Oort Online sa mení mení na Boundless, spojí hráčov PS4 a PC

Ambiciózny projekt opäť napína plachty a snaží sa chytiť nový vietor.

pridal roberto 28.10.2015 o 9:55 pod hry
Oort Online sa mení mení na Boundless, spojí hráčov PS4 a PC

HRY > NOVINKY >

Wonderstruck nám dnes (opäť) predstavuje Boundless, svoj doteraz najambicióznejší projekt. Hra má byť sandboxom s prakticky neobmedzenou veľkosťou herného sveta, združujúci v jednom online univerze všetkých hráčov, a to ešte bez rozdielu toho, či hrajú na PS4 alebo PC.

V procedurálne generovanom svete budeme môcť loviť, ťažiť a v neposlednom rade budovať. Na prvý pohľad to vyzerá ako krajšia multiplayer verzia Minecraftu, ale s prvkom akoby vystrihnutým zo space opery. Nepáči sa vám v tomto svete? Postavte portál a za ním sa objaví (vygeneruje) úplne nový svet. Možno presne taký, ako ste si predstavovali a možno úplne iný.

Každý charakter má byť unikátny, ale pritom je na hráčovi, čo chce v tejto hre vlastne robiť, čo má jeho charakter dosiahnuť, ako sa zabávať a ako zarobiť zlatky. Kto dokáže zarobiť dostatok peňazí, bude si môcť veľa vecí jednoducho kúpiť, namiesto toho, aby venoval čas ich pracnému hľadaniu, získavaniu a výrobe.

Autori hneď ponúkajú aj pár nápadov na špecializáciu charakteru a zároveň cestu k minciam. Lovec sa môže vypraviť do nebezpečných svetov a cenné materiály z ulovených príšer predávať ne-bojovo založeným hráčom. Staviteľ si môže vypýtať peniaze sa postavenie obydlia napríklad pre lovca. Dobrodruh si nechá postaviť zoo, naplní ju príšerami z mnohých svetov a bude vyberať malé vstupné. Vynálezca zhotoví napríklad ľudské delo a nákresy draho predá remeselníkom, ktorí si zase zabezpečia dodávku surovín a budú ich vyrábať vo veľkom.

Wonderstruck fantázii medze nekladie a okrem vyššie spomenutých povolaní zmieňuje aj staviteľa portálových hubov pre cestovateľov, obchodovanie s pozemkami a dokonca kariéru vesmírneho piráta. Hra však nie je úplnou novinkou. Wonderstruck, štúdio založené bývalými zamestnancami EA a Linhead, sa snaží znova naštartovať hru, ktorá bola už od novembra 2014 v programe Steam Early Access pod menom Oort Online.

Oort Online sa mení mení na Boundless, spojí hráčov PS4 a PC

Oort si za tie mesiace od svojich hráčov vyslúžil množstvo negatívnych zákazníckych recenzií a jeho Steam hodnotenie je momentálne na úrovni "zmiešané". Hráči kritizujú, že hra bola na konci minulého roka takmer prázdna a ponúkala iba málo z horeuvedených možností a takou aj zostala. Teraz je otázkou, či je premenovanie príčinou alebo následkom nespokojnosti majiteľov predčasného prístupu. Mení hra meno, aby sa zbavila ťažko pošramotenej povesti, alebo bola mravenčia práca pozastavená, aby sa štúdio nadýchlo k väčšiemu reštartu?





Oort Online sa mení mení na Boundless, spojí hráčov PS4 a PC  Oort Online sa mení mení na Boundless, spojí hráčov PS4 a PC  Oort Online sa mení mení na Boundless, spojí hráčov PS4 a PC
Oort Online sa mení mení na Boundless, spojí hráčov PS4 a PC  Oort Online sa mení mení na Boundless, spojí hráčov PS4 a PC  Oort Online sa mení mení na Boundless, spojí hráčov PS4 a PC
Páči sa mi!






Oort Online sa mení mení na Boundless, spojí hráčov PS4 a PC
PC
PS4

Vývoj: Wonderstruck
Štýl: RPG
Dátum vydania:  september 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20150)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk