Ratchet & Clank pre PS4 sa ukazuje na prvom gameplay videu

Insomniac nám na dnes pripravil prekvapenie v podobe vôbec prvej ukážky hrateľnosti z novej Ratchet & Clank hry pre PS4

pridal play3man 10.6.2015 o 19:10 pod hry
Ratchet & Clank pre PS4 sa ukazuje na prvom gameplay videu

HRY > NOVINKY >

O tom, že Insomniac pracuje na novom Ratchet & Clank titule pre PlayStation 4, sme sa dozvedeli na E3 minulý rok. Pri oznámení však nebolo priamo povedané, že ide o úplne novú hru, ale o akýsi návrat k pôvodnému dielu a jeho opätovné vytvorenie. Čo autori pod týmto mysleli sme dlhé mesiace vôbec netušili a stále sa za PS4 verziou Ratchet & Clank skrývalo množstvo tajomstiev. Hra mala vyjsť pôvodne už v prvej polovici tohto roka, no prišiel odklad, ktorý hru presunul až na jar 2016, kedy by mala vyjsť spolu s animovaným filmom. Nové informácie o tomto titule a aj prvé video z hry sme čakali na E3, no autori naše očakávania o pár dní predbehli a slušnú dávku materiálu tu máme už dnes.

Štúdio sa pred tvorbou nového titulu z tejto série chcelo vrátiť k jej základom, no nechceli spraviť iba remaster prvej hry z roku 2002. Rozhodli sa tak zobrať celý koncept pôvodného titulu a kompletne ho prekopať. Čo teda neznamená iba prepísať do nového enginu a lepšej grafiky pre PS4, ale tiež pridať nový obsah (planéty, zbrane), ponoriť sa viac do príbehu, zakomponovať moderné ovládanie, pridať nových bossov či aktualizovať niekoľko herných segmentov. No aj napriek týmto zmenám bolo vždy prioritou udržať ducha pôvodnej hry.

Dôležitou súčasťou Ratchet & Clank hier sú zbrane. Nová hra bude obsahovať široký arzenál rôznych zbraní, pričom väčšina z nich v pôvodnej hre  (pochopiteľne) nebola. V hre tak nájdeme nové, ale aj obľúbené zbrane zo série Ratchet & Clank Future - áno, opäť budeme môcť roztancovať nepriateľov pomocou diskogule

Ak ste si už stihli pozrieť najnovší trailer, ktorý kombinuje zábery z hry a filmu, nižšie máte osem minút dlhé video plné záberov zachytených priamo z PS4. Video je na YouTube dostupné v 1080p a 60fps, čo by teda mohlo potvrdzovať, v akom rozlíšení a snímkovaní hra pobeží.





Ratchet & Clank pre PS4 sa ukazuje na prvom gameplay videu  Ratchet & Clank pre PS4 sa ukazuje na prvom gameplay videu  Ratchet & Clank pre PS4 sa ukazuje na prvom gameplay videu
Ratchet & Clank pre PS4 sa ukazuje na prvom gameplay videu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19429)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk