Squad momentálne kraľuje predčasnému prístupu

Taktická strieľačka si ako nasledovník Project Reality rýchlo rozširuje vlastnú komunitu.

pridal roberto 20.12.2015 o 13:21 pod hry
Squad momentálne kraľuje predčasnému prístupu

HRY > NOVINKY >

Squad sa tento týždeň presunula od vlastného alfa-testu k hrám zaradeným do Steam Early Access a momentálne figuruje na mieste najpredávanejšej hry tohto programu. Porazila prekvapenie Hurtworld predávané vo veľkej štartovacej zľave, ale aj Ark: Survival Evolved a celú plejádu survival stálic od H1Z1 až po DayZ. Slušné na hru, ktorá je vzdialená sviatočným hráčom a medzi FPSkami sa radí skôr na stranu simulátorov.

Predajom určite pomohol fakt, že ide o nasledovníka populárneho módu Project Reality. Viacero jeho tvorcov sa spojilo pod vedenie populárneho Sniperdoga (Merlina) a namiesto módovania pripravujú vlastnú hru postavenú na ľahko dostupnom Unreal Engine 4.

Reakcie na rozpracovanú hru sú prevažne kladné, ale mnohých hráčov sklamalo, že hra s veľkými mapami začala svoju early access púť bez vozidiel, ktoré majú pribúdať postupne behom dlhého vývoja. Momentálne sa tak v hre zrážajú dva tímy pechoty. Počet hráčov na serveri je obmedzený na 72 z plánovaných 100 a problémy robí ping i framerate a množstvo obsahu ešte nezodpovedá cenovke €36.99.

Hra je už ale podľa očakávania taktická a bez komunikácie v zabudovanom chate s vlastnou čatou a koordinácie čaty so zvyškom tímu sú jednotliví vojaci prakticky bezcenní. Tiež už funguje základná výstavba opevnení a tímy bojujú o kľúčové body mapy.

Základné nedostatky by sa mali dať odstrániť celkom rýchlo a nedostatok hráčov v najbližšom období zrejme nehrozí, ale autorom asi bude treba držať všetky palce, ak majú hru dokončiť podľa optimistického plánu - pred koncom roka 2016.





Squad momentálne kraľuje predčasnému prístupu  Squad momentálne kraľuje predčasnému prístupu  Squad momentálne kraľuje predčasnému prístupu
Squad momentálne kraľuje predčasnému prístupu  Squad momentálne kraľuje predčasnému prístupu  Squad momentálne kraľuje predčasnému prístupu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk