VIANOČNÉ NÁKUPY: PS2-XBOX HRY

VIANOČNÉ NÁKUPY: PS2-XBOX HRY

Po PC hrách vhodných pod stromček si dajme aj konzolové hry, ktoré sa naozaj oplatí zadovážiť si.

Článok

Sprievodcom elektroniky, komponentami PC a hrami pre túto platformu sme odštartovali sériu článkov, v ktorých vyberáme ideálne darčeky pod stromček. Vianoce sú síce už za dverami, ale ak ešte stále váhate, ktorú hru pre vašu konzolu by ste najradšej dostali (alebo darovali, aby ste si potom zahrali :-)), nechajte sa inšpirovať nami vybranými horúcimi titulmi tejto jesene a zimy.

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Survival horor má svojho právoplatného kráľa.
 Resident Evil 4 (PS2)

Horúci kandidát na najlepšiu hru tohto roka, povinnosť pre každého majiteľa PS2. Resident Evil 4 je nekompromisným pokračovaním obľúbenej survival horor série, ktorá zrýchľuje tempo a nepoľavuje na diabolskej atmosfére ani dynamickej hrateľnosti. Zombíci sú vymenení za sfanatizovaných ľudí, prvky adventure sú utlačené akciou a niekde tam bola unesená prezidentova dcéra, ktorú sa vydávate hľadať. Resident Evil 4 neútočí iba strachom, ale aj špičkovým technickým spracovaním.

[karta] [recenzia] 94%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Krásna a pritom zákerná Setsuka - jedna z nových postáv SC3.
 Soul Calibur III (PS2)

Máte chuť na bojovku so zbraňami? Niet inej voľby, ako siahnuť po Soul Calibur III, najnovšom diely dlhoročnej série, ktorá sa radí medzi absolútnu špičku. Traja nový bojovníci, atraktívna grafika, verné audio, možnosť vytvoriť si vlastného bojovníka a kopec herných režimov (vrátane RTS Chronicles of Sword) vás zamestná na dlhé, dlhé hodiny, počas ktorých si budete vybrusovať svoj vlastný bojový štýl. Než všetko prejdete a odomknete, už tu bude Soul Calibur 4.

[karta] [recenzia] 85%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Gang zlodejov dostal novú zákazku.
 Sly 3: Honor Among the Thieves (PS2)

Vďaka dodržaniu čistých žánrových prvkov sa Sly 3 nekompromisne prediera na pozíciu najlepšej plošinovky roka 2005. Opäť sa stretnete s trojicou zlodejov, skvelým príbehom, ale hlavne mnohými stealth akciami striedanými besnou plošinovkovou jazdou a takmer maniakálne prepracovanou cel-shade grafikou, ktorá je o niekoľko tried ďalej, ako pri konkurencii. Okrem klasickej zábavy ponúka aj zaujímavé 3D úrovne pri ktorých využijete špeciálne 3D okuliare, tony minihier a ako bonbónik je nachystaný, pre tento žáner netradičný multiplayer.

[karta] [recenzia čoskoro] 90%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Pravá zábava začína s Buzzom vo štvorici!
 Buzz - The Music Quiz (PS2)

Pokiaľ milujete rôzne kvízy a súťaže, tak máme pre vás skvelý tip na netradičnú hru. Buzz - The Music Quiz vám ponúka naozaj kvalitnú zábavu na dlhé zimné večery. V tomto inovatívnom titule na vás čaká 5000 otázok a 1000 hudobných klipov z šesťdesiat ročnej histórie populárnej hudby, 16 hrateľných postáv, 8 multiplayerových kôl určených až pre štyroch hráčov, množstvo zábavných režimov a hlavne špeciálne ovládače vytvorené len kvôli tejto hre.

[recenzia čoskoro] 80%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Malá revolúcia v žánri adventúr.
 Fahrenheit (PS2, Xbox)

Revolúcia v žánri adventúr? Dokonalý interaktívny film? Oboje. Fahrenheit vás svojimi netradičnými hernými mechanizmami posadí do role režiséra, scenáristu i herca a budete prežívať paranormálny príbeh z niekoľkých uhlov. Striedavo budete ovládať Lucasa, vraha na úteku a dvojicu detektívov Carlu a Tylera, ktorí vyšetrujú sériu rituálnych vrážd. Fahrenheit je skutočným filmom, jeho netradičné spracovanie vás donúti preskúmať všetky cesty v príbehu, ktoré vedú k niekoľkým zakončeniam.

[karta] [recenzia] 92%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Takýchto dychberúcich záberov je King Kong plný.
 Peter Jackson's King Kong (PS2, Xbox)

Film nebol nikdy tak blízko hry, ako práve v prípade herného King Konga. Jedinečný filmový zážitok vás pohltí napätím nabitou atmosférou. Vydáte sa na Ostrov Lebiek, budete čeliť nástrahám džungle a bojovať s pravekými jaštermi, ako v koži človeka, tak aj v koži Konga. Striedanie herných žánrov, jednoduché logické hádanky, konštantné napätie a výstup na Empire State Building robia z King Konga kráľa filmových licencií.

[karta] [recenzia] 85%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Aj temný chce trochu z princovej slávy.
 Prince of Persia: The Two Thrones (PS2, Xbox)

Pieskovú trilógiu, ktorá začala rozprávkovým dobrodružstvom za záchranou princeznej a kráľovstva, aby sa neskôr zmenila na krvavú doom operu, ukončuje tretí diel akčnej adventúry Prince of Persia: The Two Thrones. Pritom zostáva verný jedinečnému dizajnu úrovní a vyzývavým hádankám. Fungujúci súbojový systém sa rozšíril o stealth výpady, pribudli jazdy na konských záprahoch po uliciach bojmi zmietaného Babylonu a princ tentoraz čelí aj novému nepriateľovi – svojej temnej stránke.

[karta] [recenzia čoskoro] 90%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Stovky, stovky nepriateľov.
 Spartan: Total Warrior (PS2, Xbox)

Cesta prostého sparťanského bojovníka je dláždená mŕtvymi Rimanmi, potokmi krvi a božskou zlobou. Tvorcovia série stratégií Total War dupli na plyn a pre hráčov pripravili krvavú intenzívnu hack'n'slash akciu, kde sa nepriatelia nepočítajú na desiatky, ale stovky! Po pomalom rozbehu na vás hra začne chŕliť čoraz zaujímavejšie úlohy, ťažších protivníkov, účinnejšie zbrane i kúzla, s ktorými nebude problém premôcť mytologické kreatúry.

[karta] [recenzia] 85%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Jedinečný racing, ktorý nepotrebuje slov.
 Burnout: Revenge (PS2, Xbox)

Najrýchlejší racing pod slnkom má nové meno a nesie sa v znamení pomsty! Nitrom poháňané závody akceleruje bezkonkurenčný deštrukčný model, trate pripravené na súboje, silne nákazlivá hrateľnosť a množstvo herných režimoch, medzi ktorými vyniká predovšetkým inovovaný Crash – hrá sa ako golf s autami. Burnoutu nestojí nič v ceste a keby aj po novom je možné bodíčkovať okolitú premávku a pri najhoršom odpáliť nádrž s nitrom. Pomsta je sladká.

[karta] [recenzia] 89%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Piesok, more, palmy a jedna beštia v tele hrdinu.
 Far Cry Instincts (Xbox)
Konzolový remake jednej z najlepších PC hier minulého roka. Konzolová verzia dostala množstvo vylepšení, ale dosť toho aj stratila. Autori teraz hre rozšírili príbeh, pridali prestrihové scény a aj niekoľko zvratov, kde sa v prvej tretine hry meníte na zmutované monštrum, zabijaka, proti ktorému nepriatelia nemajú šancu. Toto sú veľmi slušné vylepšenia, ktoré by neboli ani v PC vezii na škodu, ale na úkor toho, hra stratila na voľnosti, vedie vás dopredu len jednou cestou a aj keď sa AI autori snažili prerobiť z originálu, na dosť miestach to hre nesadlo.

[
karta] [recenzia čoskoro] 85%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Takmer ako pôvodný originál na PC.
 Half-Life 2
(Xbox)
Remake najlepšie hodnotenej PC sa dostal aj na Xbox a napriek absentujúcemu multiplayeru zo seba hra ukazuje to najlepšie. Excelentná grafika, dobrá akcia s odladeným ovládaním. Nechýba využitie fyziky, kvalitné zvuky a rozsiahle dobrodružstvo. Hra má len malé problémy s framerate, ktorý vo vonkajších lokáciách klesá. Inak si užijete kvalitnú interaktívnu akciu.

[karta] [recenzia čoskoro] 89%

Vianočné nákupy: PS2-Xbox hry
Iba pre vytrvalých hard-core hráčov.
 Ninja Gaiden Black (Xbox)
Rozšírená verzia najlepšej akčnej bojovej ninja adventúry. Hráči si teraz užijú ešte viac akcie, ešte viac nepriateľov. Hra v sebe spája pôvodnú hru a free Hurricane Pack expanziu, plus pribudli nové obtiažnosti a ďalšie misie. Hra dostala nových bossov, zbrane, rozšírili sa možnosti nepriateľov a aj ich AI. Do príbehovej časti ešte pribudli nové prestrihové scény, ktoré v pôvodnej hre veľmi zaujali.

[karta] [recenzia na pôvodný Ninja Gaiden] 96%




napísal saver&junker 14.12.2005
Páči sa mi!
VIANOČNÉ NÁKUPY: PS2-XBOX HRY

Zaradené pod: xbox


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18387)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk