Týždenník - ComicCon a Sims 2 zadarmo

Tento týždeň sa niesol v znamení Simsov 2, ktorých EA dala nečakane zadarmo a to kompletných ako aj v beta testoch Crew a Destiny.

pridal saver 27.7.2014 o 23:09 pod hry
Týždenník  - ComicCon a Sims 2 zadarmo

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol v znamení Simsov 2, ktorých EA dala nečakane zadarmo a to kompletných ako aj v beta testoch Crew a Destiny.  Samotné Sims 2 si môžete stiahnuť zadarmo cez Origin a nacvičiť sa na Sims 4, ktoré vychádza na jeseň a práve dostalo minimálne požiadavky.

Mimo toho sme tu mali PC betu Crew, ktorá ukázala veľmi pekné spracovanie racingovky v otvorenom svete. Síce je to arkádové, ale rýchle, rozmanité a zábavné a aj s pôsobivým vizuálom, vďaka ktorému si cestu krížom cez US skutočne užijete. Napriek tomu, že ide o online racingovku, nieje to jednoduchá MMO s voľnými pretekmi, to veľmi dobre naviazaná na príbeh, ktorý pripomína NFS Underground, kde sa presuniete do organizovaného gangu a budete postupne postupovať v jeho štruktúre až k vrcholu. Okrem toho, že ste nasadení, máte aj svoj cieľ a to pomstu. Prakticky je to Test Drive Unlimited štýl s príbehom z NFS Underground podsérie.

Destiny sme si už opisovali pri alphe a teraz ju autori ešte rozšírili o ďalšie príbehové misie a lokality, najnovšie aj mesiac. Podobne ako Crew aj tu vidíme nový štýl online hier s príbehom.  Podobne napríklad plánuje aj Division. Čo sa týka Destiny, cítiť v tom kvalitu Bungie práce a teraz poskočili vpred k detailnejším prostrediam, viditeľne pri prestrelkách načerpali inšpiráciu z Borderlands a pridali k tomu zvláštne univerzum plné otázok, ktoré budú postupne hráčom odhaľovať. Možno sú tam však na začiatok až príliš veľké diery v aktuálnej situácii na Zemi a trochu tam chýba ikonická hlavná postava, tú si teraz definuje hráč sám. Graficky nevyzerá hra zle, ale cítiť ako ju ťahá dole oldgen. Osobne sa mi to zdalo postupne dosť repetívne ale uvidíme ako to vyznie ako celok.

Z iných noviniek sme si pozreli históriu Doom série, z modov vyšiel iCEnhancer 3.0 pre GTA IV, a aj TheWorse mod 1.0 pre Watch Dogs, svet sa zbavil kauzami ovenčeného kickstarter Areal,  Farming Simulator dostal prvé zábery a Forza Horizon predstavila prvú stovku vozidiel.

Z ComicConu nám prišlo málo informácii, ale za to zaujímavých, predstavený bol nový Mass Effect, podobne aj kampaň Battlefield Hardline,  súkromné vojenské spoločnosti predstavilo Call of Duty, The Last of Us predstavil svoj Photmod a ohlásený bol aj film, Microsoft predstavil Halo Nightfall a aj Zanzibar mapu.

Z hardvéru sme tu mali sériu zaujímaostí a to Steam controller, ktorý Valve znovu zmenilo a pridalo jednu páčku, predstavená bola nová Lumia 530 ako prvý Nokia mobil od Microsoftu, Nvidia predstavila svoj herný tablet. Z iných zaujímavostí sme sa pozreli na platy v herných štúdiách a aj koľko zarábajú indie vývojári.  Romero týždeň zakončil diskusnou témou a o tom ako PC ničí konzoly

V recenziách sme sa pozreli na takmer dokonalý Divinity Original Sin, hororvú adventúru Whispering willows, mobilnú hru Angry Birds Epic, PS vita titul Demon Gaze, zvlaštny príbeh v A Story About my Uncle a malú arkádovku  Stick it to the Man!

Nakoniec keď už bol ComicCon pozrime sa ako tam mohlo vyzerať balenie:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20213)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk