RECENZIE A ČLÁNKY

Filter na platformy a štýly
Corsair Void RGB Elite USB & HS60 Pro Surround
4

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair Void RGB Elite USB & HS60 Pro Surround

pridané 9.12.2019 pod hry

Corsair na trh priniesol dva nové herné headsety, ktorú chcú ponúknuť slušnú kvalitu za dostupnú cenu, aby ste nemuseli siahať hlboko do vrecka.

Xiaomi Mi Note 10
15

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Xiaomi Mi Note 10

pridané 6.12.2019 pod hry

Xiaomi naďalej prekvapuje svojou ponukou a vo vyššej strednej triede prináša jednu z najlepších kamier v mobiloch.

iPhone 11 Pro a Pro Max
71

HARDVÉROVÁ RECENZIA: iPhone 11 Pro a Pro Max

pridané 29.11.2019 pod hry

Iphone 11 séria síce veľa inovácii neponúka, ale je tu výkon, vylepšená výdrž batérie a aj lepšie fotoaparáty.

ASUS DUAL RTX 2080 Super EVO
43

HARDVÉROVÁ RECENZIA: ASUS DUAL RTX 2080 Super EVO

pridané 22.11.2019 pod hry

Pozrime sa bližšie, aký výkon ponúka druhá najvýkonnejšia herná karta - RTX 2080 Super. Konkrétne v Asus Dual Evo verzii.

Logitech G PRO X
31

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G PRO X

pridané 15.11.2019 pod hry

Logitech priniesol klávesnicu vytvorenú najmä pre profesionálnych hráčov. Dokáže však osloviť aj vás? A koľko vlastne stojí?

Stealth XP Classic Gold Abstract + Headset Stand
17

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Stealth XP Classic Gold Abstract + Headset Stand

pridané 13.11.2019 pod hry

Stealth sa s novou sériou slúchadiel rozhodol ísť cestou, ktorá by jeho produkty mala dostať k viacerým hráčom. Nízka cenovka ale nemá znamenať nízku kvalitu. Je to naozaj tak?

iPhone 11
82

HARDVÉROVÁ RECENZIA: iPhone 11

pridané 5.11.2019 pod hry

Apple vydalo novú iPhone sériu, teraz s označením 11. Pozrime sa na najnižší model zo série.

Logitech G604 Lightsped & G815 Lightsync
12

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G604 Lightsped & G815 Lightsync

pridané 28.10.2019 pod hry

Logitech prináša novú hernú výbavu pre náročných hráčov a my sme mali možnosť sa na ňu detailne pozrieť, či už to je bezdrôtová MMO myš, alebo nízkoprofilová mechanická klávesnica.

HP OMEN X 25
51

HARDVÉROVÁ RECENZIA: HP OMEN X 25

pridané 25.10.2019 pod hry

HP priniesol herný monitor pre tých, ktorí chcú vysoké fps, ale nie nevyhnutne veľkú uhlopriečku alebo vysoké rozlíšenie.

Asus ZenBook Pro DUO UX581
21

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ZenBook Pro DUO UX581

pridané 22.10.2019 pod hry

Hľadáte luxusný notebook s dvomi obrazovkami a RTX 2060 grafikou? To je Asus ZenBook DUO.

Marvo Scorpion G990 a G813
12

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Marvo Scorpion G990 a G813

pridané 18.10.2019 pod hry

Dnes sa bližšie pozrieme na dvojicu lacných myší značky Marvo. Jej cieľ je ponúkať herné príslušenstvo so solídnymi funkciami aj za nižšiu cenu.

Fitbit Inspire HR
11

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Fitbit Inspire HR

pridané 14.10.2019 pod hry

Fitbit vylepšil svoj fitness náramok a ponúkol Inspire HR verziu aj so senzorom tepu srdca.

Niceboy HIVE bones
10

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Niceboy HIVE bones

pridané 3.10.2019 pod hry

Na testovací stôl sa nám výnimočne dostali slúchadlá, ktoré nie sú výhradne určené na hranie. Zaujímavé sú však vďaka technológii, ktorú používajú na prenos zvuku.

ASUS ROG Zephyrus G GA502
6

HARDVÉROVÁ RECENZIA: ASUS ROG Zephyrus G GA502

pridané 30.9.2019 pod hry

Asus rozširuje ponuku ROG Zephyrus notebookov s Ryzen 7 procesorom. Pridáva k nemu GTX 1660 Ti grafiku.

Corsair Virtuoso RGB Wireless
4

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair Virtuoso RGB Wireless

pridané 26.9.2019 pod hry

Vyskúšali sme si novú vlajkovú loď spomedzi herných headsetov od firmy Corsair. Ako na nás zapôsobila?

Lenovo Y44W - parádny ultraširoký monitor
31

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Lenovo Y44W - parádny ultraširoký monitor

pridané 24.9.2019 pod hry

Ak vám je ultrawide monitor malý, alebo máte dosť dvoch 16:9 monitorov vedľa seba, môžete skúsiť prejsť na super ultrawide.

Corsair K57 RGB Wireless
27

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair K57 RGB Wireless

pridané 20.9.2019 pod hry

Chcete svoju RGB klávesnicu odstrihnúť? Corsair má pre vás riešenie.

Nokia 9 PureView
30

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Nokia 9 PureView

pridané 13.9.2019 pod hry

Ako dopadol dlho vyvíjaný fotomobil s piatimi zadnými kamerami od Nokie?

Avermedia Live Gamer Portable 2 Plus
3

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Avermedia Live Gamer Portable 2 Plus

pridané 9.9.2019 pod hry

Avermedia so svojimi grabovacími zariadeniami na získanie a uloženie záznamov postupne prechádza na 4K rozlíšenie a jej Live Gamer Portable 2 Plus 4K je jedným z nich.

Nokia 4.2
6

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Nokia 4.2

pridané 2.9.2019 pod hry

Ak vám mobil stačí len na telefonovanie a základné aplikácie, nepotrebujete zaň platiť stovky eur. Je tu napríklad decentná Nokia.

Logitech G PRO X
15

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G PRO X

pridané 30.8.2019 pod hry

Logitech sa s novým headsetom pokúša ponúknuť kvalitné vyhotovenie, parádny zvuk, prémiový dizajn, vysoký komfort a aj nadupaný softvér.

Samsung Galaxy Note 10
55

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy Note 10

pridané 28.8.2019 pod hry

Samsung pokračuje vo svojej Note sérii mobilov s doplneným perom a teraz ju rozširuje rovno o dve verzie.

Omen Mindframe Cooling
10

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Omen Mindframe Cooling

pridané 23.8.2019 pod hry

HP rozširuje svoju hernú sériu zariadení o podsvietené a chladené slúchadlá.

Samsung Galaxy A80
19

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy A80

pridané 15.8.2019 pod hry

Samsung skúsil vo svojom mobilnom telefóne ponúknuť riešenie s vysúvateľnou prednou kamerou. A je naozaj veľmi zaujímavé.

SteelSeries Arctis 1
10

HARDVÉROVÁ RECENZIA: SteelSeries Arctis 1

pridané 12.8.2019 pod hry

SteelSeries vo svojom portfóliu skrýva aj lacnejšie kusy príslušenstva, ktoré sa však má držať určitých štandardov. Otestovali sme, či to tak naozaj je.

Samsung QLED 65'' Q90R + Soundbar Q70
46

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung QLED 65'' Q90R + Soundbar Q70

pridané 9.8.2019 pod hry

Pozrime sa teraz na najvyššiu verziu QLED Q90R a rovno so soundbarom, ktorý Samsung pripravil spolu s Harman/Kardon.

Corsair HS35 Stereo Gaming Headset
1

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair HS35 Stereo Gaming Headset

pridané 6.8.2019 pod hry

Americký Corsair prichádza s ďalším modelom do portfólia herných headsetov, ktorý je určený pre menej náročných používateľov. Zaujme nižšou cenou, no stále dobrým spracovaním.

Corsair M55 RGB Pro
13

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair M55 RGB Pro

pridané 2.8.2019 pod hardvér

Pozrime sa bližšie na univerzálnu myš pre ľavákov a pravákov od Corsairu - M55 RGB Pro.

Mad Catz R.A.T.8+ 1000
29

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Mad Catz R.A.T.8+ 1000

pridané 30.7.2019 pod hry

Firma Mad Catz vstala z mŕtvych a keďže teraz oslavuje 30 rokov na scéne, pripravila špeciálnu edíciu svojej kvalitnej hernej myšky.

Xiaomi Mi 9T - parádna ponuka v strednej triede
38

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Xiaomi Mi 9T - parádna ponuka v strednej triede

pridané 29.7.2019 pod hardvér

Xiaomi mal vždy veľmi dobrú ponuku ceny, výkonu a kvality, ale v MI 9T to celé posunul ešte ďalej.

 
VIAC
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk