RECENZIE A ČLÁNKY

Filter na platformy a štýly
Asus ROG Zephyrus GX701GX - tenké herné monštrum
31

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ROG Zephyrus GX701GX - tenké herné monštrum

pridané 14.6.2019 pod hry

Výkon RTX2080 s pridaným i7 procesorom v tenkom balení? To je Asus ROG Zephyrus.

Creative Outlier Air
18

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Creative Outlier Air

pridané 12.6.2019 pod hry

Creative prichádza s úplne novým radom svojich produktov, do ktorého patria aj malé bezdrôtové in-ear slúchadlá. Tie sľubujú kvalitný zvuk a veľmi dlhú výdrž. Ako u nás obstáli?

Samsung QLED 65'' Q85R
57

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung QLED 65'' Q85R

pridané 7.6.2019 pod hry

Pozreli sme sa na takmer najvyšší model tohtoročnej QLED série od Samsungu.

My Arcade Pixel Player
6

HARDVÉROVÁ RECENZIA: My Arcade Pixel Player

pridané 6.6.2019 pod hry

Retro je v kurze, no ak radšej hrávate na cestách ako doma pred TV, doteraz nebolo z čoho vyberať. My Arcade to chce zmeniť svojím handheldom.

MSI Optix Mag321 -  veľký 144Hz monitor
44

HARDVÉROVÁ RECENZIA: MSI Optix Mag321 - veľký 144Hz monitor

pridané 3.6.2019 pod hry

Ak vám je 27 palcov málo a chcete niečo väčšie, MSI má pre vás decentné riešenie v Optix Mag 32 monitore.

Elgato HD60 S
3

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Elgato HD60 S

pridané 31.5.2019 pod hry

Do rúk sa nám dostala nahrávacia karta od firmy Elgato, ktorá je určená ako pre nahrávanie, tak aj priame streamovanie. V čom je však výnimočná oproti konkurencie?

Corsair K83 Wireless Entertainment Keyboard
6

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair K83 Wireless Entertainment Keyboard

pridané 28.5.2019 pod hry

Táto klávesnica v sebe skrýva viac, ako by ste na prvý pohľad čakali. Môžete ju používať s PC, konzolami, TV a ďalšími zariadeniami v domácnosti.

Corsair Glaive RGB Pro & Ironclaw RGB Wireless
26

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair Glaive RGB Pro & Ironclaw RGB Wireless

pridané 24.5.2019 pod hry

Do rúk sa nám dostali dve hi-end herné myšky od firmy Corsair, ktoré oslovia vyhotovením, no to najdôležitejšie sa skrýva v ich vnútri. K tomu sme pridali aj podložku.

Samsung Galaxy Watch Active - jednoduchšie, ale zaujímavé hodinky
26

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy Watch Active - jednoduchšie, ale zaujímavé hodinky

pridané 17.5.2019 pod hry

Chcete menšie smart hodinky pre aktívnych ľudí? Samsung pripravil Galaxy Watch Active. Pôsobivé hodinky, v ktorých sa vzdal masívneho dizajnu a išiel po jednoduchosti.

Samsung QLED 55'' Q60 TV
102

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung QLED 55'' Q60 TV

pridané 10.5.2019 pod hry

Samsung pustil do predaja QLED 2019 sériu TV a my sme sa pozreli na najnižší a najdostupnejší model z tejto série - Q60.

Sennheiser Handmic Digital
2

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Sennheiser Handmic Digital

pridané 10.5.2019 pod hry

V teste sme sa pozreli na dynamický kardioidný mikrofón pre PC a mobilné platformy, ktorý vznikol v spolupráci Sennheiseru s Apogee. Potvrdili značky povesť svojej kvality?

HyperX Predator DDR4 RGB 3200 MHz
42

HARDVÉROVÁ RECENZIA: HyperX Predator DDR4 RGB 3200 MHz

pridané 7.5.2019 pod hry

Ak chcete kvalitné pamäte a máte slabosť na farebné osvetlenie, Kingston vám ponúka slušnú voľbu s RGB a doživotnou zárukou.

Samsung Galaxy A50 - zaujímavá ponuka v strednej triede
41

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy A50 - zaujímavá ponuka v strednej triede

pridané 3.5.2019 pod hry

Samsung sa snaží tlačiť na konkurenciu v strednej triede a v A50 verzii ponúka zaujímavý mobil spájajúci kvalitný displej, senzor odtlačkov v displeji a aj tri kamery.

Razer Phone 2
12

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Razer Phone 2

pridané 26.4.2019 pod hry

Spravili sme si analýzu druhej generácie herného smartfónu so 120 Hz displejom a stereo reproduktormi.

Lenovo Legion Y740 - tichý a výkonný notebook
50

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Lenovo Legion Y740 - tichý a výkonný notebook

pridané 12.4.2019 pod hry

Lenovo pekne vylepšuje svoju herne ladenú sériu zariadení pod Legion označením a nový Legion Y740 notebook to aj ukazuje. Lenovo v ňom spája i7 a RTX grafiku.

SteelSeries Arctis 5
24

HARDVÉROVÁ RECENZIA: SteelSeries Arctis 5

pridané 29.3.2019 pod hry

SteelSeries prináša nový herný headset, ktorý sa predvádza kvalitným mikrofónom i podporou DTS. Zároveň však ide o vylepšenú edíciu toho, čo sme tu už mali. Aká je teda realita?

Samsung Galaxy S10 plus
92

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy S10 plus

pridané 22.3.2019 pod hry

Samsung znovu posunul svoju Galaxy sériu o krok vpred. Nová S10 séria prichádza vylepšená po každej stránke. Vedie ju S10 plus.

Asus ROG Strix GL704GV s RTX grafikou
82

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ROG Strix GL704GV s RTX grafikou

pridané 15.3.2019 pod hry

Nová generácia grafických kariet s raytracingom prichádza aj do notebookov a pozrime sa ako funguje spojenie i7 a RTX2060 v Asus ROG notebooku.

Asus ROG Phone - najlepší herný mobil
90

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ROG Phone - najlepší herný mobil

pridané 1.3.2019 pod hry

Ak hľadáte mobil s čo najlepšími hernými funkciami, je to práve ASUS ROG Phone.

Corsair Dominator Platinum RGB
19

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair Dominator Platinum RGB

pridané 21.2.2019 pod hry

Corsair na trh priniesol svoje nové pamäte doplnené RGB podsvietením a ešte za horúca sme si ich otestovali.

Corsair Harpoon RGB Wireless & MM350 XL
11

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair Harpoon RGB Wireless & MM350 XL

pridané 8.2.2019 pod hry

Corsair sa s novou hernou myškou sústredí najmä na predstavenie novej technológie bezdrôtového pripojenia s odozvou menšou ako 1 ms. Ako mu to vyšlo?

Atari Flashback 9 Boom!
9

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Atari Flashback 9 Boom!

pridané 28.1.2019 pod hry

Zase Atari a zase retro mini konzola. Tejto sa ale oplatí venovať pozornosť, lebo na rozdiel od ostatných okrem bohatej ponuky hier ponúka aj kvalitné vyhotovenie a možnosti.

Samsung Galaxy A9
9

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy A9

pridané 25.1.2019 pod hry

Štyri kamery, pôsobivý dizajn, ale len stredný výkon - to je Samsung Galaxy A9.

Samsung Galaxy A7
34

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy A7

pridané 22.1.2019 pod hry

Samsung popri S sérii rozširuje aj svoju strednú A sériu mobilov, kde postupne pridal nový A7, A9 a najnovšie aj A8s. Pozrime sa teraz na A7 verziu.

Bandai Namco Flashback Blast!
11

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Bandai Namco Flashback Blast!

pridané 18.1.2019 pod hry

Ak by ste chceli nejakú retro konzolu, no nepotrebujete pod TV ďalšiu krabičku a navyše nechcete vysoliť veľa peňazí, toto by mohlo byť riešenie.

Spartan Gear Cyclops - štýlová mechanická klávesnica
11

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Spartan Gear Cyclops - štýlová mechanická klávesnica

pridané 18.1.2019 pod hry

Mechanické klávesnice sú čoraz populárnejšie a stále sa dostávajú do nižších cenových kategórii. Spartan klávesnica stiahla cenovku na 40 eur.

Steelseries Rival 710
3

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Steelseries Rival 710

pridané 16.1.2019 pod hry

Pozrime sa bližšie na vylepšenú netradičnú myš Rival 700 vo svojej 710 verzii. Aké je to pracovať s myšou, displejom a vibráciami?

Razer Mamba HyperFlux vs Logitech PowerPlay vs Corsair MM1000Qi & DarkCore
13

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Razer Mamba HyperFlux vs Logitech PowerPlay vs Corsair MM1000Qi & DarkCore

pridané 11.1.2019 pod hry

Vyskúšali sme rôzne kombinácie bezdrôtovej myši s dobíjateľnou podložkou. Prezradíme vám, aké výhody a nevýhody prinášajú jednotlivé riešenia.

OnePlus 6T
67

HARDVÉROVÁ RECENZIA: OnePlus 6T

pridané 10.1.2019 pod hry

Vynovená vlajková loď One Plus s menším výrezom a väčšou batériou má svoje kvality a tento smartfón určite stojí za zváženie.

Samsung 8K Q900 ukazuje prvý náznak budúcnosti
98

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung 8K Q900 ukazuje prvý náznak budúcnosti

pridané 4.1.2019 pod hry

Samsung svojím novým QLED televízorom Q900 ukázal, že 8K éra je na spadnutie. Ale aj to, že tu ešte nie je.

 
VIAC
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk