Boiling Point: Road to Hell

boxart
8.2
Používatelia
6.8
Ohodnotiť
Vydavateľ: Atari
Vývoj: Deep Shadows
Platformy: PC
Dátum vydania:  20.máj 2005
+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
Boiling Point: Road To Hell
101

Recenzia: Boiling Point: Road To Hell

8.2
PC
pridané 2.6.2005

Boiling Point: Road to Hell je prvým počinom od Deep Shadows, ukrajinskej firmy, ktorej zakladatelia začínali pred rokmi s titulom Codename: Outbreak v štúdiu GSC Gameworld. Po dokončení sa však dali

Boiling Point: Road to Hell opäť vychádza
22

Boiling Point: Road to Hell opäť vychádza

PC
pridané 14.11.2023

Vitajte späť v džungli. Sandboxová open world akcia Boiling Point: Road to Hell z roku 2005 sa po rokoch konečne vrátila a nájdete ju na Steame a GOGu. Údajne tentoraz bez bugov.

Boiling Point: Road to Hell
0

Boiling Point: Road to Hell

pridané 5.4.2005

Úplne odlišný bod varu predvádza dvojminútový trailer k FPS/RPG Boiling Point: Road to Hell. Video s rýchlym strihom odhaľuje niečo z príbehu, dozviete sa, že do Južnej Ameriky nepôjdete hľadať sestru, ale dcéru hlavného hrdinu. V akcii ďalej uvidíte prestrelky, používanie všemožných zbraní, vozidiel, vypočujete si dabing a pozriete sa na systém rozhovorov, kvalitu prestrihových animácií a zmeny počasia.

Boiling Point: Road to Hell vehicles #2
0

Boiling Point: Road to Hell vehicles #2

pridané 17.2.2005

Druhá časť videa prezentujúca vozový park očakávaného FPS/RPG titulu Boiling Point: Road to Hell približuje ťažkú bojovú techniku, vrtuľníky a civilné lietadlo. V takmer troch minútach uvidíte súboje vrtuľníkov, odpaľovanie rakiet, akrobaciu na ľahkom lietadle, prelet nad mostom a používanie stacionárneho rotačného guľometu.

Boiling Point trailer
1

Boiling Point trailer

pridané 6.2.2005

Atari a Deep shadows zverejnili nový trailer na Boiling Point ukazujúci akčné možností hry. Získate prehľad o zbraniach, vozidlách, rozľahlosti celého územia, do ktorého sa v hre vydáte hľadať stratenú sestru.

Boiling Point: Road to Hell
0

Boiling Point: Road to Hell

pridané 25.1.2005

Široký vozový park Boiling Point prezentuje v pohybe takmer trojminútová ukážka vo vysokom rozlíšení, uvidíte: jazdu športiakom, jeepom, nákladiakom, pohľad spoza prístrojovky, jazdy po okolí džungle, prepady, rýchlu opravu poškodeného auta a naháňačku na lodiach.

Boiling Point: Road to Hell
0

Boiling Point: Road to Hell

pridané 28.11.2004

Široký zbraňový arzenál a niekoľko potrebných nástrojov pripravovaného FPS/RPG titulu Boiling Point: Road to Hell prezentuje nové video vo vysokom rozlíšení. V celkovej dĺžke dve a pol minúty uvidíte nákup zbraní, môžete si všimnúť širokú ponuku streliva, upgrade zbraní, početné prestrelky s nepriateľmi a streľbu na vrtuľník.

vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk