Out of Reach už stroskotalo

Prví preživší zakladajú kmene a začínajú bojovať o suroviny.

pridal roberto 13.6.2015 o 18:21 pod hry
Out of Reach už stroskotalo

HRY > NOVINKY >

V hlbokom tieni ARK: Survival Evolved pribudla do Steam Early Access priehradky ďalšia survival MMORPG a dokonca aj táto je úplne bez zombíkov, ale aj bez dinosaurov. Reč je o Out of Reach, ktorú sme prvýkrát zaregistrovali vlani, keď úspešne prerazila cez Steam Greenlight. Čo ponúka?

Aj tu sa ocitáme na pobreží opusteného ostrova a čaká sa od nás, že sa časom uskupíme do niekoľkých znepriatelených kmeňov. Skrotiteľné prehistorické príšery by sme tu však hľadali márne, zastupujú ich "obyčajné" tigre a nosorožci, ale aj pár tvorov vhodných na jednoduchú večeru. Ako stroskotanci sme si zachránili iba holú kožu a kus oblečenia a tak nás čaká postupný prechod históriou jednoduchých technológií od sekier ako vystrihnutých z Flinstonovcov až po rímske trebuchety a balisty, zatiaľčo v kožuchoch môžeme ťažiť cín a meď, aby sme si vyrobili prvé primitívne bronzové brnenie a zbrane i nástroje.

Najviac pozornosti je venovanej konštrukcii všetkého, na čo si taký priemerný stroskotanec spomenie. Hneď dve videá slúžiace zároveň ako malý tutorial sa venujú obydliam, chatrčiam a pevnostiam a ich ochrane. Každý úspešný kmeň potrebuje domov, kde by mohol uchovávať svoje poklady, cítil sa trochu bezpečne a v pokoji pracoval na výrobe lepších nástrojov. Namiesto chatrčí tvoriacich ťažko brániteľné  osady sa ponúka možnosť vystavať niekoľkoposchodovú pevnosť a k oknám postaviť spomínané balisty. Tým však však zoznam bezpečnostných opatrení nekončí, autori mysleli aj na jednoduché pasce. K najprimitívnejším a zároveň najzábavnejším iste patrí šnúra natiahnutá od dverí k spúšti balisty namierenej do dverí. Nakoniec, pozrite si to sami:

Štartovací ostrov je súčasťou celého súostrovia a kto postaví loď, môže sa aj s kmeňom presťahovať na iný ostrov a postaviť si tam novú základňu bokom od ostatných. Na iné ostrovy sa dajú podnikať aj nájazdy či výpravy za vzácnymi surovinami.

Autori zo Space Boat Studios chcú Out of Reach ponechať v EA fáze iba približne pol roka, potom by hru radi oficiálne vydali a pokračovali v pridávaní obsahu pomocou aktualizácií.





Out of Reach už stroskotalo  Out of Reach už stroskotalo  Out of Reach už stroskotalo
Páči sa mi!






Out of Reach už stroskotalo
PC

Vývoj: Space Boat Studios
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20035)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk