Total War Warhammer predvádza epické boje

Po rokoch práce na historických hrách môžu tvorcovia Total War série popúšťať uzdu fantázii a na bojiská posielajú trolov, lietajúce príšery, obrov i čarodejníkov.

pridal roberto 4.6.2015 o 12:08 pod hry
Total War Warhammer predvádza epické boje

HRY > NOVINKY >

Štúdio Creative Assembly nám dnes ukázalo pár záberov z pripravovaného Total War: Warhammer. Od koreňov série cez pár spin-off titulov až po tohtoročného Attilu boli Total War hry vždy zasadené do konkrétneho historického obdobia a vždy sa museli aspoň zhruba pridržiavať historických skutočností a teraz si možno o to viac užívajú tvorbu hry zasadenej do fantasy sveta. Namiesto šíkov šermiarov, strelcov či hoplitov tentoraz vypúšťajú na bojiská naozaj škaredých trolov, parné tanky, lietajúce príšery, čarodejníkov, rytierov v sedlách demigryfov i samotného Karla Franza na jeho grifonovi Deathclawovi.

Total War Warhammer predvádza epické boje

Boj zmení nie len súperenie o vzdušnú prevahu a nápadité bojové a obliehacie stroje, ale aj mágia. Jednotky schopné čarovať môžu spustiť ničivý útok s plošným účinkom dostatočne silným na to, aby na správnom mieste a v správny čas zvrátil priebeh bitky. Celestial Wizard dokáže vyvolať Comet of Casandora a jedným šmahom tak rozdláviť aj celú neopatrnú armádu, no orkský šaman mu môže smelo konkurovať kúzlom Foot of Gork. Nezabúda sa však ani na bežné zložky armády, ale namiesto rytierov a ľahkej kavalérie sa do bojov zapájajú už spomenutí jazdci na neokrídlenej verzii gryfona a proti nim stoja jazdci na obrích pavúkoch. Bojisko vďaka tomu vyzerá naozaj bohato a rozmanito, a to ukazuje iba armády Impéria a Zelenokožcov. Už v základnej hre pritom nájdeme aj frakcie trpaslíkov a upírov.

Total War Warhammer predvádza epické boje

Zástupca gameinformeru mal možnosť na vlastné oči vidieť scenár Battle of Blackfire Pass a môže potvrdiť, že Creative Asembly sa nebojí zachovať drsný humor Warhammer univerza a spomína aj obrov žerúcich svojich nepriateľov i goblinov vystreľovaných z obrieho praku, vo Warhammeri známom ako Doom Diver Catapult.

Total War Warhammer predvádza epické boje

Total War Warhammer predvádza epické boje

Total War Warhammer predvádza epické boje





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18390)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk