PC HRY V ROKU 2007

PC HRY V ROKU 2007

Priblížme si čo nás v nadchádzajúcom roku čaká v hernej oblasti na PC.

Článok

PC bude mať tento rok dostatočne bohatý a to nie len na zaujímavé herné tituly, ale aj nový systém a rýchlejší hardvér, ale aj lepšiu podporu predaja titulov. Konkrétne prichádza Vista, DX10 karty, multicore procesory už budú samozrejmosťou, Microsoft tlačí podporu Xbox360 ovládača do hier a rovnako širokouhlých monitorov. Všetko toto sa odrazí, ako na hrách, tak záujme distribútorov vydávať hry (tých by zrejme najviac potešila neprekonateľná ochrana proti kopírovaniu, ale nemôžu mať všetko).


Rozoberme si tie najzaujímavejšie hry podľa kategórii, kde sme vždy jednu hru vybrali a bližšie predstavili.


Akčné hry

PC hry v roku 2007
Grafické a fyzikálne orgie.
Crysis [karta hry]

Najočakávanejšia FPS akcia sa tento rok ukáže v plnej kráse a to či už na Windows XP alebo Viste. Zavedie vás na tropický ostrov, kde vám zmrzne úsmev na perách, potom ako sa po roztržke s Kórejcami dostávate do ľadovej oblasti okolo spadnutého asteroidu, z ktorého začínajú vyliezať armády mimozemšťanov. Hra má šancu zaujať, ako svojou jedinečnou grafikou, tak fyzikou, deštrukciami a nakoniec aj vylepšeným štýlom FPS akcie.

Ďalšie zaujímavé tituly: S.T.A.L.K.E.R., HL2: EP2, Brothers in Arms: Hell's Highway, Medal of Honor: Airborne, BioShock, Stranglehold, Fall of Liberty, Frontline: Fuel of War, Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Assassins Creed


Racing

PC hry v roku 2007
Evolúcia racingoviek správnym smerom.
Test Drive Unlimited [karta hry]

Z minulého roka odložená a na Xbox360 veľmi úspešná racingovka, ktorá vás zavedie na virtuálny exotický ostrov, ponúke exotické autá, exotické bývanie a množstvo rozmanitých závodov či už offline alebo online. Extrémne rozsiahla a detailne prepracovaná hra, do PC verzie pridajú aj reálnejší jazdný mód a možnosti nastavovania vozidla.

Ďalšie zaujímavé tituly: TrackMania United, SEGA Rally Revo, Colin McRae DIRT


Stratégie

PC hry v roku 2007
Kane sa vrátil a má nových nepriateľov.
Command & Conquer 3 Tiberium Wars [karta hry]

Stratégie budú tento rok hojne zastúpené, hlavne sa dočkáme pokračovania tých známejších, kde Command and Conquer bude jedným zo zaručených hitov. Kvalitná grafika, známa hrateľnosť, nová rasa a hlavne návrat filmových scén tentoraz s naozajstnými hviezdami. Hra nezaujme len kvôli svojmu ačnému štýlu, ale aj príbehu, kde sa tentoraz do sporu GDI a NOD dostane aj tretia strana - mimozemšťania.

Ďalšie zaujímavé tituly: Supreme Commander, Battlestations: Midway, Field Ops, Seven Kingdoms: Conquest

Multiplayerové hry

PC hry v roku 2007
Obháji Enemy Territory svoje miesto v multiplayerových hrách?
Enemy Territory: Quake Wars [karta hry]

Jedna z najočakávanejších multiplayeroviek tento rok je Enemy Territory: Quake Wars, pokračovanie Wolfenstein Enemy Territory na novom engine, s novým prostredím a starými nepriateľmi, ktorých poznáme z Quake série. Čakajú nás dve odlišné strany, rozľahlé bojiská a vylepšený systém hry. Hra síce podporuje len 24 hráčov v hre, ale vzhľadom na presne lokalizované boje na bojisku to bude postačujúce.

Ďalšie zaujímavé tituly: Unreal Tournament 2007, Team Fortess 2, Crossing

Adventúry

PC hry v roku 2007
Útek pokračuje.
Runaway 2: The Dream of the Turtle [karta hry]

Nádherne kreslená adventúra Runaway dostane tento rok pokračovanie a znovu vás vrhne do dobrodružstva Braina a Giny, ktorí budú mať znovu plno starostí. Hra sa nesnaží byť nasilu akčnou adventúrou, neprináša realistickú 3D grafiku, ale ostáva pri klasickom štýle adventúr, ktorý posúva ďalej svojim vlastným štýlom.

Ďalšie zaujímavé tituly: Sam & Max, Overclocked, Undercover: Operation Wintersun, A Vampyre Story

Survival

PC hry v roku 2007
Pôjde o život. Znovu.
Alone in the Dark: Near Death Investigation [karta hry]

Nové pokračovanie jedného z prvých survival hororov, tentoraz autori umiestnili príbeh do Central Parku v New Yorku a nečakane ho rozdelili na epizódy. V každom prípade môžeme čakať zaujímavú a skutočne next-gen hororovú záležitosť, ktorej jediným mínusom zrejme bude pripravovaný film od Uweho Bolla s rovnakou tematikou.

Ďalšie zaujímavé tituly: Resident Evil 4, Alan Wake, Jericho

RPG

PC hry v roku 2007
Zaklínač vyzerá prekliato dobre.
Zaklínač (The Witcher) [karta hry]

Zaklínač vtrhne na naše obrazovky tento rok a ukáze, čo naozaj dokáže Neverwinter engine. Kvalitá grafika, prepracované RPG prvky, nelineárnosť a rozľahlý svet, ktorý vytvoril poľský autor Andrzej Sapkowski vo svojrej ságe o zaklínačovi. Otázkou zostáva, či nové štúdio CD Projekt Red zvládne svoju prácu tak ako by si hráči želali.

Ďalšie zaujímavé tituly: Jade Empire, Hellgate:London, Elveon

MMORPG

PC hry v roku 2007
Vek Conana môže začať.
Age of Conan [karta hry]

Tento rok je ohlásené množstvo MMO onlineoviek (hlavne podľa sci-fi seriálov), MMO akcií a všetkého možného. Age of Conan je jednou z najviac teasovaných MMORPG, ktorá by mala do tohto žánru priniesť DX10 a evolúciu podobne ako Crysis pri akčných hrách. Funcom už má s týmto štýlom skúsenosti a ak posunú vylepšenia správnym smerom, môžu siahnuť aj na World of Warcraft.

Ďalšie zaujímavé tituly: Battlestar Galactica, Stargate Worlds, Star Trek Online , LOTR Online

Simulácie/Management

PC hry v roku 2007
Chceli ste niekedy ovládnuť galaxiu?
Spore [karta hry]

Spóry od Willa Wrighta, génia manažmentových hier, ktorý má na svedomí najpredávanejšiu PC hru Sims, sa pomaly vyvíjajú, aby tento rok konečne zaútočili na naše počítače a rozvinuli v nich vlastné univerzum. V hre budete totiž vyvíjať vlastnú civilizáciu od jednobunkových organizmov, až po dobytie galaxie a celého vesmíru. Dúfajme, že hra naplní očakávania a predviede naozaj vždy inú a nekonečnú zábavu.

Ďalšie zaujímavé tituly: Sims Stories, Rail Simulator

Toto bolo zbežné priblíženie zaujímavých PC titulov na tento rok. Možno niektoré budú odsunuté, možno zrušené, niektoré sa ešte len objavia, možno niektoré dopadnú zle, iné prekvapia, ale určite nás tento rok čaká rozmanitá ponuka titulov, z ktorých si určite vyberie každý. Vy už máte vybraného svojho favorita?


napísal saver 24.1.2007
Páči sa mi!
PC HRY V ROKU 2007


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19919)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk