Ovládnite mesto, rozdrvte opozíciu a preveďte svoje mesto naprieč dvoma storočiami pokroku

Kalypso Media predstavuje Urban Empire, nový simulátor vládcu mesta. Najdôležitejšie boje sa budú zvádzať na pôde mestskej radnice.

pridal roberto 11.3.2016 o 16:58 pod hry
Ovládnite mesto, rozdrvte opozíciu a preveďte svoje mesto naprieč dvoma storočiami pokroku

HRY > NOVINKY >

Kalypso Media je vydavateľstvo dobre známe predovšetkým milovníkom stratégií, pretože ich už roky zásobuje hrami zo série Tropico.  Už túto jeseň bude chcieť osloviť tých istých hráčov s niečím možno trochu podobným, ale zároveň celkom iným a od iného vývojárskeho štúdia. Na Urban Empire pracuje pomerne mladé fínske štúdio Fragment Production (Rescue 2: Everyday Heroes). S obľúbenou sériou hranou z pozície diktátora tropického ostrova bude mať spoločné jedno - skvelý pocit z vládnutia.

Tentokrát sa ale nestaneme takmer neobmedzovaným diktátorom, máme sa stotožniť s členom jednej zo štyroch významných rodín a svojím konkurentom sa budeme pravidelne pozerať z očí do očí na pôde mestskej radnice. Tentokrát zrejme nebudeme osobne dohliadať na umiestnenie každej továrne či obytného domu a budovanie fungujúcej cestnej siete, ale o rozvoji mesta budeme rozhodovať skôr na strategickej úrovni.

Celé dobrodružstvo začne v 20-tych rokoch 19. storočia, má trvať 200 rokov a mesto bude treba previesť skrz 5 rôznych ér. Naprieč érami nás prevedie obdoba technologického stromu, kde v rannejšej ére nájdeme napríklad plynové mestské osvetlenie a neskôr elektrifikáciu, ale tiež základnú hygienu i pokročilejšiu zdravotnú starostlivosť, bezpečnostné zložky, automobilovú premávku, videohry, volebné právo pre ženy, detskú prácu a mnoho ďalšieho, pričom cesta môže viesť k demokracii a obľúbenosti u más alebo k potláčaniu demokracie a sústreďovaniu moci do vlastných rúk.

Rôzne rodiny a ich príslušníci budú samozrejme mať rôzne povahové rysy, tešiť sa môžeme na obhájcov rovnosti a ľudských práv i vizionárov zameraných na vedecko-technický pokrok. Aby nebol každodenný život jednotvárny, bude ho ovplyvňovať až 800 dynamických eventov.





Ovládnite mesto, rozdrvte opozíciu a preveďte svoje mesto naprieč dvoma storočiami pokroku  Ovládnite mesto, rozdrvte opozíciu a preveďte svoje mesto naprieč dvoma storočiami pokroku  Ovládnite mesto, rozdrvte opozíciu a preveďte svoje mesto naprieč dvoma storočiami pokroku
Ovládnite mesto, rozdrvte opozíciu a preveďte svoje mesto naprieč dvoma storočiami pokroku  Ovládnite mesto, rozdrvte opozíciu a preveďte svoje mesto naprieč dvoma storočiami pokroku
Páči sa mi!






Ovládnite mesto, rozdrvte opozíciu a preveďte svoje mesto naprieč dvoma storočiami pokroku
PC

Vývoj: Kalypso Media / Reborn Interactive
Štýl: Stratégia / Managementová
Early Access od: Jan 1 1900 12:00AM

Dátum vydania: 20. január 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk