Odhalená ponuka PlayStation Plus titulov pre júl

Sony nám prináša pohľad na júlovú ponuku hier, s ktorou oslavujú už piate výročie PlayStation Plus

pridal play3man 2.7.2015 o 8:08 pod hry
Odhalená ponuka PlayStation Plus titulov pre júl

HRY > NOVINKY >

Za normálnych okolností by sme mali hrať nové PlayStation Plus hry už tento týždeň, no nové pravidlá o ich vydávaní prichádzajú s novým štandardom. V US bola aktualizácia PS Plus titulov vždy na pláne prvý utorok v mesiaci, pričom v EU to bolo v stredu. Od júla sa však toto mení a ich obmena prebehne v rovnaký deň, v oboch regiónoch - teda v utorok. Tento mesiac je však pre Sony výnimočným aj niečim iným, oslavujú totiž už piate narodeniny PlayStation Plus. Možno by sme teda čakali, že nás potešia nejakou tou AAA hrou, no nestane sa tak. Aj napriek tomu však vyslovene nejde o zlú ponuku a veľa hráčov ocení napríklad taký Rocket League.

 

PlayStation 4

Rocket League

Štúdio Psyonix má za sebou niekoľko zaujímavých hier, medzi ktoré patrí aj hra Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. Tá vyšla ešte v roku 2008 pre PlayStation 3 a ak ste už princíp hry nedokázali vyčítať z jej názvu, tak ide o autá, ktoré hrajú futbal v uzatvorenej aréne. Rocket League je teda pokračovaním, pričom iba počas prvých dvoch beta testov si hra dokázala získať množstvo fanúšikov, a to vďaka veľmi návykovej hrateľnosti.

Styx Master of Shadows | Metacritic - 70% | Recenzia - 6,5/10 (PC)

Styx Master of Shadows je zaujímavá stealth záležitosť s RPG prvkami. V hre sa dostávame do roly Styxa, s ktorým budeme musieť prejsť cez veľké množstvo stráži v kľukatých cestách Tower of Akenash.

PlayStation 3

rain | Metacritic - 72% | Recenzia - 7/10

Pôsobivá adventúra, v ktorej sa dostaneme do Paríža v polovici 20. storočia, je postavená na Unity engine a vyšla exkluzívne pre PlayStation 3 ešte v roku 2013. Hra rozpráva silný príbeh o neviditeľnom chlapcovi a dievčati, ktorej kroky budeme po celú hru nasledovať. Rovnako tak ale po celú hru prší, kedže práve dážď nás robí ako-tak viditeľným. Ulice mesta sú síce prázdne, ale plné hrozieb - príšer, ktoré nám vedia poriadne znepríjemniť noc, ak sa neskryjeme pred dažďom. Keď patríte medzi hráčov, ktorým sa takýto nevinný štýl hier páči, určite si rain nezabudnite stiahnuť.

Mousecraft | Metacritic - 72% (PS4) | Cross Buy - PS3, PS4, PS Vita

V koži laboratórnej myši sa ocitáte v netradičnom labáku, ktorý je preplnený logickými hádankami s cieľom dostať sa až k obľúbenému syru. Hra je síce dostupná aj na veľkých konzolách, no ak vlastníte prenosnú PS Vita, Mousecraft si skôr užijete práve na nej.

PlayStation Vita

Geometry Wars 3: Dimensions Evolved | Metacritic - 85% (PS4)

Geometry Wars 3 je klasická strieľačka, v ktorej ovládate jednu loď a vašou primárnou úlohou je získať čo najväčší počet bodov. Aj jedna strata života pri dotknutí sa okolitých objektov vás môže veľmi mrzieť. Hra obsahuje niekoľko rôznych režimov, ktoré by vás mali zabaviť na niekoľko hodín.

Entwined | Metacritic - 59% (PS4) | Recenzia - 7/10 (PS3) | Cross Buy - PS Vita, PS4

Entwined nemusí sadnúť každému, no rozhodne stojí za vyskúšanie. V podstate ide o klasickú tunelovku, v ktorej ovládate dve postavy, ktoré sa navzájom milujú, no nemôžu byť spolu - jednou páčkou ovládate rybu a druhou páčkou zase vtáka. Pri prechode tunelom sa vám zjavujú farebné geometrické útvary, do ktorých musíte spomínané dve postavy nasmerovať. Vždy pri úspešnom prejdení stanoveného počtu "bránok" prichádza vyvrcholenie - ryba a vták sa spoja v jedno a vytvoria draka.

Len pre doplnenie, ak ste náhodou ešte nezaregistrovali, tak na PlayStation Store je už dostupná PlayStation Plus verzia DriveClubu. Vyššie spomenuté hry teda budú k dispozícii na stiahnutie od budúceho utorka.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
PS5
Xbox Series X|S
Switch

Vývoj: Psyonix / Psyonix
Štýl: Šport / Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. február 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19809)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk