Vyskúšali sme si E3 demo novej Shantae plošinovky. Ako sa nám páčilo?

Séria Shantae sa tento rok rozrastie o ďalší kúsok, ktorý sľubuje niekoľko výrazných zmien. Ako sa nám páčila krátka ukážka z Shantae: Half-Genie Hero?

pridal matus_ace 14.6.2015 o 17:37 pod hry
Vyskúšali sme si E3 demo novej Shantae plošinovky. Ako sa nám páčilo?

HRY > NOVINKY >

WayForward Technologies oslávia 25 rokov od svojho založenia vydaním Shantae: Half-Genie Hero, novej časti zo svojej známej série plošinoviek s polovičným džinom v hlavnej úlohe. S hrou im pomohli fanúšikovia na Kickstarteri a tak sa práve s nimi takto pred E3 rozhodli podeliť o drobnú ukážku z nej. Prístup k E3 demu sme dostali aj my a tak vám prinášame naše dojmy z trojice krátkych levelov, ktoré boli k dispozícii.

Half-Genie Hero je síce už štvrtou časťou v sérii, takže stavia na pevne stanovených základoch, no v porovnaní s Shantae and the Pirate's Curse prináša niekoľko zmien. Tou prvou, ktorá vám ihneď udrie do očí, je zmena grafického spracovania. Nová hra už nebude v retro štýle, ale ponúkne pekne vyhladené 2D modely. Subjektívne sa mi 8-bitový štýl páčil viac, ale hra má stále svoje unikátne čaro, aj keď teraz viac pripomína skôr nejaký animovaný film.

Opäť je hlavnou hrdinkou Shantae, ktorá pomedzi preskakovanie cez rôzne plošiny nezabúda ani na občasné súboje s nepriateľmi. V tomto ohľade však demo príliš veľa neukázalo a aj keď trojica levelov jasne naznačila, že sa do nich viackrát vrátime, aby sme pomocou nových schopností neskôr odhalili skryté miesta. V zásade sme tých pár levelov používali len základný útok, pričom v niektorých náročnejších pasážach sme mohli využiť aj špeciálnu schopnosť hlavnej hrdinky. Tá sa vie po novom zmeniť na zvieratko, ktoré jej uľahčí pohyb v prostredí, kde ľudská podoba nestačí. Ako krab vie plávať pod hladinou, ako opica zas loziť po stenách.

Čo je však najdôležitejšie, Half-Genie Hero je stále zábava, ktorú neprejdete s prstom v nose a hru sme si užili aj napriek tomu, že demo v beta stave obsahovalo stále slušnú nálož bugov. Na nejaké rozsiahlejšie súdy je, samozrejme, príliš skoro, avšak hra to má rozbehnuté slušne a trojica levelov ponúkla pestrý zážitok, kde každý z nich predstavoval iné výzvy. Prvý bol skôr štandardný, ako úvod hry. Druhý už bol kľukatejší a postup vpred komplikovala púštna búrka. V treťom sa naša hrdinka rútila dole svahom po zadku a okrem nepriateľov jej sťažovali život aj mnohé prekážky.

Shantae: Half-Genie Hero sa ukáže na E3 a hru čakáme niekedy tento rok pre PC, Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, Wii U a PS Vita.





Vyskúšali sme si E3 demo novej Shantae plošinovky. Ako sa nám páčilo?  Vyskúšali sme si E3 demo novej Shantae plošinovky. Ako sa nám páčilo?  Vyskúšali sme si E3 demo novej Shantae plošinovky. Ako sa nám páčilo?
Vyskúšali sme si E3 demo novej Shantae plošinovky. Ako sa nám páčilo?  Vyskúšali sme si E3 demo novej Shantae plošinovky. Ako sa nám páčilo?  Vyskúšali sme si E3 demo novej Shantae plošinovky. Ako sa nám páčilo?
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18418)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk