférov na dlhých tratiach to môže potešiť. Čo zase nie veľmi poteší je odloženie Hitmana na budúci rok, ale zase obsahu bude vraj viac ako by bolo tento rok a ďalšie mapy budú vychádzať pravidelne každý mesiac. Nakoniec nový príbehový trailer dostalo Call of Duty Black Ops III.

Zo sveta softvéru sme tu mali zaujímavú správu a to, že Microsoft kúpil fyzikálnu firmu Havok, ktorá už dlhé roky zásobuje firmy fyziálnymi, animačnými a rôznymi ďalšími enginmi. Engine využije napríklad Halo 5, Battlefront, Fallout 4, ale využíva ho aj Last Guardian, Horizon: Zero Dawn alebo Uncharted 4. Keď sme pri Microsofte, jeho Windows 10 spravil v septembri ďalší veľký skok na Steame a už ho má štvrtina hráčov. Preskočil tak osmičku a doťahuje sa na Windows 7, ktorý má ešte polovica hráčov, tiež však už klesá.

Microsoft si tento týždeň dal aj šnúru ohlasovaní bundlov, ktorých ohlásil šešt od Tomb Raider bundle s obomi hrami, cez Kinect bundle a bundlov s rôznymi hrami až po Fallout bundle s Falloutom 3 a Falloutom 4. Nakoniec ako zaujímavosť cez víkend vypustil novú reklamu na Halo 5, ktorá ukázala skutočný osud Master Chiefa

 

Z hardvéru malo uplynulý týždeň prezentačku Google, na ktorej odhalil svoje nové  Nexus tablety a mobily, tento týždeň ho bude nasledovať Microsoft so svojimi Lumiami a Surface tabletom. Logitech tento týždeň predstavil svoju ďalšiu hernú klávesnicu G410, teraz menšiu a bez numerickej časti.

Nvidia ohlásila spustenie svojho herného cloudu Geforce Now, aj keď len pre svoje zariadenia. Uvidíme, či ju postupne rozšíria aj ďalej. Kapacity už na to majú, keďže svojimi GPU zásobujú aj Microsoft Azure Cloud. Novinky sme tu mali aj o PS Vite, aj keď nie pozitívne, skôr len ďalšie nekrológy.

Z recenzií sme sa pozreli na športy a to PES 2016 a aj hokej NHL 16, doplnili sme to horovou adventúrou Stasis, výborným Shadowrun: Hong Kong a retro arénovkou DiscStorm. Zhrnuli sme si aj nový Warhammer: End Time Vermintide, ktorý vyzerá zaujímavo, pridali sme aj videá z hrania.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk