PRIHLÁS

RECENZIE A ČLÁNKY

Filter na platformy a štýly
Samsung Galaxy Flip Z
17

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy Flip Z

pridané 6.4.2020 pod hry

Samsung s otváracími mobilmi začal minulý rok a teraz v druhej generácii našiel správny smer.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
49

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

pridané 20.3.2020 pod hry

Samsung prináša na jar novú kolekciu svojich vlajkových lodí v Galaxy S20 sérii. Môžeme sa pozrieť na tú najvyššiu.

Snakebyte Game:Pad 4S Wireless
7

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Snakebyte Game:Pad 4S Wireless

pridané 13.3.2020 pod hry

Chýba vám lacnejšia a kvalitná alternatíva k originálnym PS4 ovládačom? Možno sme jednu takú našli.

Snakebyte Multi:Playcon
5

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Snakebyte Multi:Playcon

pridané 6.3.2020 pod hry

Potrebujete ku svojmu Switchu viac ovládačov, no Joy-Cony sú pre vás príliš drahé? Snakebyte priniesol alternatívu za približne polovicu, no stojí vôbec za to?

Corsair K95 RGB Platinum XT
15

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair K95 RGB Platinum XT

pridané 28.2.2020 pod hry

Chcete kvalitnú, masívnu mechanickú klávesnicu? Corsair K95 RGB Platinum XT je tu pre vás.

Corsair Scimitar RGB Elite
8

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair Scimitar RGB Elite

pridané 26.2.2020 pod hry

Corsair priniesol novú generáciu svojej hernej myšky pre MMO a MOBA hráčov, s ktorou vám chce do rúk dať dokonalú kontrolu nad vašou hrou.

Avermedia Livestreamer 311S - sada na streamovanie hier
4

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Avermedia Livestreamer 311S - sada na streamovanie hier

pridané 21.2.2020 pod hry

Ak chcete začať so streamingom, Avermedia priniesla zaujímavý balík Live Streamer 311S, ktorý ponúka všetko, čo na to potrebujete.

Razer Deathadder v2
51

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Razer Deathadder v2

pridané 14.2.2020 pod hry

Legendárna myš od Razeru dostala vylepšenia v každom smere. Po 14-tich rokoch tak prichádza nová verzia.

Ako funguje DualShock 4 Back Button Attachment?
36

Ako funguje DualShock 4 Back Button Attachment?

pridané 9.2.2020 pod hardvér

Sony vydáva drobné rozšírenie pre DualShock 4, ktoré so sebou prináša nové možnosti upravenia ovládania

Aký je Samsung T7 Touch SSD s ochranou odtlačkom prstov?
9

Aký je Samsung T7 Touch SSD s ochranou odtlačkom prstov?

pridané 9.2.2020 pod hardvér

Samsung na CES predstavil nový externý SSD disk, ktorý zabezpečí vaše dáta odtlačkom prsta. Pozreli sme sa naň bližšie.

PDP Gaming LVL50 Wired Stereo Headset
3

HARDVÉROVÁ RECENZIA: PDP Gaming LVL50 Wired Stereo Headset

pridané 7.2.2020 pod hry

Americký výrobca periférií priniesol novinku v podobe oficiálne licencovaných konzolových headsetov. Zaujať chce najmä dostupnou cenou, no čo reálne môžete čakať?

Snakebyte Game: Mouse Ultra
2

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Snakebyte Game: Mouse Ultra

pridané 31.1.2020 pod hry

Do rúk sa nám prvý raz dostala nemecká značka Snakebyte a konkrétne je to optická myš. Tou chce firma prezentovať hlavne možnosti úprav a presnosť.

PDP Wired Fight Pad Pro
24

HARDVÉROVÁ RECENZIA: PDP Wired Fight Pad Pro

pridané 22.1.2020 pod hry

Ak hľadáte kvalitný a lacný gamepad pre PC a hlavne Nintendo Switch, tento model by pre vás mohol byť tým pravým.

Asus ROG STRIX Scar III - G531G
23

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ROG STRIX Scar III - G531G

pridané 3.1.2020 pod hry

Asus pokračuje vo svojej ROG STRIX Scar edícii herných notebookov a tretia séria vyzerá veľmi pôsobivo. Výkon nezaostáva. Bližšie sme sa pozreli na verziu G531G-AZ015T

Xiaomi Redmi Note 8T
24

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Xiaomi Redmi Note 8T

pridané 20.12.2019 pod hry

Xiaomi je kráľom v pomere ceny a výkonu a ukazuje to aj v Redmi Note 8 verziách.

Capcom Home Arcade
4

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Capcom Home Arcade

pridané 17.12.2019 pod hry

Mini retro konzoly majú stále svoje miesto na trhu, no Capcom sa rozhodol priniesť niečo trochu iné. Ako sa mu to podarilo?

AOC AG273QCG - ultrarýchly herný monitor
58

HARDVÉROVÁ RECENZIA: AOC AG273QCG - ultrarýchly herný monitor

pridané 13.12.2019 pod hry

AOC sa stáva populárnou značkou medzi hernými monitormi a potvrdzuje to aj svojím 27-palcovým 1440p/165 Hz monitorom.

Corsair Void RGB Elite USB & HS60 Pro Surround
4

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Corsair Void RGB Elite USB & HS60 Pro Surround

pridané 9.12.2019 pod hry

Corsair na trh priniesol dva nové herné headsety, ktorú chcú ponúknuť slušnú kvalitu za dostupnú cenu, aby ste nemuseli siahať hlboko do vrecka.

Xiaomi Mi Note 10
15

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Xiaomi Mi Note 10

pridané 6.12.2019 pod hry

Xiaomi naďalej prekvapuje svojou ponukou a vo vyššej strednej triede prináša jednu z najlepších kamier v mobiloch.

Aký je WD_Black M.2 SN750 v 1TB verzii?  Oplatí sa prejsť z klasického SSD na NVMe?
59

Aký je WD_Black M.2 SN750 v 1TB verzii? Oplatí sa prejsť z klasického SSD na NVMe?

pridané 30.11.2019 pod hardvér

M.2 disky sú už štandardnom na PC a pozrime sa ako sa oplatí siahnuť po výkonnom WD_Black 1TB disku.

iPhone 11 Pro a Pro Max
71

HARDVÉROVÁ RECENZIA: iPhone 11 Pro a Pro Max

pridané 29.11.2019 pod hry

Iphone 11 séria síce veľa inovácii neponúka, ale je tu výkon, vylepšená výdrž batérie a aj lepšie fotoaparáty.

ASUS DUAL RTX 2080 Super EVO
43

HARDVÉROVÁ RECENZIA: ASUS DUAL RTX 2080 Super EVO

pridané 22.11.2019 pod hry

Pozrime sa bližšie, aký výkon ponúka druhá najvýkonnejšia herná karta - RTX 2080 Super. Konkrétne v Asus Dual Evo verzii.

Logitech G PRO X
31

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G PRO X

pridané 15.11.2019 pod hry

Logitech priniesol klávesnicu vytvorenú najmä pre profesionálnych hráčov. Dokáže však osloviť aj vás? A koľko vlastne stojí?

Stealth XP Classic Gold Abstract + Headset Stand
19

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Stealth XP Classic Gold Abstract + Headset Stand

pridané 13.11.2019 pod hry

Stealth sa s novou sériou slúchadiel rozhodol ísť cestou, ktorá by jeho produkty mala dostať k viacerým hráčom. Nízka cenovka ale nemá znamenať nízku kvalitu. Je to naozaj tak?

iPhone 11
82

HARDVÉROVÁ RECENZIA: iPhone 11

pridané 5.11.2019 pod hry

Apple vydalo novú iPhone sériu, teraz s označením 11. Pozrime sa na najnižší model zo série.

Logitech G604 Lightsped & G815 Lightsync
12

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Logitech G604 Lightsped & G815 Lightsync

pridané 28.10.2019 pod hry

Logitech prináša novú hernú výbavu pre náročných hráčov a my sme mali možnosť sa na ňu detailne pozrieť, či už to je bezdrôtová MMO myš, alebo nízkoprofilová mechanická klávesnica.

HP OMEN X 25
51

HARDVÉROVÁ RECENZIA: HP OMEN X 25

pridané 25.10.2019 pod hry

HP priniesol herný monitor pre tých, ktorí chcú vysoké fps, ale nie nevyhnutne veľkú uhlopriečku alebo vysoké rozlíšenie.

Asus ZenBook Pro DUO UX581
21

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Asus ZenBook Pro DUO UX581

pridané 22.10.2019 pod hry

Hľadáte luxusný notebook s dvomi obrazovkami a RTX 2060 grafikou? To je Asus ZenBook DUO.

Marvo Scorpion G990 a G813
12

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Marvo Scorpion G990 a G813

pridané 18.10.2019 pod hry

Dnes sa bližšie pozrieme na dvojicu lacných myší značky Marvo. Jej cieľ je ponúkať herné príslušenstvo so solídnymi funkciami aj za nižšiu cenu.

Fitbit Inspire HR
11

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Fitbit Inspire HR

pridané 14.10.2019 pod hry

Fitbit vylepšil svoj fitness náramok a ponúkol Inspire HR verziu aj so senzorom tepu srdca.

 
VIAC
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2020 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk