GODS SPECIAL EDITION

GODS SPECIAL EDITION

Viete, čo je obsahom špeciálnej edície slovenského RPG, ale viete aj to, ako sa splupracovalo s modelkou Kylou Cole?

Interview

Malý slovenský tím Cypron Studios minulý rok prekvapil RPG-čkou zo starej školy GODS: Lands of Infinity, na tento rok naplánovali vydanie po všetkých stránkach vylepšenej špeciálnej verzie, ktorá sa okrem iného popýši známou tvárou modelky Kyla Cole. Po vyčerpávajúcom profile vám prinášame niekoľko informácií z výroby špeciálnej edície, konkrétne sme sa autorov pýtali, ako vôbec prišli k myšlienke vytvoriť špeciálnu edíciu a prečo sa rozhodli inovovanú verziu prezentovať tvárou Slovenky.

Pre úplnosť dodáme, že balenie GODS SE bude obsahovať herný kód vylepšený všetkými patchmi, krajšou grafikou, plynulejšími animáciami. Vylepšenia sa netýkajú iba komfortnejšieho hrania, do hry si našli cestu aj nové predmety (brnenia, zbrane), prekopané alchymistické schopnosti a Kyla Cole. Zvodnú Prešovčanku nájdete na prebale hry, potlači nosiča s hrou, hlavnom menu, jednoducho všade, kam sa pozriete. A komu by sa málilo, môže si dodaný soundtrack (s pôvodnými, ale aj novými skladbami) pustiť k meditovaniu pri pohľade na kalendár na rok 2007, na ktorom pózuje Kyla v brnení.

 Začnime otázkou, ktorá zaujíma asi každého. Ako prebiehala spolupráca s Kylou Cole? Zaujíma nás skôr, aká je, ako sa pozerá na herný svet, čo si myslí o hrách, hrá ich aj v súkromí?

Koncom roka sme sa dohodli a zrealizovali jej návštevu, pri ktorej sme nafotili niekoľko desiatok fotografií do série hry GODS. Sprvu sme si mysleli, že budeme čeliť jej vrtochom. Viete, čo sa povráva o mediálne známych osobnostiach :-), že vraj zvyknú byť namyslení, alebo majú prehnané požiadavky. Martina nás v tomto prekvapila, správala sa veľmi priateľsky. Pôsobila veľmi prirodzene a to nás všetkých milo prekvapilo.

 Prečo ste sa rozhodli práve pre Kylu? Mali ste ešte niekoho v hľadáčiku?

Mali sme na to viacero dôvodov. V prvom rade to musela byt žena, keďže i hlavná hrdinka GODS je tiež ženská. V druhom rade sme chceli peknú babu, známu na Slovensku i v zahraničí. Žena, ktorá by reprezentovala krásu a vnútornú silu slovenských žien. Do tretice to mala byť žena, ktorá by nevyzerala ako Lolitka s tváričkou dieťaťa. Osobne si ani neviem takú predstaviť v brnení a s mečom v ruke. To by vyzeralo dosť smiešne, nemyslíte? Hľadali sme ženu – dievčinu, ktorá by pôsobila zvodne a zároveň nebezpečne. Sebaistá, zrelá, ale hlavne dosť presvedčivá na to, aby sa vedela oháňať s mečom. Viete o niekom inom ako o Kyla Cole?

 Bola na začiatku Kyla, alebo idea spraviť špeciálnu edíciu? Prečo ste sa rozhodli vrhnúť na výrobu špeciálnej edície?

Pôvodná myšlienka bola vydať vylepšenú verziu hry. Dodať ju na trh v novšom šate všade tam, kde sa nám nepodarilo vydať GODS. V hernom priemysle začína byť dosť populárne licencovanie známych tvárí do hier. Ako príklad uvediem Tiger Woods, Vin Diesel atď. Tak sme si povedali: "keď môže byť Brooke Burke tvárou Need for Speed, tak GODS bude mať krásnu Slovenku.“

GODS Special Edition
GODS Special Edition
GODS Special Edition

 Rozhodli ste sa pribaľovať k hre soundtrack, je to z akejsi povinnosti (dnes je úplne bežné, že OST je prakticky súčasťou každej limitky), alebo chcete vybranými trackmi od prezentovať domácu tvorbu? Kto sa podpísal pod OST?

Na hudbu v GODS boli veľmi pozitívne ohlasy. Na fórach sa nás ľudia dopytovali, či nevydáme GODS OST samostatne a nám to prišlo vhod pribaliť ho k Špeciálnej Edícii. Okrem skladieb z predošlej verzie sa na OST objavia aj nove skladby (viď. pieseň pre Vivien, ktorú sme nedávno prezentovali na našej stránke).

 Hra GODS pôvodne vyšla ako súčasť časopisu Hráč za viac než priaznivú cenu. Už je rozhodnuté, kedy, ako a za koľko sa dostane SE edícia do predaja u nás? Je vôbec určená pre slovenský a český trh?

Hry pribaľované k časopisom sú väčšinou staršieho dátumu a až potom ako sa naplní ich pultový predaj v obchodoch. Sme Slováci a chceli sme, aby hráči zo Slovenka boli vo výhode oproti západniarom a tak ak jediní mali možnosť zaobstarať si GODS za skvelú cenu spolu s časopisom Hráč. To je dôvod, prečo vyšla tak skoro slovenská verzia v Hráčovi.

Špeciál Edícia je určená aj pre slovenský trh, samozrejme, že v slovenskej mutácii a opäť za priaznivú cenu v časopise Hráč :-).

GODS Special Edition
GODS Special Edition
GODS Special Edition

napísal spacejunker 4.3.2007
Páči sa mi!
GODS SPECIAL EDITION


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20133)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk