Nové Baba Yaga DLC pre Rise of the Tomb Raider podrobne predstavené

Okrem Baby Jagy sa do season passu dostal aj survival režim a DLC Cold Darkness Awakened. Mrázik však nepríde.

pridal roberto 5.12.2015 o 14:31 pod hry
Nové Baba Yaga DLC pre Rise of the Tomb Raider podrobne predstavené

HRY > NOVINKY >

Crystal Dynamics nenechá Laru Croft len tak odpočívať a už na začiatku budúceho roka ju v novom DLC pošle v ústrety Babe Jage. Ešte predtým ale hráčom doručí Endurance Mode a naplánované je už aj DLC s názvom Cold Darkness Awakened a viacero menších prídavkov. Poďme sa bližšie pozrieť, čo všetko do Rise of the Tomb Raider pribudne behom niekoľkých najbližších mesiacov.

Endurance Mode - 29. december 2015

Ultimátny zápas medzi ženou a divočinou, píše Crystal Dynamics. V novom hernom režime budete môcť s priateľmi súťažiť, kto s Larou prežije najdlhšie. Bude treba zháňať drevo na oheň ako ochranu pred chladom, jedlo na obnovenie bodov života, ale hľadanie zásob a craftenie pomôcok budú narúšať stretnutia s nepriateľmi vo forme ľudí i nebezpečných zvierat. Tvrdá divočina neodpustí chyby a iba najlepší sa budú môcť uchádzať o popredné miesta online rebríčkov a titul Ultimate Survivor. Prídavok bude obsahovať aj nové oblečenie a zbraň.

Baba Yaga: The Temple of the Witch - začiatok roka 2016

Veľké DLC predstavené pomocou traileru na Game Awards. Lara zostáva na Sibíri, ale púšťa sa do hlbokého lesa a vydáva sa po stopách stratenej sovietskej expedície. Pátranie sa zmení na nočnú moru, ktorú si nedokáže nijak racionálne vysvetliť. Môže byť Baba Jaga skutočná? Hráčom sú prisľúbené hodiny hracieho času, rozšírenie príbehu Rise of the Tomb Raider, noví protivníci, nové hádanky a dobrodružstvo opäť vystavané na základe starých lokálnych legiend a príbehov. Súčasťou balíka bude ďalšie oblečenie i nový luk.

Cold Darkness Awakened - rok 2016

Zo starého výskumného zariadenia z čias Studenej vojny čosi uniklo do rozľahlej sibírskej divočiny a teraz to miestnu faunu premieňa na krvilačné bezduché beštie. Lara bude musieť odolávať čoraz náročnejším vlnám nepriateľov a pomedzi tieto vlny využiť svoju zručnosť (crafting) k výrobe vecí, ktoré jej pomôžu prežiť. Zároveň bude pátrať po tom, ako by sa táto katastrofa dala zastaviť či zvrátiť. Lara opäť dostane nové kusy oblečenia a novú zbraň.

Oblečenie, skiny pre zbrane a ďalšie drobnosti

Už teraz je dostupný The Siberian Ranger Pack s outfitom Siberian Ranger a v priebehu roka 2016 postupne prídu The Prophet’s Legacy Pack, ktorý okrem iného prinesie outfit Immortal Guardian, The Ancient Vanguard Pack s outfitom Ancient Vanguard a The Wilderness Survivor Pack s outfitom Nightshade.

Nové Baba Yaga DLC pre Rise of the Tomb Raider podrobne predstavené

Endurance Mode, Baba Yaga, Cold Darkness Awakened i trojica menších balíčkov naplánovaná na rok 2016 sú súčasťou season passu predávaného za €29.99.

Okrem toho budú hráčom ponúkané Silver, Gold, Advantage, Challenge a Wild Expedition balíčky kariet, ktoré sa v Rise of the Tomb Rider predávajú za hernú menu i reálne peniaze.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19544)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk