Aké má Nintendo plány so Super Smash Bros. na Wii U a 3DS?

Nintendo nám dnes vo svojom Direct streame predstavilo svoje najbližšie plány pre bojovku Super Smash Bros. na Wii U a 3DS

pridal matus_ace 14.6.2015 o 20:13 pod hry
Aké má Nintendo plány so Super Smash Bros. na Wii U a 3DS?

HRY > NOVINKY >

Na jeseň Nintendo ako na Wii U, tak aj na 3DS zabodovalo s bojovkou Super Smash Bros., pričom sa hra vyšvihla nie len hodnoteniami, ale najmä predajmi. Aj preto sa ju budú snažiť podporovať čo najdlhšie. Už v minulosti sme sa dočkali nie len pravidelných updatov, ale aj pridávania nového obsahu. Teraz nám však predstavili skutočne poctivú nádielku noviniek, z ktorých niektoré hru čakajú už v týchto dňoch.

Ešte pred E3 nám netradične ponúkli kratšiu Nintendo Direct prezentáciu, ktorá sa venovala výhradne tejto hre a tomu, čo nás čaká. Už v prvom rade sú to dve úplne nové postavy, ktoré nám vôbec po prvý raz predstavili dnes. Prvou je Roy známy zo série Fire Emblem. Tá druhá je však oveľa príjemnejším prekvapením, keďže do hry pribudne aj Ryu zo série Street Fighter.

Okrem toho však do hry pribudnú aj ďalšie licencované kostýmy pre vašich Mii bojovníkov. Od Capcomu is odskočia kostýmy Mega Man a Zero, zo série Animal Crossing príde Isabelle, z Tekkenu kostým Heihachiho, taktiež sa budete môcť prezliecť aj za postavičky z vynikajúceho Splatoonu, či bojovníkov Jacky a Akira zo série Virtua Fighter.

Do hry taktiež pribudne niekoľko nových aréne. Ryu so sebou prinesie Suzaku Castle, ktoré bude v jednom balíčku spolu s postavou. Masahiro Sakurai nám ukázal aj Dreamland arénu, ktorá príde aj v Omega verzii. Neskôr taktiež pribudne aj Miiverse aréna a dvojica retro arén zo Smash Bros. pre Nintendo 64: Hyrule Castle a Peach's Castle.

Z ostatných noviniek sa výrazných vylepšení dočkajú turnaje. Hra taktiež dostane možnosť instant uploadu svojich zápasov na YouTube. Navyše sa úplne všetky hrateľné postavy v hre dočkajú svojich amiibo postavičiek, pričom nám dnes Nintendo predstavilo niektoré nové, napríklad všetky 3 variácie Mii.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18423)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk