DriveClub dostáva zadarmo mestské trate, autori priblížili aj ďalšie rozšírenia

Avizovaná februárová aktualizácia je už na obzore a autori z Evolution Studios predstavili podrobné informácie o tom, čo do hry prinesie

pridal play3man 11.2.2016 o 7:28 pod hry
DriveClub dostáva zadarmo mestské trate, autori priblížili aj ďalšie rozšírenia

HRY > NOVINKY >

Evolution Studios nám ešte pred Vianocami oznámilo, že sa podpora pre DriveClub ani zďaleka nekončí - hneď na začiatok roka dali prísľub, že sa do hry dostane mestská trať, nové autá a neskôr tieto informácie doplnili o celkom zaujímavý režim pre skúsenejších pretekárov. Dnes si to všetko budete môcť sami vyskúšať.

Najväčšou novinkou tejto aktualizácie budú už spomínané mestské trate - pôjde o Škótsku oblasť, pričom celkovo do hry pribudne až šesť tratí, ktoré budú hrateľné v klasickom režime s autami, ale aj motorkami. Ďalšou veľkou novinkou je nový herný režim Hardcore Handling, ktorý vypne všetkých jazdných asistentov ako trakčnú kontrolu, kontrolu stability a iné. Do privátnych miestností v multiplayeri sa rozšíri možnosť nastavenia Photo režimu, ktorý vám pomôže vytvoriť lepšie fotografie a videá s priateľmi. Súčasťou je možnosť pre vypnutie duchov, zlých časov či automatických resetov na trati. No a ak sa vám páčia niektoré filtre vo Photo režime, po novom ich budete môcť aktivovať aj priamo počas pretekov.

S vylepšovaním Photo režimu však autori neskončili a rozšírili možnosti pre približovanie a nastavenia expozície. Do replayov pribudne taktiež nová možnosť, a to pre jednoduché zapínanie a vypínanie tagov hráčov na trati kedykoľvek počas replayu stlačením tlačidla L1.

Medzi ďalšie vylepšenia patrí zvýšenie Elite úrovne z 25 na 35, Driver úrovne z 85 na 95 a Club úrovne zo 60 na 85. Nahrávacia obrazovka pre DriveClub a DriveClub Bikes sa rozšírila o dve nové fotografie od hráčov, pričom príde aj na opravenie trofeje Weekend Warrior v DriveClub Bikes.

Okrem aktualizácie príde aj platený obsah v podobe dvoch balíkov - No Limits a Suzuki. No Limits obsahuje šesť eventov, päť trofejí a dve nové autá - Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II & Honda Civic Type-R. Pri kúpe Suzuki dostanete rovnako šesť eventov, päť trofejí, ale aj dve nové motorky - Suzuki GSX-R1000 & Suzuki GSX-S1000 ABS. Obe rozšírenia budú dostupné 23. februára za 3,60€.

 
DRIVECLUB "No Limits" Expansion Trailer

Take a look at the stars of the #DRIVECLUB February update!The "No Limits" Expansion brings the Honda Civic Type-R and the Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II to DRIVECLUB along with 6 new tour events and 5 new PSN Trophies. The "No Limits" Expansion will be available from PlayStation Store on Feb 23rd.For more info on the DRIVECLUB Feb 2016 update, read this post: on.fb.me/20VuoKm

Posted by Driveclub on 10. február 2016





DriveClub dostáva zadarmo mestské trate, autori priblížili aj ďalšie rozšírenia  DriveClub dostáva zadarmo mestské trate, autori priblížili aj ďalšie rozšírenia  DriveClub dostáva zadarmo mestské trate, autori priblížili aj ďalšie rozšírenia
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk