NAJHORŠIE UŽÍVATEĽSKÉ RECENZIE

NAJHORŠIE UŽÍVATEĽSKÉ RECENZIE

Vítame Vás na prvom ročníku predávania cien za najhoršiu užívateľskú recenziu.

Článok

Dámy a páni. Vítam Vás na predávaní cien prvého ročníka najhorších užívateľských recenzií Smradľavý Fusakeľ. Udeľovaním Vás budú sprevádzať Johana Drbohlavová a Mikuláš Čomidáš. Udeľujem im týmto slovo a prepíname priamo do Sector Game Hall na Havaji.

MČ: Ďakujem ti za slovo Annamáriaesmeralda. Nachádzame sa hneď vedľa červeného koberca aj s našim štábom a nedočkavo očakávame príjazd hlavných aktérov. Hlavná porota už je vo vnútri asi desať minút. Vedie ju sám majiteľ impéria Saver a po jeho boku šiel dnu aj Spacejunker s hudobným nástrojom z hry Guitar Hero III, pravdepodobne sa bude snažiť zahrať sólo na konci večera. Dúfajme, že to nedopadne ako na predávaní cien PS4, kedy sa pri výstupe vyzliekol donaha a vyzval obecenstvo, aby si s ním zmerali...

JD: Áno, bola som tam, krásny moment.

MČ: ...aby si s ním zmerali sily v Guitar Hero. A už prichádza prvý aktér. Je to sám Canadiar1. Jeho známe „mám len 11 rokov, tak ma nekritizujte“ sa stalo populárnejšou frázou než slová Bárta Simpsna „Já to nebyl“. Na udeľovanie prišiel so svojou mladšou sestrou, ktorá predvádza najnovší model Barbie šiat.

JD: Teraz práve prešli okolo nás a hneď za nimi idú ďalší členovia poroty. Je to Blade a Uni. Držia sa za ruky.

MČ: Áno, tvoria krásny pár. Kuloáre uvádzajú, že sa zblížili na jednom z firemných večierkov a ráno sa zobudili vedľa seba. Samozrejme, že sú obaja hetero, ale prečo si to nevyskúšať aj za „dark side“, ako vravia.

JD: Pri červenom koberci zastavila čierna limuzína Volga a vystupujú z nej ďalší protagonisti dnešného večera. MIKI101 a Devil Dave podopierajú skľúčeného Snake0072, teraz už ho dokonca musia niesť. Asi ho nominácia dosť prekvapila.

MČ: Máš pravdu, tá ovracaná košeľa sa bude zajtra krásne vynímať na prvej stránke Starého Času. Dokonca to vyzerá, že plné dojmov sú naložené aj jeho nohavice.

JD: Medzi časom práve prešli popri nás ostatní porotcovia Rišo, Fendi a je2ry. Účasť Fendiho bola ohrozená, pretože práve dnes dostal elektrické kreslo, ale starosta bol taký zhovievavý, že mu ešte splnil jeho posledné prianie a môže sa tak zúčastniť aj on. Je2ry si priviedol aj celú jeho rodinku. Je až s podivom kam tých štyroch parcha... ratolesti a ženu napchal do takej malej Hondy. O Rišovi toho veľa nevieme povedať, pretože sa uchýlil na opustený ostrov kvôli softvérovej polícii za tento inzerát. Citujem. Predám celý internet na 25 652 881 DVD. Bez porna na 2 DVD. Koniec citátu. So svetom komunikuje len pomocou ICQ vďaka GSM a NMT, MSN na TCP. Jeho IP je na VIP a vraj má GPU len na AGP.

MČ: Takže LCD na DVI mu asi nehrozí. Som zvedavý na jeho CPU a HDD. Hahaha.

JD: Haha. No, ale nechajme si tieto žarty o IT na IRC a DC.

MČ: Nakoniec sa ukázali aj poslední účinkujúci. Práve vystupujú zo školského autobusu na červený koberec. Vidím spellknighta, mattiassa a arthasa.

JD: Za nimi ešte pribiehajú mazik a pato007. Asi sa nevedeli odtrhnúť od PonyStationu inštalovaného v autobuse.

MČ: Vyzerá to tak, že všetci zainteresovaní sú už prítomní a tak sa presuňme do vnútra do sály. Ozveme sa za malý moment.

***Reklama***
ÁAAhhh. Pite Šaraticu. Zrýchli Váš krok. Šaratica, generálny sponzor programu.
***Koniec Reklamy***

JD: opäť sa hlásime naživo z predávania cien za najhoršiu užívateľskú recenziu Smradľavý Fusakeľ.  Všetci diváci aj nominovaní sú usadení, čaká sa na uvedenie nominácií spolu s krátkou ukážkou ich diela a zároveň vyhlásenie prvého miesta.

Dámy a páni. Nominovaní sú:
Pato007 za recenziu Battlefield 2.

 ...Hra je velmi velmi aj graficky aj herne velmi dobra...Patrí medzi najpodarenejsie po sieti ako s Counter Strike... Tímy:U.S.A.,China,a nieco také ako Mexiko(to neviem co je)... Je to hra z 2.svetovej vojny...Ale jedna z chyb je malá realistika granatov málo vybuchujú... ak mate vybušninu polozte stlačte pravu myš STLACTE a DRB... A pre informáciu to som písal sám neni to moc dlhé čo?Ale ja moc recenzie neviem pisat

JD: Oceňujem hlavne jeho úprimnosť. Jeho doznanie, že nevie písať recenzie ma rozplakalo viac ako Bambi.

MČ: Mňa uchvátila štylistika a celková znalosť problematiky sveta Battlefieldu2.

Mazik za recenziu Matrix: Path of Neo.

...a potom som musel podstupit celkom dlhy trening nakonci s Morpheusom ktoreho som zmlatil.Potom sme s Trinity isli oslobodit Morpheusa az som sa stretol so Smihsom(ty co ste nevydeli film ani dalej necitajte).Bol to dly boj az som ho hodil pod kolajnice.Lenze on sa zase zjavil a zacala sa nahanacka.Po kratkom vydejku ma zabil Smhis.Ja som podla filmu ale zomriet nemohol a tak som vstal a zabil vsetkych agentov.

JD: Veľmi dobrý opis ničoho.

MČ: Je pravdepodobné, že táto recenzia je určená len zasväteným hráčom. A takmer sa jej dĺžka blíži stredne veľkej novinke. Nicely done.

Arthas za recenziu Punisher.

minimum:Minimum Requirements
-98(se)/ME/2000/XP (only)
-1 GHZ Pentium III or AMD Athlon XP processor
-128 MB RAM
-64MB DirectX 8.1 compatible AGP card with hardware transform
and lighting
-2G free hard drive space
-DirectX 8.1 compatible sound card
-keyboard/mouse

JD: Je až neuveriteľné, že sa nám do ukážky zmestila takmer celá recenzia.

MČ: Navyše ju pochopia zase len znalci.

MIKI101 za recenziu Dynasty Warriors.

... Máte navíber viac než z triciatich bojovníkov... Každí má svoje vlastéí combá a super útoki...

JD: Táto recenzia si zasluhuje prvenstvo hlavne v jej obsiahlosti.

MČ: To je pravda, počet znakov sa až hrozivo blíži k počtu znakov na reklamnom letáku na kurie oká. Pozadu ale nezostáva ani vycibrená štylistika.

Devil Dave za recenziu Dynasty Warriors.

...Inák mislým že po čase hrania si túto hru oblúbite.Pretože má vela výhod i nevíhod... Ináč ide túto hru dosť ťažko cracnúť.ked budete potrebovať pomoc obrátťe sa na *censored* ale inak vám radím si túto hru kúpiť.

JD: Brilantne napísané a každá veta dáva jasný zmysel.

MČ: Devil Dave je preslávený svojimi radami a postrehmi na záver, čo dokázal aj tu. Zavše sa vyzná aj v takých veciach ako krekovanie hier.

JD: Jasný talent.

MČ: Dĺžka recenzie sa opäť blíži veľkosti popisu manuálu vietnamského videorekordéra. Čo však chýba dĺžke, to je vynahradené kvalitou.

Snake 0072 za recenziu Mafia.

... Mafia má v sebe to že tam nesmiete porušovať pravidlá... Tiež ma ohromilo to že Tommy nemôže mať všetko možné pod kabátom len to čo sa ti zmestí...Tiež ma zaujaly misie ktoré my vyhovovali a boli zaujimavé a ten dej... Ale hlavná úloha celej hry je odbáchnuť Morella a jeho zkur**** gang.

JD: Článok dĺžky stredne veľkého nekrológu na zadnej strane časopisu Môj Zver.

MČ: Pozornosť mládeže si ale dokáže pritiahnuť vďaka použitým invektívam a vulgarizmom.

Spellknight za recenziu LOTR: The Battle for Midle-Earth 2.

...ako je predosli diel ktori mal kladne ale aj zaporne stranky tak je to aj s druhim dielom kazdi kto hral prvi diel viem ze stavba len na urcitich miestach a male mnozstvo moznich virobenich jednotiek boli zapori ale napr hradby a bonusi boli lepsie ako v druhom dieli kde je sice problem zo stavbou budov vyrieseny ale bonusi ktore su medzy narody pomerne zle rozlozene a ich ziskanie je prilis jednoduche a na hradby nieje mozne vilozit jednotky aby branili vas hrad ale dost bolo kritizovania teraz ideme chvali populacni limit sa z 200 zvisil na 600 az 1000 a jedna jednotka nema 5 ale 10 clenov na kazdej mape v skirmisi mate prsten...

JD: Tu sa jednoznačne nedali vybrať pasáže, pretože spellknight používa špecifický „robotic“ štýl písania, v ktorom sa nenachádzajú žiadne interpunkčné znamienka, bodky a ani čiarky.

MČ: Na druhej strane takto recenzia môže pôsobiť kompaktnejšie a ucelenejšie. Recenziu proste musíte prečítať jedným dychom a naraz, inak musíte začať odznova. Tomu hovorím znovu čitateľnosť (rereadability). Navyše mu chýbala klávesa "Y" na klávesnici a asi aj prvých päť tried základnej školy.

Mattiass za recenziu FIFA 2006.

...Mam taky pocit, ze tato hra bude o 10 rokov este stale 1. na celosvetovom trhu. Myslim tym okrem JAMAJKY... Ako uz vidite na obrazku hraci posobia velmi kyberneticky, a ked sa hadzu nevedia sa trafit do lopty... Velmi zabavny je aj mod Juggling kde Jugglingujete s loptou.

JD: Tak tu už sa recenzia približuje veľkosti novinky a obsahuje dokonca percentuálne hodnotenia každej zložky hry.

MČ: Navyše preukázal veštecké schopnosti siahajúce desať rokov do budúcnosti a precíznosť v používaní cudzích slov.

JD: Dámy a páni blížime sa k vrcholu dnešného večera. Je ním vyhlásenie prvého miesta najhoršej užívateľskej recenzie. Víťazom nie je nikto iný než...

MČ: Čo sa to tam dole deje? Vyzerá to, že Fendimu sa podarilo nejako uniknúť z pút a spolu s Rišom kradnú odparkované auto.

JD: Ha, Hrubešova hnedá Honda?

MČ: Nie, vyzerá to na je2ryho modrý Civic. Tak týchto dvoch už tak skoro neuvidíme.

JD: Polícia, ktorá ho strážila, pravdepodobne vypila asi až priveľa nápojov zdarma od generálneho sponzora a majú problémy udržať s Fendim a Rišom krok. Majú až komický beh a zdá sa, že im cez nohavice presakuje záhadná hnedá...

MČ: Vráťme sa ale k udeleniu prvého miesta. Absolútnym víťazom sa stáva...

Canadiar1 za recenziu Mafia a taktiež za recenziu GTA: Vice City.

Vice City

...No nič skvelé ale ušlo. Neviem prečo nikto o tomto nepísal keď je to svetoznáma hra. Prešiel som ju ale seká. No kvalitná moc nie je. Misie sú väčšinou ľahké a niektoré nudné a takmer nemožné prejsť... Ovládateľnosť áut nie je takmer vôbec realistická...

Mafia

... Len škoda že sa Japonci, Američania a českí tým Illusion softworks nepridali k sebe. Lebo Japonci majú akčnejšie misie, Američania lepšiu grafiku a češi lepší dej a dabing...Trú rú trúrú trú rú rú rú rú rú trúrú... Toto síce nie je veľká pravda vďaka príbehu čo sa my stal na oslave narodenín čo bolo presne pred 47. dňami. Zjedol som veľa chlebou a od rána do 17:00 som vracal NON STOP. No potom som si zahral Mafiu a ako zázrakom som prestal vracať! Aj preto mám rád túto hru... Ozaj keby sa niekto rozhodol ma kritizovať, nech ani nepíše lebo hneď mi je u... Prosím nekritizujte veď mám len 11 rokov, please!

JD: Tak toto bol od začiatku jasný favorit a teraz sa to potvrdilo.

MČ: Všetky recenzie majú svoju úroveň a štýl. Niečo podobné ako piesne od Roba Kazíka. Neskutočné vedomosti o ovládaní áut má v jedenástich rokoch. Navyše prehľad o práci dizajnérov v Japonsku, grafikov v USA a dabingu v Česku.

JD: Navyše, čo veta, to perla. Jednoznačný talent. Gratulujeme víťazovi. Okrem ocenenia si Canadiar1 odnáša aj vecnú cenu, ktorou je gumový náramok na zápästie s témou Prince of Persia . Týmto ho vyzývame, aby sa ozval Junkerovi a zanechal v správe kontaktné údaje (poštovú adresu). 

MČ: Ďakujeme Vám za pozornosť. A teraz sa rozíďte, párty skončila.

*** Účelom tohto článku nebolo nikoho uraziť. Ak sa niekto urazil, tak nech zostane urazený :-) ***


napísal fendi 17.9.2006
Páči sa mi!
NAJHORŠIE UŽÍVATEĽSKÉ RECENZIE


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk