KickStarter pomáha oživiť Aquanox

Aquanox Deep Descent sa ponorí do pozmeneného podmorského sveta a rozpúta akčné boje s prímesou taktiky. Nemá chýbať kooperácia ani kompetitívny multiplayer.

pridal roberto 18.8.2015 o 19:06 pod hry
KickStarter pomáha oživiť Aquanox

HRY > NOVINKY >

Nordic Games vlastniaci značky skrachovaného JoWooD Entertainment sa spojil so štúdiom Digital Arrow a spoločne sa pustili do prípravy Aquanox Deep Descent. Nová hra nebude priamym pokračovaním série, pozmení hrateľnosť aj celý svet, ale aj tak sa k nám vracia podvodná strieľačka zasadená do ďalekej post-apokalyptickej budúcnosti.

Hra sa odohráva stovky rokov po tom, čo sa ľudstvo muselo stiahnuť z povrchu zeme a uchýliť sa do ťažobných staníc na dne oceánov. Pod hladinou však vznikli nové veľmoci, a tak svet postihujú ďalšie vojny motivované predovšetkým prístupom k stále cennejším surovinám. Hra bude opäť postavená na prestrelkách plne prispôsobených vodnému prostrediu, ktorému budú prispôsobené zbrane, fyzika, pohyb, dohľad a samozrejme aj vertikálnosť bojov. Hráči vyrazia do boja v rôznych podmorských plavidlách, ktoré si sami poskladajú z bohatej ponuky dielov a autori sľubujú možnosť bojovať niekoľkými rôznymi štýlmi.

Nové diely môžu zvýšiť silu zbraní, manévrovateľnosť, rýchlosť, ale aj maximálnu dosiahnuteľnú hĺbku a dohľad. Samotné boje pritom skombinujú akčnosť Aquanox série s taktickejšími bojmi jej predchodcu Archimedean Dynasty. Silné primárne zbrane sprostredkujú hrateľnosť akčných strieľačiek, sekundárne otvoria viaceré taktické možnosti.

Okrem možnosti prežiť príbeh osamote bude otvorená aj drop-in kooperácia až pre štyroch hráčov. Súčasťou príbehu Aquanox Deep Descent majú byť štyri postavy a všetci hráči v kooperácii teda budú môcť byť súčasťou príbehu. Hra dostane polo-otvorený svet s viacerými rozľahlými zónami, kde bude dostatok priestoru na obchodovanie, ťažbu, prehľadávanie vrakov i bojovanie o korisť. Okrem toho budú v ponuke aj klasické kompetitívne režimy Deathmatch, Team Deathmatch a Capture the Flag.

KickStarter pomáha oživiť Aquanox

Projekt Aquanox Deep Descent počíta s úspechom KickStarter kampane, ktorej základným cieľom je vyzbierať 75 tisíc dolárov. Záujem o názor hráčov dávajú vývojári najavo ponukou ďalších cieľov, o ktorých podporovatelia sami hlasujú. Rozhodujú tak, či má mať prioritu podpora VR headsetov, vlastná skrýša, podpora modov alebo porty na konzoly PS4 a Xbox One. Hoci prototyp vznikol v Unreal Engine 3, hra nakoniec pobeží v Unreal Engine 4 a v pred-produkčnej fáze budú použité aj materiály z Deep Six, zrušenej hry THQ. KickStarter kampaň skončí 11. septembra.





KickStarter pomáha oživiť Aquanox  KickStarter pomáha oživiť Aquanox  KickStarter pomáha oživiť Aquanox
KickStarter pomáha oživiť Aquanox  KickStarter pomáha oživiť Aquanox  KickStarter pomáha oživiť Aquanox
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Digital Arrow
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. október 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk