H1Z1 dostalo ďalšiu veľkú aktualizáciu

Momentálne najpredávanejšia zombie survival MMORPG odstraňuje bugy a prináša viaceré vylepšenia, naďalej si však nedokáže poradiť s cheatermi.

pridal roberto 3.4.2015 o 18:11 pod hry
H1Z1 dostalo ďalšiu veľkú aktualizáciu

HRY > NOVINKY >

Napriek veľmi ťažkopádnemu štartu a odpredaja autorov z rúk Sony sa zombie survival MMORPG H1Z1 usadilo na pozícii najpredávanejšieho early access titulu. Hra má zjavne čo ponúknuť aj v tvrdej konkurencii, predovšetkým sa v nej hráči ani napriek alfa-štádiu nenudia, ale zážitok im ešte stále kazia cheateri a množstvo bugov. Niekoľko z nich odstraňuje "Big Damn Patch", ktorý okrem mnohých opráv zlepšuje aj stabilitu hry, prináša nový model mužskej postavy a šikovnejšiu mini-mapu, novú zbraň R380 a v neposlednom rade pracovné stoly slúžiace k výrobe pascí, nožov, nášľapných mín a ďalších železných predmetov i k úprave streliva.

Potešia aj úpravy v nastavení spawnovania zombíkov. Ich počet sa odteraz prispôsobuje počtu ľudí na serveroch, aby hráčom na takmer prázdnych serveroch už nehrozilo zahltenie morom nemŕtvych tiel. Zombíkovia sa navyše častejšie objavujú v miestach s väčšou koncentráciou hráčov a predmetov, teda v mestách a pri táborákoch. V oblastiach, kde sa objavujú noví hráči, sa zvýši percento pomalých zombíkov, aby ešte neozbrojené postavy mali príležitosť zobrať nohy na plecia.

Nedočkavo očakávaná anti-cheaterská ochrana sa však ešte do tohto patchu nedostala, štúdio na nej naďalej pracuje. Autori zatiaľ hráčov žiadajú o nahlasovanie evidentných cheaterov, ktorým potom rozosielajú najprv trojdenné a neskôr aj permanentné banny.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk